ClouD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 εννοούν, αφού εξάλλου όπως λέτε το επίπεδο καλλιέργειας-μόρφωσης-παιδείας στην Ελλάδα είναι τόσο χαμηλό. παπάρια χαμηλό είναι. μια χαρά μπλοκάρει τους νέους. κόψε τους ελιτισμούς αν θες να μιλάς για επίπεδο. αλλιώς καλά είπε κάποιος για τη λίμνη. ΚΟΥΑΞ ΚΟΥΑΞ.
pournaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ...τί ακριβώς έκανε ο γερμανικός λαός βρε Πουρνάρα μου καλέ που εγώ αγνοώ και "φρόντισε"; Για πες... Ελα μου ντε; Τι ακριβως μπορει να εκανε ο γερμανος, ο γαλλος, ο δανος κλπ, που δεν εκανε ο ελληνας; Μπηπως οταν πηρε τις επιδοτησεις δεν τις ξοδεψε σε διακοπες και αυτοκινητα, και τωρα εχει επιχειρησεις που λειτουργουν και δεν ειναι μονο στα χαρτια; Μηπως εχει ενα δημοσιο που λειτουργει και δεν τρωει το μισο προυπολογισμο, απλα και μονο για να μεταφερει χαρτια απο τη μια υπηρεσια στην αλλη; Μηπως ηξερε οτι αυτα βγαζει αυτα θα φαει, και δεν επαιρνε του κοσμου τα γιορτο-διακοπο-χριστουγεννο-δανεια καθε χρονο ενω επαιρνε τον κατωτατο μισθο; Μηπως αποδεχεται τους νομους του κρατους του, και δεν καταπατα οποιον νομο βρισκει μπορστα του επειδη ειναι "μαγκας"; κλπ, κλπ, κλπ.
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Νταξ Πουρνάρα, ακόμα κι εγώ που αρέσκομαι στο να κράζω με την πρώτη ευκαιρία το νεοελληνισμό, προσπαθώ να δω και τ' αρνητικά έξω. Ακριβώς όπως τα παραθέτεις δεν παίζει να είναι. Σχεδόν έτσι όμως, απ' ό,τι έχω καταλάβει, είναι. Το θέμα όμως είναι ότι σε σχετικές συζητήσεις, ο αντίλογος θα σου πει ότι εμείς ναι μεν ζούμε με δανεικά, αλλά ΖΟΥΜΕ.
Anastazio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Παιδες προσοχη εκει εσεις με το επιπεδο μη ζαλιστειτε και πεσετε σε κανα βοθρο...
ClouD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μπηπως οταν πηρε τις επιδοτησεις δεν τις ξοδεψε σε διακοπες και αυτοκινητα, και τωρα εχει επιχειρησεις που λειτουργουν και δεν ειναι μονο στα χαρτια; Πως δημιούργησε πλεόνασμα ο γερμανός για να προσφέρει επιδοτήσεις; Πόσο εκβιαστική ήταν η ανάγκη για Πρόοδο και συνεπώς για αυτές τις επιδοτήσεις; Όταν οι δυτικοί απλώναν σιδηρόδρομο εμείς τι είχαμε; Σε ποιά περίοδο της νεοελληνικής Ιστορίας φτιάχτηκε το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου; (κυβέρνηση πες μου, όχι κόμμα, διάστημα και θα συνεννοηθούμε) Μηπως εχει ενα δημοσιο που λειτουργει και δεν τρωει το μισο προυπολογισμο, απλα και μονο για να μεταφερει χαρτια απο τη μια υπηρεσια στην αλλη; Σαφώς, τα προβλήματα της γραφειοκρατείας είναι σχεδόν έναν αιώνα πρίν σε ότι αφορά τους Γερμανούς. Εγώ πριν 100 χρόνια (κι έσυ αν θυμάμαι σωστά) ήμουν Οθωμανική Αυτοκρατορία. Μηπως ηξερε οτι αυτα βγαζει αυτα θα φαει, και δεν επαιρνε του κοσμου τα γιορτο-διακοπο-χριστουγεννο-δανεια καθε χρονο ενω επαιρνε τον κατωτατο μισθο; Στοιχηματίζω το δεξί μου χέρι (θα σταματήσω και να ενοχλώ αν το 'χεις) ότι υπάρχουν και γερμανοί πολίτες χρεωμένοι -απλά σε διαφορετικές κλίμακες. Μηπως αποδεχεται τους νομους του κρατους του, και δεν καταπατα οποιον νομο βρισκει μπορστα του επειδη ειναι "μαγκας";ρ Σε αυτό δε ξέρω, εγώ δεν είμαι μάγκας αλλά δεν περιμένω πράσινο στον άδειο δρόμο -ως πεζός πάντα- να περάσω απέναντι. συγνώμη που πετάγομαι. είμαι λιγάκι νεοέλληνας
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Παιδες προσοχη εκει εσεις με το επιπεδο μη ζαλιστειτε και πεσετε σε κανα βοθρο... Eιπαμε, το να λες καποια πραγματα που σε ενοχλουν στη χωρα σου, ενω στο εξωτερικο ειναι διαφορετικα (και θα ηθελες να ειναι ετσι και στην Ελλαδα), δεν σημαινει οτι παριστανεις τον δηθεν, ουτε οτι το παιζεις ανωτερος, ουτε οτι εχεις επιπεδο. Παψτε πλεον με αυτην την υπεκφυγη, δεν ξεγελατε ουτε τους εαυτους σας.
