Προς το περιεχόμενο

Ελλάδα, ο "βόθρος" της Ευρώπης.

Orgasmic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σέβομαι την ατομικότητα δεν σημαίνει οτι υπάρχει περίπτωση να σαπίσω σε καφετέρια η να πάω στα σκυλάδικα κτλ. Σημαίνει ότι αν ο άλλος γουστάρει να την βρίσκει έτσι πρόβλημά του ας κάνει ότι γουστάρει :)

Τι πλασάρισμα και να κάνω ότι κάνουν οι περισσότεροι μου λές. Πιστεύω ότι ζουν 20 χρόνια πίσω απλά όσοι έχουν τηλεόραση σπίτι τους , που να το χοντρύνουμε κιόλας.

• Απαντ. 317
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια ειπαμε οτι με γενικολογιες δεν βγαινει ακρη.Βεβαια ολοι ξερουμε τι θα ακολουθησει αν πιασουμε καθε ζητημα ξεχωριστα.

Πχ.Στα @@ ο τουρισμος , εγω θελω να μην χασει αξια η αδεια μου.

Και εμενα στα @@ μου ,εγω εχω ξενοδοχειο

Στα @@ μου, εγω θελω δουλεια ρε μεγαλε.

Στα @@ ολοι σας , εγω θελω να πηγαινω στην δουλεια χωρις να υπαρχει κυκλοφοριακο κομφουζιο.

Εγω σας θεωρω ολους @@ , και επιτελους δικαιωθηκα γιατι που τοσα χρονια δεν ψηφιζα πρασινους και μπλε κοκκους .(ναι δουλευω στο δημοσιο , τραβατε ζορι ? Μεταταξεις και απολυσεις ? Αμα θελετε να σας @# .Εξορθολογισμος ρεε.Πως θα γινει ? Στα @@ μου.

Ε λοιπον..? :D

Ρε συ blues, μιλησες η δε μιλησες συγκεκριμενα για

"Θες να μιλησουμε (και να τα χωσουμε ) για to δημοσιο , την φοροδιαφυγη , την αδιαφορια για το after sales, τις προκλητικες τιμες , την ελλειψη καταναλωτικης συνειδησης, το φακελακι και τα φαρμακα, τον κρατικοδιαιτο ιδιωτικο τομεα , την μαγκια του μικρομεσαιου ...αφεντικου και των ''γνωριμιων'' στην πιατσα , την μαυρη εργασια, την εκμεταλλευση των αλλοδαπων και την μπουρδολογια οτι οι Ελληνες δεν προτιμουν αυτες τις δουλειες , τωρα που η ανεργα εχει βαρεσει κοκκινο , τα κλειστα επαγγελματα και τις συντεχνιες , τους συνδικαλιστες...ε να το κανουμε."

Ειπες συγκεκριμενα πραγματα, οχι γενικολογιες, ειπες τα πραγματα που εχουν προβλημα ενα ενα. Ε, αυτα θελουμε ολοι να αλλαξουν, συγκεκριμενα αυτα, ποσο δηλαδη πιο συγκεκριμενα να μιλησουμε. Τι να κανουμε δηλαδη, να ανλυσουμε τους νομους της εφοριας εναν εναν; Τα παρουμε τις προκλητικες τιμες μια μια;. Μονος σου τα ειπες και μονος σου πολυ καλα τα διαχωρισες. Ε αυτα ειναι που συμφωνουμε, αυτα αμα αλλαξουν και με το αβανταζ οτι εχουμε τον καλυτερο τοπο του κοσμου (ετσι μας αρεσει να λεμε), θα γινουμε πολυ καλυτεροι απο ολους. Οσο ομως αυτα ειναι οπως ακριβως εσυ τα παρουσιασες, λογικο ειναι να σθυγκρινουμε αυτα με τα αντιστοιχα αλλων ευρωπαικων χωρων.

Που ειναι το παραξενο και παραλογο δηλαδη;

Δημοσ.

Σέβομαι την ατομικότητα δεν σημαίνει οτι υπάρχει περίπτωση να σαπίσω σε καφετέρια η να πάω στα σκυλάδικα κτλ. Σημαίνει ότι αν ο άλλος γουστάρει να την βρίσκει έτσι πρόβλημά του ας κάνει ότι γουστάρει :)

Τι πλασάρισμα και να κάνω ότι κάνουν οι περισσότεροι μου λές. Πιστεύω ότι ζουν 20 χρόνια πίσω απλά όσοι έχουν τηλεόραση σπίτι τους , που να το χοντρύνουμε κιόλας.

Μα δεν είπα εγώ πουθενά ότι θα υποχρεώσω κάποιον να μη λιώνει στις ακριβότερες καφετέριες της Ευρώπης, ούτε να πάψει ν' ακούει κακή μουσική.

Μαγκιά του να κάνει ό,τι γουστάρει αν το θέτεις έτσι, όπως και μαγκιά μου να το σχολιάζω και να το παίζω ανώτερος αν θες.

Τέλος πάντων αυτά είναι εκτός θέματος, αν και όχι και τόσο πολύ.

Δημοσ.

H διαφορά δυτικής Ευρώπης -Ελλάδας στα ζητήματα οργάνωσης καθαριότητας, λιγότερης γυφτιάς, οφείλεται κυρίως στην αυστηρή εφαρμογή των νόμων και κανονισμών στην περίπτωση της Ευρώπης, χωρίς παρεκκλίσεις δικαιολογίες, "ευαισθησίες", οι γείτονες και οι πολίτες δίνουν ως "ρουφιάνοι" τους παρανομούντες στην αστυνομία, πράγματα βέβαια "φασιστικά" για τον ελεύθερο Έλληνα το μάγκα τον αναρχικό τον υπεράνω.

