thephotoshoped Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ξερεις τι .. η διαφορα με τον dell που προτεινε ο παναθηναικος πριν ειναι οτι ο asus ειναι πολυ πιο καινουργιος. μονο τα μουλτιραμα τον εχουν και βγηκε τωρα ενω ο dell ειναι 1 χρονου και.. τα 4 gb ειναι οντως ενα μικρο προβλημα.. αλλα ο i7 Που ειναι πιο καινουργιος απο του dell κανει διαφορα ! επισης εχει 3 χρονια εγγυηση!
Cham Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ξερεις τι .. η διαφορα με τον dell που προτεινε ο παναθηναικος πριν ειναι οτι ο asus ειναι πολυ πιο καινουργιος. μονο τα μουλτιραμα τον εχουν και βγηκε τωρα ενω ο dell ειναι 1 χρονου και.. τα 4 gb ειναι οντως ενα μικρο προβλημα.. αλλα ο i7 Που ειναι πιο καινουργιος απο του dell κανει διαφορα ! επισης εχει 3 χρονια εγγυηση! Super.Αν σ'αρεσει εσένα είμαι σύμφωνος και εγώ.
tsourakis13 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 τι εννοεις θα παιρνει φωτια ; θα ανεβαζει θερμοκρασιες ; ναι..ακριβώς...οι AMD ανεβάζουν πολύ τη θερμοκρασία τους...δες αυτά τα 2 που σου πρότεινα, είναι πολύ καλές επιλογές...! εγώ σκοπεύω να πάρω το DELL..! Και το Asus που πρότεινε ο φίλος είναι καλό, αλλά εγώ πάντως θεωρώ το DELL πολύ καλύτερο...μόνο στον επεξεργαστή υστερεί...(Για την ακρίβεια δεν υστερεί απλά είναι πιο παλιός...)Αλλά σαν ποιότητα το συγκεκριμένο DELL δεν συγκρίνεται..!
xristoforos89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Συγνώμη απ'ολους εδώ μέσα αλλά επειδή ζήτησες την γνώμη μου να ξέρεις ότι εγώ ποτέ δεν θα συναινέσω σε Amd.Μέχρι Ati είναι οι ανοχές μου. Διάβασε εδώ.> http://www.insomnia.gr/topic/415549-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CF%85%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%AF/page__st__10 Και το δικο μου toshiba που ειναι ενος μηνα, εχει θερμοκρασια 55 βαθμους σε idle. Δεν ακουγεται τιποτα βεβαια αλλα το 90% των toshiba εχουν θεμα με τις θερμοκρασιες. ναι..ακριβώς...οι AMD ανεβάζουν πολύ τη θερμοκρασία τους...δες αυτά τα 2 που σου πρότεινα, είναι πολύ καλές επιλογές...! εγώ σκοπεύω να πάρω το DELL..! Και το Asus που πρότεινε ο φίλος είναι καλό, αλλά εγώ πάντως θεωρώ το DELL πολύ καλύτερο...μόνο στον επεξεργαστή υστερεί...(Για την ακρίβεια δεν υστερεί απλά είναι πιο παλιός...)Αλλά σαν ποιότητα το συγκεκριμένο DELL δεν συγκρίνεται..! Εχουμε καποια στοιχεια στο οτι οι -σημερινοι- amd ανεβαζουν θερμοκρασιες ή μιλαμε συμφωνα με γεγονοτα πριν απο 6 χρονια; Ειχα desktop με amd x6 και ημουν σε idle στους 36 βαθμους με την στοκ ψυκτρα. ξερεις τι .. η διαφορα με τον dell που προτεινε ο παναθηναικος πριν ειναι οτι ο asus ειναι πολυ πιο καινουργιος. μονο τα μουλτιραμα τον εχουν και βγηκε τωρα ενω ο dell ειναι 1 χρονου και.. τα 4 gb ειναι οντως ενα μικρο προβλημα.. αλλα ο i7 Που ειναι πιο καινουργιος απο του dell κανει διαφορα ! επισης εχει 3 χρονια εγγυηση! 2 χρονια εγγυηση εχει και ο asus και ο dell. O asus εχει i7 sandy bridge (πολυυυ καλα εως εδω), 2gb ram (που εχουν τα νετμπουκ συνηθως μεσα), 640gb δισκο στις 5400 στροφες (αργος δισκος), δεν εχει esata (τουλαχιστον εχει usb 3.0), και καρτα γραφικων την GT 520MX που δεν ειναι για απαιτητικα παιχνιδια. Για αυτο και ειναι οικονομικος.
