Cham Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Κανένας δεν θα σε αμφισβητήσει φίλε μου στην καθόλα αξιοπρεπή εμπειρία σου με τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Μπορείς να συνεχίσεις να αγοράζεις την ίδια εταιρία και πραγματικά σου εύχομαι να συνεχίσουν τα πράγματα έτσι και να είσαι χαρούμενος.Αν προσπαθούσες να βάλεις τα 7 θα χρειαζόσουν Bios Update που αυτό δεν είναι καμιάς επώνυμης εταιρίας παρά μόνο της Clevo.αν το μοντέλο σου δεν το θεωρούσαν πετυχημένο για αυτούς δεν θα έβρισκες ούτε βιος,ούτε drivers ούτε αναφορά στο internet.Αυτά δεν τα λέω τυχαία,δεν έχω τίποτα με κανέναν παρά μόνο με αυτούς που κάποια στιγμή δεν εκτίμησαν σωστά τα χρήματα που τους έδωσα και μέσα σε αυτούς και η Clevo η κατασκευάστρια πολύ μέτρια εταιρία των Turbo X.Τόσο μέτρια δε που έκανα στην κοπελιά μου δώρο ενα ροζ netbook και αυτό άρχισε να διαλύετε μονο του,να βλέπει σε κάθε βοοτ όποιες συσκευές ήθελε μόνο του,να μαδανε τα γράμματα απο το καπάκι μόνα τους,και απ'οτι κατάλαβες δεν βρήκα ποτέ άκρη με το πλαίσιο κ την εγγύηση του,οπότε για να μην γίνω άλλο ρόμπα μιας κ ήταν δώρο αναγκάστηκα να το πετάξω κ να πάω να της πάρω ένα Asus. Επίσης κάποια στιγμή σου εύχομαι να πέσει στα χέρια σου ένας Dell,Samsung,Asus,κ toshiba και acer ακόμα που ξέρουμε οτι είναι φτηνοί υπολογιστές κ πολλούς ακόμα που μου διαφεύγουν για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Απ'οτι βλέπεις χρησιμοποιώ για να γράψω μόνο την ιδιότητα μου ως καθημερινός χρήστης γιατί αν έπρεπε να γράψω και με τις άλλες ιδιότητες θα έπρεπε να γράψω κατά πολύ πιο άσχημα πράγματα.Ούτε θα αναφέρω ότι στην τελευταία παραγγελία δίσκου απο το πλαίσιο ο δίσκος μου ήρθε ανοιγμένος με χτυπημένο καπάκι τόσο βαθιά ώστε δεν γύριζε καν !!! Πέρα από όλα αυτά δικά σου η δικά μου ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούσει γνώμες,να κρίνει και ν'αγορασει. όσοι είχαν εμπειρία TurboX ας μας γράψουν αν θα ξαν'αγοραζαν.
kotsos4u Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 λοιπον παιδια αυτες τις μερες εχω λιωσει αμετρητες ωρες σε ψαξιμο. εχω δει πολλα μοντελα .. θελω να καταληξουμε σε καποια συγκεκριμενα. μπορω τελικα να διαθεσω εως 800 ευρω μαξιμουμ. θελω i 5 τουλαχιστον δευτερης γενιας η i7 . απο καρτα προτιμω ati καλη ομως γιατι στο notebookcheck ειδα οτι υπαρχουν δυνατα μοντελα .
