Προς το περιεχόμενο

x10 mini pro

imblish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

απο οτι διαβαζω εδω εκανα λαθος και το αγορασα ... τεσπα υπαρχει κανα site να δινει εφαρμογες / παιχνιδια ?

θελει σπασιμο ξερει κανεισ ? αν υπαρχει προβλημα pm me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θελει σπασιμο ξερει κανεισ ? αν υπαρχει προβλημα pm me

Στο myphone.gr υπαρχουν διαφοροι οδηγοι για το πως να κανεις root κτλ. Εδω ειναι ενα link απο "Διαδικασία root για Sony Ericsson X10 / mini / pro με 2.1" (Link)

τεσπα υπαρχει κανα site να δινει εφαρμογες / παιχνιδια ?

Για εφαρμογες και παιχνιδια δεν εχεις παρα να χρησιμοποιησεις το android market που υπαρχει στο κινητο σου. Οι περισσοτερες απ'τις εφαρμογες και τα παιχνιδια ειναι δωρεαν

Κάτσε ασχολήσου λίγο με το τηλέφωνο σου.

Προσωπικά το έχω δουλέψει με earlies CyanogeMod ROMsκαι έπαθα πλάκα.

Αλλάζει εντελώς το τηλ. Απίστευτα γρήγορο.

Αν ήθελα ένα μικρό Android σίγουρα θα το έπαιρνα.

Καλοδούλευτο!

Κάτσε ασχολήσου λίγο με το τηλέφωνο σου.

Προσωπικά το έχω δουλέψει με earlies CyanogeMod ROMsκαι έπαθα πλάκα.

Αλλάζει εντελώς το τηλ. Απίστευτα γρήγορο.

Αν ήθελα ένα μικρό Android σίγουρα θα το έπαιρνα.

Καλοδούλευτο!

Ε δεν θελω ακομα να ασχοληθω με αυτον τον τομεα του rom

ευχαριστω παντως

Για εφαρμογες και παιχνιδια δεν εχεις παρα να χρησιμοποιησεις το android market που υπαρχει στο κινητο σου. Οι περισσοτερες απ'τις εφαρμογες και τα παιχνιδια ειναι δωρεαν

εδω οταν παω να δημιουργησω account μου λεει ελεγχος διαθεσιμοτητας ονοματος περιμενω και μετα λεει δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοποιστης συνδεσης ... ιντερνετ εχω στο youtube μπενω τι γινετε ?

εδω οταν παω να δημιουργησω account μου λεει ελεγχος διαθεσιμοτητας ονοματος περιμενω και μετα λεει δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοποιστης συνδεσης ... ιντερνετ εχω στο youtube μπενω τι γινετε ?

Φτιάξε ένα gmail λογαριασμό μέσω υπολογιστή και προσπάθησε να το περάσεις στο κινητό(Sign in/add account δηλαδή, όχι create account).

Ή hard reset του X10 και προσπάθησε μέσω WiFi να κάνεις την δημιουργία λογαριασμού.

Καλύτερα το 1°.

Με τα πολλα καταφερα και μπηκα κατι ρυθμισεις εκει με το background Κινιση κατι βλακιεσ εκανα και επαιξε τουλαχιστον δεν χρειαστηκε hard reset ..

οραια κατι αλλο τωρα μια εφαρμογη απο market ξερει κανεις σε στυλ file explorer για να βρισκω τα τραγουδια σωστα γιατι ο player Που εχει δεν με εχει ενθουσιασει

Με τα πολλα καταφερα και μπηκα κατι ρυθμισεις εκει με το background Κινιση κατι βλακιεσ εκανα και επαιξε τουλαχιστον δεν χρειαστηκε hard reset ..

οραια κατι αλλο τωρα μια εφαρμογη απο market ξερει κανεις σε στυλ file explorer για να βρισκω τα τραγουδια σωστα γιατι ο player Που εχει δεν με εχει ενθουσιασει

Χωρίς παρεξήγηση, δεν το έχεις καθόλου.

