Προς το περιεχόμενο

Νέος υπολογιστής με οθόνη στα 600€

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με την καρμεν .

Μόνο για μένα μην βγάλεις την οθόνη είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή αξίζει και με το παραπάνω να την πάρεις ;)

Δημοσ.

Αν είναι να μην παίξει κανένα άλλο Game πήγαινε στου ραφ... Αν είναι να παίξει κανένα απαιτητικό πρέπει να ανέβεις σε gpu...

Η να βάλει ο φίλος ένα κατοστάρικο παραπάνω να τα έχει όλα :)

Για ένα COD5 πάει δηλαδή το pc ή θα καίει κάρβουνο; Αλλά όπως είπα εδώ βολευόταν και με το Extensa....αυτό δεν νομίζω να τον χαλάσει.(αν και μεταξύ μας όλη μέρα φατσοβιβλίο είναι..πολύ λίγο gaming)

Δημοσ.

Συμφωνώ με την καρμεν .

Μόνο για μένα μην βγάλεις την οθόνη είναι σε πάρα πολύ καλή τιμή αξίζει και με το παραπάνω να την πάρεις ;)

^^^Aχ σε αυτό με την οθόνη συμφωνώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Για ένα COD5 πάει δηλαδή το pc ή θα καίει κάρβουνο; Αλλά όπως είπα εδώ βολευόταν και με το Extensa....αυτό δεν νομίζω να τον χαλάσει.(αν και μεταξύ μας όλη μέρα φατσοβιβλίο είναι..πολύ λίγο gaming)

Μην το συγκρίνεις με λαπτοπ,,, μιλάμε για άλλη ανάλυση εδώ,,, άλλες απαιτήσεις σε κάρτα γραφικών...

Αν είναι στο φατσόβιβλο μόνο, ε να μην μπει καν κάρτα γραφικών :lol:

Δημοσ.

Μην το συγκρίνεις με λαπτοπ,,, μιλάμε για άλλη ανάλυση εδώ,,, άλλες απαιτήσεις σε κάρτα γραφικών...

Αν είναι στο φατσόβιβλο μόνο, ε να μην μπει καν κάρτα γραφικών :lol:

Όταν θα κάτσει να παίξει lineage2 όμως να μην κάνει μια ώρα να αρχίσει κτλ lineageίστικα. :)

Δημοσ.

Μια χαρά θα παίζει και COD5 απλώς μην περιμένεις να παίζει και όλα τα παιχνίδια στο full οι επιδόσεις κυμαίνονται λίγο κάτω από την 5770.

^^^Aχ σε αυτό με την οθόνη συμφωνώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

:devil: Είναι το αδύνατο σημείο σου και αυτό είναι μείον σου και αυτό είναι μείον σου :lol:

Μην με παρεξηγείται πήγε 1:35 και είμαι από της 7 στο πόδι :P

Δημοσ.

Πήγαινε στου ραφ και πολύ είναι η κάρτα που έβαλε αν κατάλαβα καλά :lol:

:devil: Είναι το αδύνατο σημείο σου και αυτό είναι μείον σου και αυτό είναι μείον σου :lol:

Μην με παρεξηγείται πήγε 1:35 και είμαι από της 7 στο πόδι :P

Είμαι αδύνατη ρε πως το ξέρεις; Αλλά έχω αδύναμα σημεία :P :P :lol: :devil:

Δημοσ.

Είμαι αδύνατη ρε πως το ξέρεις; Αλλά έχω αδύναμα σημεία :P :P :lol: :devil:

:lol: :lol:

Ωραία...rafail1994 πιστεύω να με βγάλεις ασπροπρόσωπο :rolleyes::mrgreen: Ξεκινώ από δευτέρα που λέει και ο Κιάμος :-D^_^

Μια χαρά θα είσαι δεν θα έχεις πρόβλημα .

Δες και ένα review και θα καταλάβεις Link

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...