Cham Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Και το δικο μου toshiba που ειναι ενος μηνα, εχει θερμοκρασια 55 βαθμους σε idle. Δεν ακουγεται τιποτα βεβαια αλλα το 90% των toshiba εχουν θεμα με τις θερμοκρασιες. Και εσύ με Amd τον αγόρασες ? Γιατί της αδελφής μου το Toshiba με Intel που είναι στο μαγαζί 20 Ωρες αναμμένο την ήμερα δεν έχει κανένα θέμα..Εκτός αν εσύ για σένα αγοράζεις Intel. Και δεν μου λες κάτι ? Μετά που θα τον πουλήσεις ? Γιατί δεν πουλιούνται πουθενά τα Amd.και δεν αμφισβητείται αυτό όσες προσπάθειες και να κάνεις. Δεν μ' αρέσουν οι ανούσιες συγκρούσεις δεν τα παίρνω από πουθενά για το τι θα προτείνω αλλά ρε παιδιά δεν παίζεστε.. καταντάει εμμονή.Και μαγκιά σας να έχετε και επίσης να προτείνετε ότι θέλετε.Αλλά αφήστε μας εμάς αγοράζουμε Intel. Αν έχεις κάποια πρόταση ουσίας καντην στο παιδί που έχει το πρόβλημα γιατί εγώ κάτι για βιβλία από κάτω άκουσα,και κανέναν ειδικό fun της Amd να έχει άλλη πρόταση.
xristoforos89 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Απο που ακριβως το καταλαβες οτι ειμαι ..fan της amd; Ειμαι fan του value4money και η amd για αυτον τον λογο αξιζει και με το παραπανω. Εγω με intel ειμαι, οποτε δεν εχει σχεση με τις θερμοκρασιες: http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Toshiba-Satellite-L655-1JN-PSK1JE-0HJ00DGE.htm (αυτο εχω). Επισης, δεν μπορω να καταλαβω την εννοια του.. πουλαω. Εγω αλλαζω ανα 2 μηνες λαπτοπ (τρελα μου). Δεν ειναι πολλα τα ατομα ομως που αλλαζουν συνεχως φορητο υπολογιστη. Για ποιον λογο να τον πουλησει; Ετσι που παει η τεχνολογια, ο,τι και να παρεις χανεις 50αρια μερα με την μερα. Να παρει intel χωρις sandy bridge; Δεν θα πωλειται λογω του οτι δεν ειναι τελευταιας τεχνολογιας.. Να παρει intel με sandy bridge; Σε 6 μηνες παλι θα βγαλει νεους επεξεργαστες η intel, οποτε παλι δεν θα πωλειται. Δεν ειναι λογικη αυτο. Αν θελεις να.. πουλησεις κατι σε καλη τιμη τοτε βρισκεις καποια τρανταχτη ευκαιρια στα μεταχειρισμενα (εχω παρει 10 ημερων vaio των 1600 ευρω στα 700ευρω επειδη ετσι του την εδωσε του παιδιου και το πουλησε). Μετα απο 2 μηνες που το πουλησα, αντι να χασω, εβγαλα κιολας 200ευρω. Αλλα δεν νομιζω να καθονται πολλοι να ασχολουνται με τις αγοραπωλησιες. Οι περισσοτεροι κατι μονιμο θελουν. Ps: Η προταση εχει δοθει παραπανω οσον αφορα τον dell xps 15.
Cham Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Είδες λοιπόν ότι είσαι κ γνώστης και συνεννοήσιμος αν θέλεις ? Μην αδικείς λοιπόν κατά πρώτον τον εαυτό σου. Εμένα με κάλυψε η απάντηση σου νομίζω και το παλικάρι που έχει το ερώτημα.
thephotoshoped Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 σας ευχαριστω για τις απαντησεις ! μαλλον στον Hp κλεινω ! δεν ενδιαφερομαι για πωληση του υπολογιστη ! οποτε πιστευω αξιζει να τα δωσω..
Cham Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δική σου η τελική επιλογή, ευθύνη,κ χρήματα. Εμείς θα σου ευχηθούμε να περάσεις όμορφα μαζί του πολλά πολλά χρόνια.
thephotoshoped Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Α παιδια !!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ... Οι βασεις για λαπτοπ ειναι θορυβωδεις ;; ειναι χρησιμες ;
xristoforos89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Α παιδια !!! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ... Οι βασεις για λαπτοπ ειναι θορυβωδεις ;; ειναι χρησιμες ; Θορυβωδεις δεν τις λες (ακουγεται ελαχιστα ο ανεμιστηρας της βασης). Αλλα και παλι δεν θα δεις καμια τρελη διαφορα. Αντε 4-8 βαθμους το πολυ να σου ριξει την θερμοκρασια.
jmallen3 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 εγω εχω εδω και 3 μέρες την συγκεκριμένη βάση:http://www.multirama.gr/products/product?pid=0542559&catid=010304 και μου εχει ρίξει θερμοκρασίες 5-6 βαθμους σε idle και σε gaming καταστάσεις 10-12 βαθμούς!και είναι παντελώς αθόρυβη!
