Προς το περιεχόμενο

Ελλάδα, ο "βόθρος" της Ευρώπης.

Orgasmic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποιος δεν γουστάρει πάει στο Ελ. Βενιζέλος και φεύγει για όποια κρυόκωλη χώρα θέλει.

Τρανη αποδειξη περι του αληθους του αρχικου post.

θιξανε τη χωρα του νεοελληνα.. :lol: :lol: :lol:

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην δαιμονοποιουμε τους Ελληνες ειναι κομπλεξικο. Σιγουρα στον μεσο ορο μας, δεν εχουμε κοινωνικη μορφωση,δεκτο και αδιαμφισβητητο. Αλλα απο προσωπικη μου εμπειρια γνωριμιας με ατομα απο αρκετες χωρες,σε καθε χωρα, οι πραγματικα καλοι ανθρωποι με ποιοτητα,ειναι μειοψηφια.Και στην Ελλαδα υπαρχει και η δικη μας ποιοτικη μειοψηφια.

+1

Εχω πολλες επαφες με ξενους, απο τουρκους και ινδους μεχρι βελγους σουηδους φιλανδους , και αμερικανους, αλλα οι διαφορες μεταξυ εμενα και ολων των παραπανων σε νοοτροπια,αντιληψη,κοσμοθεωρια,συμπεριφορα ειναι πολυ λιγες, επικοινωνουμε πολυ καλα, και αυτο επειδη ολοι μας γενικα εχουμε απορριψei την κυριαρχη κουλτουρα και σκεφτομαστε οσο μπορουμε εξω απο τα πλαισια του κοινωνικου προγραμματισμου που εχουμε δεχτει ;)

Δημοσ.

Όποιος δεν γουστάρει πάει στο Ελ. Βενιζέλος και φεύγει για όποια κρυόκωλη χώρα θέλει. Να αδειάσει και ο βόθρος σιγά σιγά...

Ειδες φως και μπηκες ε?

Δημοσ.

Μια εξαιρετικη εκπομπη σχετικη με το θεμα. Την εχω ποσταρει και την ξαναποσταρω για οσους δεν την ειδαν. Τα λενε εξω απτα δοντια για την "ΡΑΤΣΑ" μας, γιατι ειμαστε ζωα ρατσας και τιποτα παραπανω :) Οποιος εχει 54 λεπτα χρονο και ενδιαφερεται για το ζητημα, πραγματικα αξιζει.

Highlight σχολια,μεταξυ αλλων, απο το στο 6:25 μεχρι το 08:00

http://video.google.com/videoplay?docid=-3830993322927987503

Ελπίζω να είδες και από 12:15-12:60.

Όταν λοιπόν σταματήσουν κάποιοι να κατηγορούν τους άλλους νομίζοντας ότι αυτοί είναι πολιτισμένοι και οι άλλοι ζώα μπορεί κάτι να αλλάξει.

Το βασικότερο όλων βέβαια είναι να δοθεί ο ορισμός του "πολιτισμένου λαού".

Πολιτισμός είναι να λέω thanks?

Πολιτισμός είναι να περιμένω στη σειρά μου?

Πολιτισμός είναι να μη κάνω φασαρία εν ώρα κοινής ησυχίας?

Πολιτισμός είναι να μαμάω τους μαύρους της Αφρικής?

Πολιτισμός είναι να έχει πράσινο η πόλη μου?

Πολιτισμός είναι να είμαι οικονομικά δυνατός?

Πολιτισμός είναι να νοιάζομαι για το αν ο Καντάφι είναι δικτάτορας?

Πολιτισμός είναι οι βετεράνοι μου να ζητάν αποζημιώσεις για τα προβλήματα υγείας που τους προκάλεσαν οι πυρηνικές δοκιμές μου στα νησιά του ειρηνικού?

Πολιτισμός είναι να κάνω πόλεμο και να μη δίνω αποζημιώσεις ή να δίνω?

Πολιτισμός είναι να έχω εξαγωγές?

Πολιτισμός είναι να έχω καλό σύστημα υγείας?

Πολιτισμός είναι να πουλάω όπλα?

Πολιτισμός είναι αν "δεν έχεις ασφάλεια στα τρυφερά μου"?

