skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εγώ γελάω με αυτούς που νομίζουν ότι όποιος μείνει Ελλάδα (η πιο σαβούρα παγκοσμίως δηλαδή πχ οι δημόσιοι υπάλληλοι) θα μπορέσει να ζήσει. Έρχεται αυτό ακριβώς που αξίζει στη σαβούρα αυτή.Μεγάλη πείνα.
tritonas00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Εσείς υποστηρίζετε ότι η Ελλάδα είναι βόθρος και όλοι οι 'Ελληνες είμαστε σκατά. Άρα εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου, πήξαμε στο σκατό. Sorry , που ειμαστε προσγειωμενοι. Έρχεται αυτό ακριβώς που αξίζει στη σαβούρα αυτή.Μεγάλη πείνα. Επιτελους και ενα λογικο - χωρις νεοελληνιστικη μπουρδολογια post.
phanispal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μα δεν είπε κανείς ότι όλοι και όλα είναι σκατά και κομμάτια του βόθρου. Θετικά υπάρχουν σε αυτή τη χώρα. Προφανώς και δε μιλάω για την ανομία που βολεύει πολλούς και μπορεί να γυρίσουν να σου πουν «εγώ γουστάρω εδώ γιατί κάνω ό,τι μου καπνίσει και δε μου κάνουν τίποτα» και για παρόμοιες καταστάσεις. Που μεταξύ μας, υπάρχουν κι αυτοί και νομίζω ότι είναι πολλοί, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ναι, η Ελλάδα έχει μπόλικο ήλιο, αλλά προφανώς και δεν τον εκμεταλλευόμαστε. Προσωπικά δεν τον πολυγουστάρω και αναθεματίζω από αρχές Μαΐου έως τέλη Σεπτέμβρη λόγω της κωλόζεστης, αλλά αναγνωρίζω τη σημασία του μιας και ανέφερες ποσοστά αυτοκτονιών στη βόρεια Ευρώπη. Ναι, η Ελλάδα έχει εκπληκτική βιοποικιλότητα, την οποία επίσης δεν εκμεταλλευόμαστε όπως θα έπρεπε. Τα θετικά της όμως είναι τέτοιας φύσεως, και δικαιολογώ απόλυτα όποιον τα παραβλέπει επειδή δε μπορεί να τα χαρεί όταν σχεδόν όλα τα υπόλοιπα είναι τραγικά. Κάποιος είπε πιο πάνω για ξένους που έρχονται να μείνουν εδώ και το παρέθεσε σαν επιχείρημα υπέρ της χώρας. Μα εννοείται, όποιος έχει τα χρήματα για να ζήσει εδώ χαλαρός (όχι στα Κάτω Πατήσια και στο Περιστέρι, αλλά στη Βούλα και στη Βάρη) έχει τους άλλους να δουλεύουν γι' αυτόν, αποστασιοποιείται της σαπίλας και όλα είναι μέλι γάλα. Δώσε μου κι εμένα 5Κ€/μήνα και κρατάω τα καλύτερα και παραβλέπω τα χειρότερα αφού θα είναι πολύ πιο εύκολο να ζήσω μακριά απ' τη σαπίλα. Τώρα για εκείνους που χαροπαλεύουν κάθε μέρα για τα βασικά και βρίσκονται αντιμέτωποι με την εγκληματικότητα κ.λπ. και σκέφτονται λες και λιώνουν στα ηρεμηστικά όλη μέρα και χαίρονται που βρίσκονται εδώ, δεν έχω κάτι να πω.