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 ^Προσωπικά έχω κατηγορηθεί και για το ότι ζηλεύω επειδή θα ήθελα τα καλά κάποιων άλλων χωρών.
KilliK Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εγώ πριν 100 χρόνια (κι έσυ αν θυμάμαι σωστά) ήμουν Οθωμανική Αυτοκρατορία. και ακομα εισαι σε περιπτωση που δεν το εχεις παρει χαμπαρι.
ClouD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 α ώστε ενημερωτικός είναι ο ρόλος σου; οκ. δεν απαντάω τότε -θεώρησε με στο εξής, πλήρως ενημερωμένο σε ό,τι αφορά τις θέσεις σου
slipknot Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Άλλο ακούω ότι μου αρέσει, και άλλο ακούω και δέχομαι ότι θεωρώ σαχλό, κατευθυνόμενο, ίσως ανειλικρινές, αλλά εντάξει εσύ όπως και ο κίλλικ στα σχόλια που κάνω τόση ώρα κοιτάζεται το δέντρο και όχι το δάσος, ακούγοντας-διαβάζοντας ότι συμφέρει.Εν πάση περιπτώσει, ίσως είναι δικό μου λάθος που παρασύρθηκα και έδωσα τροφή για σχόλια άσχετα με το θέμα, αναμενόμενο εφόσον πολλοί χρήστες έχουν αυτή τη συνήθεια να πιάνονται από τις λέξεις, πιθανότατα ανίκανοι να διαβάσουν αυτό που πραγματικά εννοούν, αφού εξάλλου όπως λέτε το επίπεδο καλλιέργειας-μόρφωσης-παιδείας στην Ελλάδα είναι τόσο χαμηλό.Καληνύχτες από εμένα, ελπίζω η παρέλαση αυτή των υπεκφυγών και παρεξηγήσεων να συνεχιστεί για λίγο καιρό ακόμη, να έχουμε και κάτι να γελάμε. Μια χαρά καταλαβαίνω, όταν ο Killik μιλά για χώρες "που σε περιγελάνε και έπρεπε να τις έχεις μόνο για σφαλιάρες" και τις χαρακτηρίζεις "κατώτερες πηγές", προτείνοντας να "κοιτάξουν το χάλι τους", σημαίνει πως ακούς μόνο ό,τι σου αρέσει. Κοινώς, "Μη τυχόν και πείτε κάτι αρνητικό για μας, έχετε δικαίωμα να μιλάτε μόνο για Παρθενώνες". Έπειτα φροντίζεις να επισημάνεις τη διαφορά της αποδοχής μιας "σαχλής, κατευθυνόμενης και ίσως ανειλικρινούς άποψης", ενώ κανένας δε μίλησε για αποδοχή, απλά ανέφερε ένα συμβάν (που μπορεί να μην ισχύει στο κάτω κάτω). Αυτό είναι υπεκφυγή και παρεξήγηση. Θες να κοιτάξουμε το δάσος λοιπόν. Να απαντήσουμε τι, ποιο το συμπέρασμα μετά από τόσες σελίδες; Ε, διάβασε το topic και δες το, τι να σου πω. Γιατί έχω την εντύπωση πως δεν το έχεις διαβάσει (δε φταις κι εσύ ξέρω 'γω, είναι μεγάλο) και απλά σε ενόχλησε ο τίτλος, έριξες μια ματιά κι από κει και πέρα τίποτα. Αν μετά την ανάγνωση του δεν προκύψει συμπέρασμα, μην ανησυχήσεις. Καμιά φορά ένα topic είναι απλά αφορμή για αράδιασμα σκόρπιων σκέψεων.