Κάτσε διάβασε το εγχειρίδιο χρήσης και ξεκίνα να λιώνεις το myphone.gr.

Χωρίς παρεξήγηση, δεν το έχεις καθόλου.

Κάτσε διάβασε το εγχειρίδιο χρήσης και ξεκίνα να λιώνεις το myphone.gr.

τι θεσ να πεις δεν το εχω ? επειδη γουσταρω να βλεπω φακελους και αρχεια ? τεσπα ευχαριστω

εχω κανει ενα ποστ καπου εδω για τις τοπ εφαρμογες αντροιντ. Δες στο κοματι πολυμεσα εχει ενα λινλ σε εναν player που κανει αυτο που θες με τα folders

τι θεσ να πεις δεν το εχω ? επειδη γουσταρω να βλεπω φακελους και αρχεια ? τεσπα ευχαριστω

Αν δεν έχει διαβάσει το manual, κάνεις ερωτήσεις αυτονόητες.

That's why.

λοιπον μιας και ξεκινισα το ποστ ... δεν ξερω 8α μου πεις παλι δεν το εχω ( δεν πειραζει ) αλλα δεν βρισκω κατι στο manual

ερωτηση:

υπαρχει τροπος να κανει εγκατασταση τις εφαρμογες στιν sd? γιατι μου εχει σπασει τα νευρα συνεχεια δεν υπαρχει πολυ διαθεσιμος χωρος και ολο σβηνω και παλι τα ιδια

λοιπον μιας και ξεκινισα το ποστ ... δεν ξερω 8α μου πεις παλι δεν το εχω ( δεν πειραζει ) αλλα δεν βρισκω κατι στο manual

ερωτηση:

υπαρχει τροπος να κανει εγκατασταση τις εφαρμογες στιν sd? γιατι μου εχει σπασει τα νευρα συνεχεια δεν υπαρχει πολυ διαθεσιμος χωρος και ολο σβηνω και παλι τα ιδια

Ε αυτό δεν το λέει το manual...

Αν έχεις 2.2 Froyo+ και η εφαρμογή που εγκαθιστάς το υποστηρίζει,

τότε μπορείς να την μεταφέρεις στης SD(λέγοντας SD εννοούμε την εξωτερική κάρτα μνήμης).

Ρυθμίσεις->Πληρ.σχετ. με το τηλ-> Έκδοση (για να δεις ποιά έκδοση έχεις)

Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση-> και tap στην εφαρμογή που θες για να μπεις και επιλέξεις "Move to SD" ένα πράμα.

Ε αυτό δεν το λέει το manual...

Αν έχεις 2.2 Froyo+ και η εφαρμογή που εγκαθιστάς το υποστηρίζει,

τότε μπορείς να την μεταφέρεις στης SD(λέγοντας SD εννοούμε την εξωτερική κάρτα μνήμης).

Ρυθμίσεις->Πληρ.σχετ. με το τηλ-> Έκδοση (για να δεις ποιά έκδοση έχεις)

Ρυθμίσεις->Εφαρμογές->Διαχείριση-> και tap στην εφαρμογή που θες για να μπεις και επιλέξεις "Move to SD" ένα πράμα.

επειδη δεν εχω πεξει ακομα με rom εχω το βασικο το 2.1 οποτε δλδ πουλο

Συνδέσου σε WiFi και τσέκαρε αν υπάρχει rom update.

Settings->About this phone->Check for updates

Αν δεν υπάρχει, το συζητάμε.

android.png

@@ κανω Update λεει εχω το τελευταιο.

λοιπον λεει:

εκδοση firmware : 2.1-update1

εκδοση kernel 2.6.29

αριθμος εκδοσης : 2.1.1.α.0.6

το froyo που λες ειναι ρομ? δεν ειναι επισιμο ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...