QQTilt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σορρύ που αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου και την οικογένεια σου μια οικογένεια από κουράδες δεν ασπαζόμαστε την άποψη σου και για τις δικές μας οικογένειες και για τους φίλους μας και τους συναδέλφους μας. Μα δεν είπε κανείς ότι όλοι και όλα είναι σκατά και κομμάτια του βόθρου. Θετικά υπάρχουν σε αυτή τη χώρα. Προφανώς και δε μιλάω για την ανομία που βολεύει πολλούς και μπορεί να γυρίσουν να σου πουν «εγώ γουστάρω εδώ γιατί κάνω ό,τι μου καπνίσει και δε μου κάνουν τίποτα» και για παρόμοιες καταστάσεις. Που μεταξύ μας, υπάρχουν κι αυτοί και νομίζω ότι είναι πολλοί, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ναι, η Ελλάδα έχει μπόλικο ήλιο, αλλά προφανώς και δεν τον εκμεταλλευόμαστε. Προσωπικά δεν τον πολυγουστάρω και αναθεματίζω από αρχές Μαΐου έως τέλη Σεπτέμβρη λόγω της κωλόζεστης, αλλά αναγνωρίζω τη σημασία του μιας και ανέφερες ποσοστά αυτοκτονιών στη βόρεια Ευρώπη. Ναι, η Ελλάδα έχει εκπληκτική βιοποικιλότητα, την οποία επίσης δεν εκμεταλλευόμαστε όπως θα έπρεπε. Τα θετικά της όμως είναι τέτοιας φύσεως, και δικαιολογώ απόλυτα όποιον τα παραβλέπει επειδή δε μπορεί να τα χαρεί όταν σχεδόν όλα τα υπόλοιπα είναι τραγικά. Κάποιος είπε πιο πάνω για ξένους που έρχονται να μείνουν εδώ και το παρέθεσε σαν επιχείρημα υπέρ της χώρας. Μα εννοείται, όποιος έχει τα χρήματα για να ζήσει εδώ χαλαρός (όχι στα Κάτω Πατήσια και στο Περιστέρι, αλλά στη Βούλα και στη Βάρη) έχει τους άλλους να δουλεύουν γι' αυτόν, αποστασιοποιείται της σαπίλας και όλα είναι μέλι γάλα. Δώσε μου κι εμένα 5Κ€/μήνα και κρατάω τα καλύτερα και παραβλέπω τα χειρότερα αφού θα είναι πολύ πιο εύκολο να ζήσω μακριά απ' τη σαπίλα. Τώρα για εκείνους που χαροπαλεύουν κάθε μέρα για τα βασικά και βρίσκονται αντιμέτωποι με την εγκληματικότητα κ.λπ. και σκέφτονται λες και λιώνουν στα ηρεμηστικά όλη μέρα και χαίρονται που βρίσκονται εδώ, δεν έχω κάτι να πω. Φάνη μαζί σου σε όλα αυτά. Εγώ μίλησα για τη γενίκευση, για το όλα και όλοι στη χώρα είναι σκατά και σε όλα τα πράγματα στο εξωτερικό είναι καλύτερα. Ε αφού δεν είναι έτσι πρέπει να το παραδεχθούμε με το ζόρι?
phanispal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σορρύ που αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου και την οικογένεια σου μια οικογένεια από κουράδες δεν ασπαζόμαστε την άποψη σου και για τις δικές μας οικογένειες και για τους φίλους μας και τους συναδέλφους μας. Σε αυτό σε βρίσκω λάθος. Για παράδειγμα: Ας πούμε ότι δεχόμαστε ότι όλες οι γυναίκες είναι «πουτάνες». Γυρνάει ένας και λέει «όλες εκτός απ' τη γκόμενά μου και τη μάνα μου». Γυρνάει ένας άλλος και λέει το ίδιο. Κι άλλος ένας και στο τέλος όλοι λένε το ίδιο, άρα το συμπέρασμα είναι ότι καμία δεν είναι, ενώ αρχικά έχουμε δεχτεί ότι όλες είναι. Και στην τελική ναι, αν ένας φίλος μου ή μέλος της οικογενείας μου είναι μέρος του βόθρου, έτσι είναι και πάει και τέλειωσε. Επειδή είναι δικός μου άνθρωπος δεν τον πιάνει τίποτα δηλαδή;
QQTilt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Μα δε δέχομαι ότι όλοι οι Έλληνες είναι κουράδες, αυτό σου εξηγώ. Όχι επειδή είμαι Έλληνας και γω, ούτε μόνο για τα μέλη της οικογένειας μου επειδή είναι οικογένεια μου. Δεν το δέχομαι ούτε για 10 απ τους 70 που είναι στο τμήμα μου στη δουλειά, δεν το δέχομαι ούτε για σένα και τον άλλο με τη φάτσα του Τερλέγκα από δω μέσα, απλά επειδή διαβάζω τα ποστς σας κανα χρόνο τώρα σε χιλιάδες διαφορετικά θέματα και μου φτάνουν για να καταλάβω ότι δεν είστε σκατά.