Soultaker1979 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Φίλε μου καλήμερα κατ'αρχην.Οι turboX είναι κακοί υπολογιστές κατά την γνώμη μου και δεν έχουν καθόλου υποστήριξη σε drivers bios update και γενικά είναι φτηνές κατασκευές από την κινέζικη η ταϊβανέζικη (μου διαφεύγει αυτή την στιγμή)Clevo.Γι'αυτο και δεν έχουν κ καμια αξία απολύτως μεταπώλησης.Αν τώρα λοιπόν γλιτώσεις 150 ευρω σε βάθος χρόνου θα χάσεις περισσότερα.Προσανατολίσου σε έναν επώνυμο υπολογιστή και αν θέλεις μια φτηνή εταιρία η Acer είναι και καλή και φτηνή. Εγώ έχω Samsung πριν είχα Vaio πριν είχα Toshiba k πριν είχα Hp Αυτός είναι καλύτερος όλων αν και πιο φτηνό μοντέλο απο τα άλλα προηγούμενα 3.Ριξε τους μια μάτια αν θέλεις το πλαισιο τους έχει σε καλή τιμή αυτή την εποχή. Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά θα διαφωνήσω με το κείμενο του φίλου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που λές αλλά άλλο η συναρμολόγηση κι άλλο τα Components που έχουν μέσα που είναι εταιρειών γνωστών (επεξεργαστής, σκληρός δίσκος, cooler κοκ). Δεν ξέρω επίσης εάν ποτέ δοκίμασες έναν τέτοιο, σε πληροφορώ όμως ότι τον δικό μου που τον είχα από το 2005 τον άλλαξα φέτος τον Φλεβάρη κι όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να μπορεί να σηκώσει πλέον τόσο το Cata όσο και διάφορες εφαρμογές που θέλω για τον ιντερνετικό σταθμό που έχω. Από το 2005 έως και τον Φλεβάρη του 2011, ο εν λόγω είχε κάνει μόνο έναν καθαρισμό των 20 ευρώ στο Πλαίσιο για τις σκόνες (το 2010), μία αλλαγή στον φορτιστή επίσης το 2010 και άλλαξα σκληρό δίσκο γιατί μου έσκασε μετά από 5 χρόνια (εξίσου το 2010). Ο υπολογιστής αυτός με ακολουθούσε όπου κι εάν πήγαινα είτε ταξίδια, είτε διακοπές, είτε δουλειά επί 5 χρόνια, κι επειδή τα τελευταία 4 είχα πολλά πάρε δώσε με Πολωνία είχε κάνει ουκ ολίγα μίλια . Εκεί έπαιζα και μάλιστα παραπάνω από καλά το WoW ακόμη και το Cata expansion στις αρχές του. Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό που λες. Τα χρήματά του τα έβγαλε με το παραπάνω και μάλιστα το πολύ παραπάνω. Και δεν έχει τις πατάτες των αντιπροσωπειών τύπου HP, Acer και Toshiba που για να σου δώσουν καινούργιο φορτιστή πρέπει να τρέχεις εσύ στην Καλλιθέα ή όπου ή για να σου φτιάξουν τον υπολογιστή κάνουν 15 μέρες εργάσιμες. Για αυτά που προσφέρει όλο το πακέτο (μαζί με εγγυήσεις, σημεία που μπορείς να πάς για Service κλπ) είναι ότι καλύτερο προσφέρει η αγορά σε σχέση με αυτά που πληρώνεις. Όσο για την αξιοπιστία, νομίζω ότι έχουν περάσει η εποχής που λέγαμε τέτοια πράγματα. Είναι σαν να μου λες ακόμη ότι τα Σκόντα ή τα Χιουντάι είναι φτηνές κατασκευές απλά και μόνο επειδή είναι το όνομα τέτοιο. Για μένα η εποχή της μάρκας πέρασε, είναι τόσο φτηνά πλέον όλα, τόσο αναλώσιμα που δεν μπορείς να στηριχθείς σε τίποτα και το μόνο που πρέπει να βλέπεις είναι η βραχυπρόθεσμη καταρχήν μείωση του κόστους σου (μέχρι ένα χρόνο) και μετά να προχωρείς σε μεσομακροπρόθεσμα πλάνα (έως 5 χρόνια). Γνώμη μου πάντα
kotsos4u Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 αρα ειναι καλο να παρω βαση.. οσο για το φιλο.. δε ξερω αλλα το hp μου φαινεται πολυ καλυτερο αντικειμενικα στα χαρακτηριστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.