Προς το περιεχόμενο

.net εγκατασταση

dimitrisOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες τίποτα τι εννοείς; Γιατί δεν εγκαθιστάς πρώτα το Service Pack 3 και μετά το .ΝΕΤ Framework;

Ποιο ακριβώς χρειάζεσαι; 2.0, 3.5 ή

καποια προγραμματα που μου ζηταγανε το .net τωρα δεν το ζηταμε με αυτο που εγκατεστησα καποια αλλα εξακολουθουν να λενε καντε εγκατασταση το .νετ εγω το πιο νεο θελω θα δοκιμασω και 8α σου πω

Δημοσ.

κοιτα παλι τα ειδια παταω Yes και με βγάζει στο msdn τις microsoft στο library γιατι το κανει αυτο πριν το format μια χαρα ηταν ολα τωρα τι ;

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα, επιτρέπεται, προσπαθείς να εγκαταστήσεις και σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα για να βάλεις το .NET Framework 1.1.43222;:fear:

Το έχεις ήδη εγκαταστήσει; Αν ναι ποιο και πως;

Δημοσ.

εκανα εγκατασταση το SP3 και μετα παλι εγκατασταση το .NET και παλι μου βγαζει αυτο το μυνημα το προγραμμα ειναι ενα GPS status για το car-pc μου .

Δημοσ.

Ωραία έβαλες το SP3. :-)

.ΝΕΤ Framework; Το 2, 3.5 ή 4; :whistle:

Μήπως έχεις κάποιο Antivirus ή Firewall που να σου εμποδίζει τη διαδικασία; Κοίταξε το λίγο :wacko:

Δημοσ.

Ωραία έβαλες το SP3. :-)

.ΝΕΤ Framework; Το 2, 3.5 ή 4; :whistle:

Μήπως έχεις κάποιο Antivirus ή Firewall που να σου εμποδίζει τη διαδικασία; Κοίταξε το λίγο :wacko:

το 4 και δεν χρειασημοποιω antivirus

πως μπορω να ελενξω αν εχει εγκατασταση σωστα το .net ;

Δημοσ.

Είναι στη λίστα με τα προγράμματα εγκατάστασης;

Δοκίμασε να το κάνεις από μία επιδιόρθωση, κάνοντας τα ίδια βήματα που έκανες να το εγκαταστήσεις αλλά αυτή τη φορά θα σου έχει και την επιλογή για διόρθωση.

Δημοσ.

Είναι στη λίστα με τα προγράμματα εγκατάστασης;

Δοκίμασε να το κάνεις από μία επιδιόρθωση, κάνοντας τα ίδια βήματα που έκανες να το εγκαταστήσεις αλλά αυτή τη φορά θα σου έχει και την επιλογή για διόρθωση.

το εκανα αλλα τιποτα πριν το format που εκανα ειχα εγκαταστησει το .NET 2.0 και Visual C++ 2005 (δεν θυμαμε γιατι)

και δουλευε κανονικα τωρα τι ;

Δημοσ.

το εκανα αλλα τιποτα πριν το format που εκανα ειχα εγκαταστησει το .NET 2.0 και Visual C++ 2005 (δεν θυμαμε γιατι)

και δουλευε κανονικα τωρα τι ;

Έβαλες και το Visual C++ ?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να παίζει:shock:, δεν έχω και πολλά στοιχεία.

Προσπάθησε να κάνεις μια ενημέρωση των .NET (είτε αυτόματη, είτε χειροκίνητη).

Δημοσ.

Έβαλες και το Visual C++ ?

Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να παίζει:shock:, δεν έχω και πολλά στοιχεία.

Προσπάθησε να κάνεις μια ενημέρωση των .NET (είτε αυτόματη, είτε χειροκίνητη).

οχι τις visual studio ετσι ελεγαν οι ενειμερωσεις δεν ξερω γιατι θα ξανα κοιταξω το το windows installer τι ειναι windows update ενα πραγμα ;

Δημοσ.

Για να βάλουμε τα πράγματα στην σειρά τους.

Όταν θέλεις να εγκαταστήσεις net framework, βάζεις την έκδοση που θέλεις και όχι την πιο καινούργια. Οι νεότερες εκδόσεις δεν περιλαμβάνουν τις παλαιότερες. Η 4 που έβαλες έχει μόνο την 4 και όχι τις 1, 2, 3 κτλ.

Αφού σου ζητάει το πρόγραμμα την έκδοση 1.1.4322 αυτή και θα βάλεις (http://download.cnet.com/Microsoft-NET-Framework/3000-18513_4-132691.html) ή από την ms (http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=262d25e3-f589-4842-8157-034d1e7cf3a3&displaylang=el). Είναι για xp.

Δημοσ.

Όταν θέλεις να εγκαταστήσεις net framework, βάζεις την έκδοση που θέλεις και όχι την πιο καινούργια. Οι νεότερες εκδόσεις δεν περιλαμβάνουν τις παλαιότερες. Η 4 που έβαλες έχει μόνο την 4 και όχι τις 1, 2, 3 κτλ.

Σίγουρο αυτό;huh.gif

Τόση ώρα τον ταλαιπωρώ τον καημένο, γιατί πολλές φορές έχω βάλει τις πιο τελευταίες εκδόσεις και μ' αυτές μόνο εγκατεστημένες έχουν δουλέψει προγράμματα που απαιτούσαν παλιότερα .ΝΕΤ Framework. Είχα την 4.0 στο σύστημα και τα όσα προγράμματα απαιτούσαν 2.0 και μερικά την 3.5 δούλευαν όλα χωρίς κανένα πρόβλημα.

smile.gif

Μόνο σε μένα τύχαινε αυτό;blink.gif GREAT!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...