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Κλείνουν τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί http://www.inews.gr/98/kleinoun-ti-gefyra-riou---antirriou-simera-oi-idioktites-taxi.htm greece.live your myth.
Ntinaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σορρύ που αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου και την οικογένεια σου μια οικογένεια από κουράδες δεν ασπαζόμαστε την άποψη σου και για τις δικές μας οικογένειες και για τους φίλους μας και τους συναδέλφους μας. Φάνη μαζί σου σε όλα αυτά. Εγώ μίλησα για τη γενίκευση, για το όλα και όλοι στη χώρα είναι σκατά και σε όλα τα πράγματα στο εξωτερικό είναι καλύτερα. Ε αφού δεν είναι έτσι πρέπει να το παραδεχθούμε με το ζόρι? σε τι ποσοστο δηλαδη πιστευεις οτι οι ελληνες ειναι σκατα?
praktikarioς Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω πως όλα όσα ειπώθηκαν μέχρι τώρα ισχύουν για όλες τις Βαλκανικές χώρες, όχι μόνο για εμάς. Μόνο στις απεργίες και στο κλείσιμο δρόμων είμαστε πρώτοι και χωρίς ανταγωνισμό.
apd453 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σορρύ που αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου και την οικογένεια σου μια οικογένεια από κουράδες δεν ασπαζόμαστε την άποψη σου και για τις δικές μας οικογένειες και για τους φίλους μας και τους συναδέλφους μας. Δε κατάλαβες ακόμη ότι ο tritonas Π.Χ. δεν πιστεύει πραγματικά ότι είναι σκατό αλλά οι γύρω του? Είναι μια κάστα Ελλήνων ανώτερη. Θύματα των σκατών που προσπαθούν να αποποιηθούν την καταγωγή του κώλου που έχουν. Δεν πιστεύω ότι προσβάλω κανέναν σε αυτό το θρετ λέγοντας τον σκατό. Όλοι Έλληνες είμαστε.
QQTilt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 σε τι ποσοστο δηλαδη πιστευεις οτι οι ελληνες ειναι σκατα? ΄ Δεν έχω ιδέα φίλε μου. Ως τι να βγάλω εγώ ποσοστό πόσοι Έλληνες είναι σκατά? Επίσης το σκατά είναι υποκειμενικό. Σε σένα μπορεί να φαίνομαι εγώ σκατά, σε κάποιον άλλον όχι. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι δε δέχομαι σε καμία περίπτωση το ότι όλοι γύρω μου είναι σκατά, βλάχοι, κλέφτες κλπ. Δεν είναι τόσο δυσνόητο.
Ntinaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 βασει προσωπικης στατιστικης ρωταω αν πχ μπω σε 100 ταξιτζηδες και οι 100 πανε να με κλεψουν θα πω οτι ολοι ειναι κλεφτες αν μπω σε 20 φουρνους και οι 5 ειχαν χαλασμενο ψωμι θα πω οτι το 20% ηταν βρωμιαρηδες.
tritonas00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δε κατάλαβες ακόμη ότι ο tritonas Π.Χ. δεν πιστεύει πραγματικά ότι είναι σκατό αλλά οι γύρω του? Είναι μια κάστα Ελλήνων ανώτερη. Θύματα των σκατών που προσπαθούν να αποποιηθούν την καταγωγή του κώλου που έχουν. Σε καμια περιπτωση δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω. Απλα παραδεχομαι οταν μου λενε την αληθεια. και δεν κοιταω να βγαλω τον εαυτο μου - την οικογενεια μου και τους συναδελφους μου απεξω - σαν κλασσικος @@#@@@@ νεοελληνας.
QQTilt Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Σε καμια περιπτωση δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω. Απλα παραδεχομαι οταν μου λενε την αληθεια. και δεν κοιταω να βγαλω τον εαυτο μου - την οικογενεια μου και τους συναδελφους μου απεξω - σαν κλασσικος @@#@@@@ νεοελληνας. Και ποιος σου το λέει αυτό? Ποιος θα κρίνει αν εσύ και η οικογένεια σου είστε σκατά?
tritonas00 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2011 Και ποιος σου το λέει αυτό? Ποιος θα κρίνει αν εσύ και η οικογένεια σου είναι σκατά? ξερω ο ιδιος τι και που και πως. δεν ειμαι σε θεση να κρινω τους δικους μου , τον εαυτο μου και να δω τα αρνητικα τους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.