marios_geo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Είναι άξιος απορείας πώς οι μισοί σε αυτό το forum, στο πρόσωπο της Ελλάδας βλέπουν μια Ελβετία (και λίγα λέω) του νότου. Παράδεισος είναι εδώ, το κράτος σέβεται τον πολίτη παρέχει υπηρεσίες υψηλοτάτου επιπέδου, οι πολιτές ευγενικοί, σέβονται τους νόμους, δεν καπνίζουν-κορνάρουν-διπλοπαρκάρουν, όλοι πληρώνουν τους φόρους, όλοι κόβουν αποδείξεις δεν υπάρχει ούτε μισό αυθαίρετο σπίτι δεν λαδώνουν ποτέ να μπούν πρώτοι στο χειρουργείο, να μην στείλουν το παιδί τους στην παραμεθώριο όταν κάνουν τη θητεία τους σπουδάζοντας στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, που δεν γίνονται καταλήψεις, δεν κολλάν αφίσες και η λίστα συνεχίζεται Για όλα αυτά τα ζα, ένα έχω να πω. Φυγέτε από τη χώρα μου, μπας και αλλάξει τίποτα. Σταματήστε να αντιδράτε σε κάθε αλλαγή. Σε όποιον αρέσει αυτό το χάλι και δεν επιθυμεί αλλάγή, υπάρχουν γειτονικές χώρες που θα σας τα προσφέρουν όλα αυτά, σε καλύτερες τιμές. Έχουν και μπουζούκια για να διασκεδάζετε. Αντί να φύγουμε εμείς, φύγετε εσείς.
ClouD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Παιδες προσοχη εκει εσεις με το επιπεδο μη ζαλιστειτε και πεσετε σε κανα βοθρο... +1 από εμένα. αν και το επίπεδο δε σε ζαλίζει ποτέ τόσο όσο η δυσοσμία. Για όλα αυτά τα ζα, ένα έχω να πω. Φυγέτε από τη χώρα μου, μπας και αλλάξει τίποτα. Για τα άλλα τα ζα.. εκείνα που βλέπουν μόνο άσπρο μαύρο τι έχεις να πεις ;
marios_geo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Για τα άλλα τα ζα.. εκείνα που βλέπουν μόνο άσπρο μαύρο τι έχεις να πεις ;[/font][/color] Δεν υπάρχει "τέλεια" χώρα, που να τα έχει όλα άσπρα. Πρέπει να το δεις συγκριτικά : με ποιόν θες να μοίασεις, με το Γερμανό-Ελβετό ή με τον Τούρκο-Πακιστανό. Ότι θετικά και αρνητικά έχει ο καθένας. Υ.Γ. Αν και έτσι όπως πάει, η Τουρκία μόνο τρίτος κόσμος δεν είναι.
ca6mio Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εμεις που ζουμε εκτος Αθηνων ουτε σε βοθρο ζουμε ουτε απολιτιστοι ειμαστε. Μια χαρα ποιοτητα ζωης εχουμε. Το μονο μας ζορι ειναι οτι το αθηνοκεντρικο κρατος μας στερει πορους και μας ξεζουμιζει για να βελτιωσει τη βιτρινα της χωρας, την πρωτευουσα (να χαρω εγω πρωτευουσα). Αντε γυριστε στα χωρια και τις πολεις που καταγεστε να δειτε τι ειναι πρασινο και τι ειναι γκρι. Να δειτε αν υπαρχουν ουρες και μποτιλιαρισματα. Αν παλι δεν θελετε γιατι εισαι μεγαλοαστοι και πρωτευουσιανοι μπορειτε να πατε σε καποια χωρα που νομιζετε οτι μπορειτε να ζησετε καλυτερα. Ε δεν γινεται... καποια στιγμη θα καθαρισει αυτος ο τοπος απο αυτους που δεν τον αγαπανε.
ClouD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δεν υπάρχει "τέλεια" χώρα, που να τα έχει όλα άσπρα. Πρέπει να το δεις συγκριτικά : με ποιόν θες να μοίασεις, με το Γερμανό-Ελβετό ή με τον Τούρκο-Πακιστανό. Ότι θετικά και αρνητικά έχει ο καθένας.Υ.Γ. Αν και έτσι όπως πάει, η Τουρκία μόνο τρίτος κόσμος δεν είναι. Στη βάση αυτού που λες συμφωνούμε. Αν και για μένα "τέλεια" είναι η χώρα ή τέλος πάντων ο χώρος που τα 'χει γαλάζια. δεν εννοώ τα κωλάδικα μη τσιμπάς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.