Προς το περιεχόμενο

Ελλάδα, ο "βόθρος" της Ευρώπης.

Orgasmic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ Κολόμβε. Η Γη βρίσκεται σ ένα τρελό ξεφάντωμα απ άκρη σ άκρη και μες στη μέση η Ελλάδα είναι σκατά, μουντή και μίζερη.

Ατυχήσαμε να γεννηθούμε εδώ γαμώ.

Ειλικρινά έχετε χάσει επαφή με την πραγματικότητα μερικοί..

Ειλικρινά, την παλεύεις;

Είπε κανείς ότι υπάρχει χώρα στην οποία η ζωή είναι μια ουτοπία; Δεν είδα πουθενά κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως, έχει ειπωθεί ότι υπάρχουν χώρες στις οποίες τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Αν δε θες να το πιστέψεις, εμένα προσωπικά με συμφέρει.

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην τους παίρνεις μαζί μας στο βόθρο. Τα παιδιά είναι στα Παρίσια, έχουν αποκτήσει αέρα channel, όχι βόθρου.

Οι μανάδες τους βέβαια που είναι εδώ είναι κλασικές ελληνικές κουράδες.

Ειλικρινά, την παλεύεις;

Είπε κανείς ότι υπάρχει χώρα στην οποία η ζωή είναι μια ουτοπία; Δεν είδα πουθενά κάτι τέτοιο.

Αντιθέτως, έχει ειπωθεί ότι υπάρχουν χώρες στις οποίες τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Αν δε θες να το πιστέψεις, εμένα προσωπικά με συμφέρει.

Υπάρχουν και χώρες στις οποίες τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα, εσύ τι δεν καταλαβαίνεις?

Δεν πάω να βγάλω παράδεισο την Ελλάδα. Εξηγώ απλά ότι δε φταίνε αποκλειστικά οι Έλληνες για την κατάσταση της, ειδικά οι σημερινοί Έλληνες, δηλαδή εμείς.

Και ότι επίσης όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν προβλήματα, η κλαψομουνιά δεν είναι λύση.

Δημοσ.

Μην τους παίρνεις μαζί μας στο βόθρο. Τα παιδιά είναι στα Παρίσια, έχουν αποκτήσει αέρα channel, όχι βόθρου.

Οι μανάδες τους βέβαια που είναι εδώ είναι κλασικές ελληνικές κουράδες.

Η φάση είναι ότι οποιονδήποτε Έλληνα κι αν ρωτήσεις θα σου πει ότι οι άλλοι είναι σκατά και αυτός όχι. Εγώ απλά γελάω με κάτι τέτοια.

Δημοσ.

Η φάση είναι ότι οποιονδήποτε Έλληνα κι αν ρωτήσεις θα σου πει ότι οι άλλοι είναι σκατά και αυτός όχι. Εγώ απλά γελάω με κάτι τέτοια.

Σε λιγότερο από 10 λεπτά θα χουμε βγει φασίστες να ξέρεις..

Δημοσ.

Πού τη βλέπεις την κλαψομουνιά σε κάποιον που συγκρίνει όμοιες καταστάσεις και λέει ότι εκεί είναι καλύτερα απ' ότι εδώ;

Τι συνεχίζεις να μου τσαμπουνάς ότι υπάρχουν και χειρότερα;

Δηλαδή αν εσύ είχες γεννηθεί σε χώρα της Αφρικής όπου θα έκανες τάμα για να πιεις νερό (αλλά θα έπινες, έστω και ελάχιστο), θα σκεφτόσουν ότι υπάρχουν και χώρες στην ίδια ήπειρο που δεν υπάρχει καθόλου νερό και πεθαίνουν κατά εκατομμύρια και θα 'σουν κι ευχαριστημένος που εσύ τουλάχιστον ζεις;

Τι σκατά πανηλίθια λογική είναι αυτή πια;

Εκεί που πρέπει όντως να κοιτάτε το χειρότερο κοιτάτε το καλύτερο και τούμπαλιν.

Δημοσ.

εσυ πιστευεις οτι ολοι ειναι σκατα?

Δημοσ.

γι αυτο δεν γυριζω πισω, δεν γυριζω, δεν γυριζω.

Αν περνουσε αλλη μια σελιδα χωρις να δω post σου σε ΤΕΤΟΙΟ thread, θα ειχα αρχισει να ανησυχω.

Δημοσ.

εσυ πιστευεις οτι ολοι ειναι σκατα?

Όχι. Αλλά από ότι κατάλαβα εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν κάτι τέτοιο για τους συμπολίτες τους.

Πρέπει να έχει πολλά κιλά παιδεία πάνω του κάποιος για να ενστερνιστεί τέτοιες απόψεις και δυστυχέστατα εγώ δεν την έχω.

Δημοσ.

Εξηγώ απλά ότι δε φταίνε αποκλειστικά οι Έλληνες για την κατάσταση της, ειδικά οι σημερινοί Έλληνες, δηλαδή εμείς.

Ποιος αλλος συν-φταιει?

Ο βασιλια της Gondor?

Δημοσ.

Τρίτωνα εσένα δεν μπαίνω καν στον κόπο να σου ξαναπαντήσω. Άνοιξε κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς να δεις ποιος άλλος φταίει και μάθε ότι το να κάνεις το χαζό νομίζοντας ότι είσαι έξυπνος, ενώ τελικά είσαι πράγματι χαζός είναι πολύ αστείο για τους άλλους.

Ρε Φάνη, δηλαδή γαμώ τη συνενόηση μου δεν είπα ότι επειδή αλλού είναι χειρότερα πρέπει εμείς να λέμε ευχαριστώ. Είπα ότι η κλαψομουνιά είναι ανυπόφορη και επειδή είσαι εσύ, δεν ξέρω αν θυμάσαι αλλά λέγαμε πάλι τα ίδια σ ένα άσχετο τόπικ για το wifi που σχεδίαζαν να βάλουν στο μετρό και σου λεγα ότι επειδή 10 πράγματα είναι στραβά δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθείς να φτιάξεις κάποια άλλα. Σου ξαναλέω φυσικά και δεν θα πρεπε να μαστε ευχαριστημένοι, αλλά απ αυτό μέχρι το ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ και ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΑΤΑ ΧΩΡΑ και άλλους γελοίους αφορισμούς υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Δημοσ.

εεε μα σκ@τα ο ενας , βοθρος ο αλλος , κουραδες ο παραλλος ... βρωμισε το insomnia... :P :P

μεχρι εδω εφτασε.. :mrgreen:

πρεπει να κανουμε ξεχωριστο subsection με τιτλο "ο βοθρος"

:-D

Δημοσ.

Εσείς υποστηρίζετε ότι η Ελλάδα είναι βόθρος και όλοι οι 'Ελληνες είμαστε σκατά.

Άρα εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου, πήξαμε στο σκατό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...