Soultaker1979 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κανένας δεν θα σε αμφισβητήσει φίλε μου στην καθόλα αξιοπρεπή εμπειρία σου με τα συγκεκριμένα μηχανήματα. Μπορείς να συνεχίσεις να αγοράζεις την ίδια εταιρία και πραγματικά σου εύχομαι να συνεχίσουν τα πράγματα έτσι και να είσαι χαρούμενος.Αν προσπαθούσες να βάλεις τα 7 θα χρειαζόσουν Bios Update που αυτό δεν είναι καμιάς επώνυμης εταιρίας παρά μόνο της Clevo.αν το μοντέλο σου δεν το θεωρούσαν πετυχημένο για αυτούς δεν θα έβρισκες ούτε βιος,ούτε drivers ούτε αναφορά στο internet.Αυτά δεν τα λέω τυχαία,δεν έχω τίποτα με κανέναν παρά μόνο με αυτούς που κάποια στιγμή δεν εκτίμησαν σωστά τα χρήματα που τους έδωσα και μέσα σε αυτούς και η Clevo η κατασκευάστρια πολύ μέτρια εταιρία των Turbo X.Τόσο μέτρια δε που έκανα στην κοπελιά μου δώρο ενα ροζ netbook και αυτό άρχισε να διαλύετε μονο του,να βλέπει σε κάθε βοοτ όποιες συσκευές ήθελε μόνο του,να μαδανε τα γράμματα απο το καπάκι μόνα τους,και απ'οτι κατάλαβες δεν βρήκα ποτέ άκρη με το πλαίσιο κ την εγγύηση του,οπότε για να μην γίνω άλλο ρόμπα μιας κ ήταν δώρο αναγκάστηκα να το πετάξω κ να πάω να της πάρω ένα Asus. Επίσης κάποια στιγμή σου εύχομαι να πέσει στα χέρια σου ένας Dell,Samsung,Asus,κ toshiba και acer ακόμα που ξέρουμε οτι είναι φτηνοί υπολογιστές κ πολλούς ακόμα που μου διαφεύγουν για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Απ'οτι βλέπεις χρησιμοποιώ για να γράψω μόνο την ιδιότητα μου ως καθημερινός χρήστης γιατί αν έπρεπε να γράψω και με τις άλλες ιδιότητες θα έπρεπε να γράψω κατά πολύ πιο άσχημα πράγματα.Ούτε θα αναφέρω ότι στην τελευταία παραγγελία δίσκου απο το πλαίσιο ο δίσκος μου ήρθε ανοιγμένος με χτυπημένο καπάκι τόσο βαθιά ώστε δεν γύριζε καν !!! Πέρα από όλα αυτά δικά σου η δικά μου ο καθένας είναι ελεύθερος να ακούσει γνώμες,να κρίνει και ν'αγορασει. όσοι είχαν εμπειρία TurboX ας μας γράψουν αν θα ξαν'αγοραζαν. Προφανώς ο καθένας έχει υπερ και κατά να πει για κάθε μάρκα. Toshiba έχει τόσο ο πατέρας μου όσο και ο αδερφός μου. Θεωρητικά είμαι ο computeras της οικογένειας (μη φανταστείς όμως τίποτα τρελό, αλλά ίσως κάτι παραπάνω από τα βασικά να τα γνωρίζω). Τους toshiba τους έχω ζήσει, στη δουλειά μου έχω hp, εξακολουθώ να προτιμώ τον δικό μου TurboX. Σε ότι αφορά την κατασκευή, πραγματικά δεν μου έχει βγει σκάρτη (ούτε η παλιά, ούτε η καινούργια - μέχρι στιγμής). Όσο για τα W7, τα έβαλα και στον παλιό (τα 32bitα) και τρέξανε μια χαρά, πολύ καλύτερα από τα Vista (αλλά αυτό δεν είναι νέο, οτιδήποτε λειτουργικό είναι καλύτερο από τα Vista ). Εν πάσει περιπτώσει, προφανώς ο καθένας είναι ελεύθερος να κρίνει, γιαυτό κι έγραψα την εμπειρία μου σε ότι αφορά τα TurboX προκειμένου να ακουστεί και η αντίθετη άποψη. ΥΓ. Επειδή ξαναδιάβαζα το προηγούμενο μήνυμά μου, σε περίπτωση που φάνηκε επιθετικό απολογούμαι, δεν ήταν τέτοια η πρόθεση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.