Προς το περιεχόμενο

Νέος υπολογιστής με οθόνη στα 600€

SpirosLouis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να με βοηθήσετε να φτιάξω έναν υπολογιστή στα 600€ μαζί με την οθόνη για έναν φίλο.

Ευχαριστώ πολύ :rolleyes:

Δημοσ.

Από μαγαζί δεν μας νοιάζει.

Ο λόγος είναι κυρίος γενικής χρήση, κανένα Lineage2(κατώτερο του Fligh Simulator x).

Δεν έγραψα το λόγο γιατί ψάχνουμε το καλύτερο και δυνατότερο σύστημα στα λεφτά. :) (αν τα λέω καλά :rolleyes: )

Ευχαριστώ karmen1983 που για άλλη μια φορά υπάρχει η προσφορά βοήθειας σου :-D

Δημοσ.
Δημοσ.

@raf Καλά κάνεις :P

@SpirosLouis Ο Χ6 δεν θα του δώσει κάτι στα Games... Επένδυσε σε οθόνη ή σε Gpu... Ο ραφ έβαλε την αδυναμία μου για οθόνη. Εγώ έβαλα παραπάνω σε Gpu για να παίξει και το κάτι παραπάνω αν χρειαστεί...

Εσύ αποφασίζεις που έλεγε και ο .... Δεν τον θυμάμαι :lol:

Δημοσ.

Κοιτά εάν είναι να παίζει μόνο το Lineage2 τότε η 6670 είναι αρκετή .

Για μένα αυτήν την στιγμή και για την χρήση που το θέλεις δεν αξίζει ο X6 μιας και σε λίγο καιρό έρχονται οι μπουλντόζες

Δημοσ.

@raf τέλειες φώτο btw και ωραίο το νεο look του Insomnia :D

@Spiros όπως στα λέει ο κύριος είναι... Χώσε τα λεφτά αλλού...

Δημοσ.

Καλά εδώ μιλάμε ο φίλος μου αυτός έπαιζε με το Acer Extensa 5230...μέχρι που εκλάπη και ησύχασε ^_^

Από ότι λέτε το δικός μου δεν το ξανακοιτάω. Τώρα πρέπει να διαλέξω ανάμεσα σε εσάς. Αν και μου φαίνεται ότι του rafail1994 είναι κάτι καλύτερο διότι έχει καλή οθόνη και φθηνότερο. Εσείς τελικά τι λέτε;

Δημοσ.

Αν είναι να μην παίξει κανένα άλλο Game πήγαινε στου ραφ... Αν είναι να παίξει κανένα απαιτητικό πρέπει να ανέβεις σε gpu...

Η να βάλει ο φίλος ένα κατοστάρικο παραπάνω να τα έχει όλα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...