Πολιτισμός είναι να επιτρέπετε ο μπάφος?

Πολιτισμός είναι να βγάζω καλούς επιστήμονες από καλά πανεπιστήμια?

Πολιτισμός είναι να μη ρεύομαι και κλάνω?

Πολιτισμός είναι να μου αρέσει η κλασική μουσική και όχι ο Τερλέγκας?

Πολιτισμός είναι να έχω πυρηνικά εργοστάσια?

Πολιτισμός είναι να μπορώ να διώχνω τα απόβλητα και τα σκουπίδια μου (πυρινικά και μη) αλλού και όχι μέσα στη πολιτισμένη χώρα μου.

Πολιτισμός είναι να απεργώ με μαύρο περιβραχιόνιο?

Πολιτισμός είναι να είμαι καθαρός και να ντύνομαι ωραία?

Πολιτισμός είναι να μπορώ να κάνω σήραγγες, τούνελ και γεφύρια.

Πολιτισμός είναι να ......

Τι σκατά εννοούμε όταν λέμε ότι η τάδε χώρα είναι πολιτισμένη?

Δημοσ.

Καποιους τους λενε σκατα και ειναι ετοιμοι να πουν και..ευχαριστω :lol:

Αληθεια ετσι την βλεπουν την μητερα τους ? Σαν κουραδα ? Τον πατερα τους σαν σκατο ? Την γυναικα τους και τα παιδια τους σαν βοθρολυματα ?

Πολιτισμός είναι να μου αρέσει η κλασική μουσική και όχι ο Τερλέγκας?

Ε ναι ρε συ.Μεταξωτο βρακι , φραγκο , πνιχτο διακριτικο γελακι κατα την ωρα του φαγητου , και σουβλισμα μετα ακροασης Μοτσαρτ.Ασε το αναφυλακτικο σοκ που θα παθουν αν πανε σε κανα ..χωριο και δουν τους 'απολιτιστους'.

Δημοσ.

Τρανη αποδειξη περι του αληθους του αρχικου post.

θιξανε τη χωρα του νεοελληνα.. :lol: :lol: :lol:

Τρανή απόδειξη περι του αληθούς είναι βέβαια και η κατηγοριοποίηση των Ελλήνων σε νεοΈλληνες που και λίγες άρπαξαν λίγο καιρό πριν στο σύνταγμα,σε Έλληνες μιας ανώτερης φυλής και νοοτροπίας,σε Έλληνες αμόλυντους,σε κουραδόμαγκες Έλληνες κτλ κτλ.

Και η κάθε κατηγορία αυτών των Ελλήνων κουνάει επιδεικτικά το δάχτυλο σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες

Δημοσ.

Δεν αντεχω πια...να ζω εδω .Ο μπατζανακης του ξαδελφου της κουνιαδας μου.. μου μιλησε με αγενεια

Όλα είναι καλά.

Παίρνω το αμάξι μου να κατέβω κέντρο και δε με απασχολεί η κίνηση, το καυσαέριο, οι χιλιομπαλωμένοι δρόμοι με τις άπειρες λακκούβες και τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια. Ούτε και το αν θα βρω να παρκάρω αφού μπορώ και διπλοπαρκάρω όπου θέλω. Όπως δε με απασχολεί και το ότι δεν υπάρχει ένα πάρκο να πάω να αράξω, αφού έχω τις υπέροχες παραλίες μας για να χαρώ τον ήλιο. Μπορεί βέβαια να παίζει λίγο σκουπίδι στην αμμουδιά ή να κινδυνεύεις να σκοτωθείς στο δρόμο γι'αυτή, αλλά κλάιν.

Δημοσ.

Όλα είναι καλά.

Παίρνω το αμάξι μου να κατέβω κέντρο και δε με απασχολεί η κίνηση, το καυσαέριο, οι χιλιομπαλωμένοι δρόμοι με τις άπειρες λακκούβες και τα κατεστραμμένα πεζοδρόμια. Ούτε και το αν θα βρω να παρκάρω αφού μπορώ και διπλοπαρκάρω όπου θέλω. Όπως δε με απασχολεί και το ότι δεν υπάρχει ένα πάρκο να πάω να αράξω, αφού έχω τις υπέροχες παραλίες μας για να χαρώ τον ήλιο. Μπορεί βέβαια να παίζει λίγο σκουπίδι στην αμμουδιά ή να κινδυνεύεις να σκοτωθείς στο δρόμο γι'αυτή, αλλά κλάιν.