Δημοσ.

Ε ναι, αν εγώ χθες κατά τις 00:00 που ενός απέναντι ξαφνικά του τη βάρεσε να βάλει τη μουσική στη διαπασών καλούσα την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας (που στην ουσία με ανάγκασε να κλείσω τα παράθυρα με αποτέλεσμα να ζεσταίνομαι ακόμα περισσότερο, για να συνεχίσω την ταινία που έβλεπα), θα 'μουν υπερβολικός και ρουφιάνος.

Δημοσ.

Ειπες συγκεκριμενα πραγματα, οχι γενικολογιες, ειπες τα πραγματα που εχουν προβλημα ενα ενα. Ε, αυτα θελουμε ολοι να αλλαξουν, συγκεκριμενα αυτα, ποσο δηλαδη πιο συγκεκριμενα να μιλησουμε. Τι να κανουμε δηλαδη, να ανλυσουμε τους νομους της εφοριας εναν εναν; Τα παρουμε τις προκλητικες τιμες μια μια;. Μονος σου τα ειπες και μονος σου πολυ καλα τα διαχωρισες. Ε αυτα ειναι που συμφωνουμε, αυτα αμα αλλαξουν και με το αβανταζ οτι εχουμε τον καλυτερο τοπο του κοσμου (ετσι μας αρεσει να λεμε), θα γινουμε πολυ καλυτεροι απο ολους. Οσο ομως αυτα ειναι οπως ακριβως εσυ τα παρουσιασες, λογικο ειναι να σθυγκρινουμε αυτα με τα αντιστοιχα αλλων ευρωπαικων χωρων.

Που ειναι το παραξενο και παραλογο δηλαδη;

Καθολου παραξενο .Απλως δεν θα ειναι ολοι στην ιδια πλευρα.Δε θελουν ολοι να αλλαξουν αυτα,δεν σηματοδοτουν για ολους οι ιδιες αλλαγες μια καλυτερη Ελλαδα , ποσο μαλλον οι περικοπες που αναγκαστικα τις συνοδευουν.Η αναπτυξη της χωρας στηριχθηκε σε λαθος βασεις , χρονια τα προβληματα και δεν προκειται να επιλυθουν απο την μια μερα στην αλλη.

Επισης με καλυψε και ο Dorian

Δημοσ.

Παντως ειναι αστειο, οτι το κρατος ειναι ενα μπουρδελο με την ανομια, αλλα τον νομο κοινης ησυχιας ολοι μας τον κοιταμε...

Δημοσ.

Η ηχορύπανση είναι πολύ σημαντικός παράγοντας βιοτικού επιπέδου.

Έχουν γίνει έρευνες που αποδεικνύουν ότι ευθύνεται για φόνους και εγκλήματα γενικότερα.

Αν αυτό δεν το καταλαβαίνει ο ελληνάρας που πρέπει να χαρεί τον κυβισμό του μοτέρ της μηχανής/αυτοκινήτου του μέσα στις γειτονιές σε ώρες κοινής ησυχίας, δε βλέπω γιατί φταίει (μόνο) το σύστημα σε αυτό.

Δημοσ.

Μια εξαιρετικη εκπομπη σχετικη με το θεμα. Την εχω ποσταρει και την ξαναποσταρω για οσους δεν την ειδαν. Τα λενε εξω απτα δοντια για την "ΡΑΤΣΑ" μας, γιατι ειμαστε ζωα ρατσας και τιποτα παραπανω :) Οποιος εχει 54 λεπτα χρονο και ενδιαφερεται για το ζητημα, πραγματικα αξιζει.

Highlight σχολια,μεταξυ αλλων, απο το στο 6:25 μεχρι το 08:00

http://video.google.com/videoplay?docid=-3830993322927987503

Καταπληκτικη εκπομπη!!!

Δημοσ.

Καθολου παραξενο .Απλως δεν θα ειναι ολοι στην ιδια πλευρα.Δε θελουν ολοι να αλλαξουν αυτα,δεν σηματοδοτουν για ολους οι ιδιες αλλαγες μια καλυτερη Ελλαδα , ποσο μαλλον οι περικοπες που αναγκαστικα τις συνοδευουν.Η αναπτυξη της χωρας στηριχθηκε σε λαθος βασεις , χρονια τα προβληματα και δεν προκειται να επιλυθουν απο την μια μερα στην αλλη.

Επισης με καλυψε και ο Dorian

Το οτι καποιοι δε θελουν να αλλαξουν αυτα, δε σημαινει οτι η χωρα δεν παει κατα διαολου λογω αυτων των σφαλματων. Το οτι καποιοι εχουν συμφερον να παραμεινει κωλοχανειο η ελλαδα, δε σημαινει οτι παυει να ειναι κωλοχανειο.

Δηλαδη θα θεωρησεις λογικο να σου πει ο αλλος οτι δεν πρεπει να αλλαξει το συστημα ωστε να κοπουν τα φακελακια (γιατι εχει συμφερον), η οτι καλα κανει κι εχει 10 αλλοδαπους ανασφαλιστους, και αυτο θα το θεωρησει κανεις προσον της ελλαδας που θα το βαλουμε και σε αντιπαραβολη στους ξενους;

Ανθρωποι που δε θελουν να αλλαξουν αυτα που εγραψες πριν, ειναι απλα λαμογια και βολεψαδηκες, και δεν τους θεωρω αξιους ουτε καν για να κουβεντιασω, ποσο μαλλον να μου την πουνε κιολας για την ανωτεροτητα της ελλαδας εναντι αλλων χωρων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...