manios62 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιώ είναι το OPERA 11.50 τώρα τελευταία μου κάνει κοληματα στον υπολογιστή ( νεκρώνει τα πάντα .... με κανονικές θερμοκρασίες και δεν δουλέυει τίποτα ... μονο το reset ) παρατηρώ δε ότι το κάνει όταν βρίσκομαι στις σελίδες του ΙΝΣΟΜΝΙΑ αυτές με την διαφήμηση του lucozade .... αν κάποιος εχει παρόμοιο πρόβλημα .... ή να ψαχτώ για πρόβλημα hardware ... ευχαριστώ πολύ
liopyr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε με άλλο browser πριν ψαχτείς με θέμα hardware, και τσέκαρε για flash updates κλπ.
manios62 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 φιλοι μου ... liopyr και Cham ... δεν καταλαβαινω τι ενοειτε να κανω .... πιο λιανα γινεται ....
McDuck Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 φιλοι μου ... liopyr και Cham ... δεν καταλαβαινω τι ενοειτε να κανω .... πιο λιανα γινεται .... Απεγκατάστησε και ξαναβάλε αυτόν που έχεις-Opera- ή δοκίμασε κάποιον άλλον π.χ. Mozilla Firefox.Και ψάξε και το σύστημα σου με κανα Antivirus-Antispyware.
Luciddream Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 αυτο το κάνει και στον ThreSh όταν πατάει "Τα μηνύματα μου..."
manios62 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Απεγκατάστησε και ξαναβάλε αυτόν που έχεις-Opera- ή δοκίμασε κάποιον άλλον π.χ. Mozilla Firefox.Και ψάξε και το σύστημα σου με κανα Antivirus-Antispyware. το εκανα .... καμια διαφορα ... συνεχιζεται το ιδιο .... οχι παντα βεβαια ....
guido Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 αν και στα είπαν και παραπάνω, λίγο πιο αναλυτικά: 1) Στον Opera πας Tools -> Delete Private Data -> Delete 2) Update Flash Player -> http://get.adobe.com/flashplayer/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.