Παρα πολλα δεν ειναι καλα.Αυτα τα εχουμε πει ,θιξει και εμεις .Επισης σε κουβεντες , ιντερνικες η μη , παρα πολλοι θα εχουμε πει 'ολοι ...'' ,''τα εχουμε κανει..'' , ποσο μαλλον οταν , ανθρωπινο ειναι, συνηθιζουμε να στεκομαστε και να αγανακτουμε στα ασχημα , ενω τα θετικα τα θεωρουμε αυτονοητα.Ελπιζω να θεωρειτε οτι εχουμε και θετικα .Αλλο η γενικευση λογω αγανακτισης της στιγμης και αλλο να καταληξεις ανοιγοντας θεμα, ψυχραιμα οτι οι Ελληνες ειναι..σκατα.

Τωρα αν θελετε να μενετε μονο στις λακουβες και το χαρτακι απο την σοκολατα δικαιωμα σας :rolleyes:

Δημοσ.

Όλα είναι καλά.

Αφού είσαι πολιτισμένος και όχι νεοέλληνας:

Μη πάρεις το αμάξι αν έχεις δουλειά μέσα στη πόλη.

Μη πας για μπάνιο σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο όπως άλλωστε δε πάει ο κάθε πολιτισμένος Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός κλπ.

Να πας να ζήσεις σε μια πόλη της επαρχίας με περισσότερο πράσινο.

Να σκεφτείς πριν ξαναψηφίσεις αυτόν που δεν σου έφτιαξε τους δρόμους.

Αναφέρομαι γενικά και όχι επί προσωπικού και φυσικά δε βγάζω την αφεντιά μου απέξω.

Δημοσ.

μην βριζεις τους βοθρους.

και αυτοι εντελει επιτελουν μια λειτουργια,ειναι χρησιμοι σε κατι,προσφερουν.

η ελλαδα τι ακριβως προσφερει; χρεη;

Δημοσ.

+1

Εχω πολλες επαφες με ξενους, απο τουρκους και ινδους μεχρι βελγους σουηδους φιλανδους , και αμερικανους, αλλα οι διαφορες μεταξυ εμενα και ολων των παραπανων σε νοοτροπια,αντιληψη,κοσμοθεωρια,συμπεριφορα ειναι πολυ λιγες, επικοινωνουμε πολυ καλα, και αυτο επειδη ολοι μας γενικα εχουμε απορριψei την κυριαρχη κουλτουρα και σκεφτομαστε οσο μπορουμε εξω απο τα πλαισια του κοινωνικου προγραμματισμου που εχουμε δεχτει ;)

+1 Συμφωνω,ευτυχως υπαρχει και ποιοτικη νεα γενια.

Δημοσ.

Παρα πολλα δεν ειναι καλα.Αυτα τα εχουμε πει ,θιξει και εμεις .Επισης σε κουβεντες , ιντερνικες η μη , παρα πολλοι θα εχουμε πει 'ολοι ...'' ,''τα εχουμε κανει..'' , ποσο μαλλον οταν , ανθρωπινο ειναι, συνηθιζουμε να στεκομαστε και να αγανακτουμε στα ασχημα , ενω τα θετικα τα θεωρουμε αυτονοητα.Ελπιζω να θεωρειτε οτι εχουμε και θετικα .Αλλο η γενικευση λογω αγανακτισης της στιγμης και αλλο να καταληξεις ανοιγοντας θεμα, ψυχραιμα οτι οι Ελληνες ειναι..σκατα.

Τωρα αν θελετε να μενετε μονο στις λακουβες και το χαρτακι απο την σοκολατα δικαιωμα σας :rolleyes:

Ποια θεωρείς σαν θετικά;

Πέρα από το κλίμα και τις φυσικές ομορφιές της χώρας δε μου'ρχεται κάτι άλλο καλό στο μυαλό. Άντε και την ελληνική κουζίνα. Κάτι άλλο που να σχετίζεται με την ανθρώπινη δράση δεν μου'ρχεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...