sleazy_dj Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 έβαλα το usb stick στο pc του αδερφού μου που έχει linux και λογικά είχε πατήσει την επιλογή να φαίνονται όλα τα αρχεία του stick (συμπεριλαμβανομένου και των αρχείων για την αναγνώριση του stick) λογικά κάτι διέγραψα και τώρα δεν αναγνωρίζεται το stick ούτε από το pc του αδερφού μου αλλά ούτε και από το δικό το laptop(windows 7) για να γίνω πιο σαφής στον δικό μου pc αναγνωρίζει το stick αλλά δεν το ανοίγει και μου βγάζει μία επιλογή διαμόρφωσης του δίσκου δεν είχα κάποιο πρόβλημα με το stick πριν γιαυτό και υποψιάζομαι ότι το αρχείο που διέγραψα σχετίζεται με την αναγνώριση του stick από το pc . καμία ιδέα για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα μου ; Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αν δεν χρειάζεσαι τα αρχεία που έχει πάνω απλά κάνε format στο usb.
sleazy_dj Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 κατέβασα το usb disc storage format tool αλλά θέλει τα "dos system files" πως τα κατεβάζω αυτά ; βασικά δεν ξέρω να κάνω format , πως γίνεται;
washcloud Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Αφού λες ότι σου δίνουν την επιλογή για φορμάτ (=διαμόρφωση) τα Windows, καν' το από 'κει. ΑΝ δεν έχει χρήσιμα αρχεία μέσα όπως σου τόνισε ο Ελφ
sleazy_dj Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Αφού λες ότι σου δίνουν την επιλογή για φορμάτ (=διαμόρφωση) τα Windows, καν' το από 'κει. ΑΝ δεν έχει χρήσιμα αρχεία μέσα όπως σου τόνισε ο Ελφ όταν το πατάω μου λέει οτι τα Windows δεν είναι δυνατό να διαμορφώσουν το D
washcloud Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ...σχόλιο μέχρις στιγμής δεν έχεις κάνει περί πιθανών αρχείων, αλλά οκ. Άλλη επιλογή είναι να κατεβάσεις το Low Level Format Tool και να κάνεις μέσω αυτού το φορμάτ. Πρόσεχε να ορίσεις όντως το εν λόγω φλασάκι πάντως, γιατί αν κατά λάθος διαγράψεις τα περιεχόμενα κανενός δίσκου με αυτό, την π_ _ _ _ _ _ _ ς. Μετά, αφού βγάλεις/ξαναβάλεις το φλασάκι, θα πας στη Διαχείριση Δίσκων (δεξί στο "Ο Υπολογιστής Μου", Διαχείριση, και στο παραθυράκι που θ' ανοίξει, Διαχείριση Δίσκων) και αφού το βρεις εκεί (θα είναι ως δίσκος "αδιαμόρφωτου χώρου" των 8GB) δεξί και θα ακολουθήσεις τη διαδικασία διαμόρφωσης από εκεί.
TheELF Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 κατέβασα το usb disc storage format tool αλλά θέλει τα "dos system files" πως τα κατεβάζω αυτά ; βασικά δεν ξέρω να κάνω format , πως γίνεται; Μην το επιλέγεις το «Create a DOS startup disk» απλά επέλεξε το usb και πάτα start.
sleazy_dj Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μην το επιλέγεις το «Create a DOS startup disk» απλά επέλεξε το usb και πάτα start. οκ το κάνω και μου λέει "there is no media in the specified device"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.