beerman63 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 καλησπερα σε ενσ φορητο υπολογιστη compaq cq 70 εχα παρει backup τον c μετο λειτουργικο drivers κλπ κλπσκεφτομαι να βαλω πιο μεγαλο σκληρο.το backup το εχω σενα εξωτερικο σκληρο.μπορω να το περασω στον καινουργιο σκληρο?θελει τιποτα ιδαιεταιρο η απλα παταω F11 και προχωραω?ευχαριστω
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Οταν εννοείς πήρες Back up... 1) Εκανες copy paste Αρχεία ή 2) Εκανες image/κλώνο του δίσκου;
beerman63 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 εκανα κλωνο ολο τον δισκο.acronis main screen>disk and partition backup>configure disk backup process>backup now, πιστευω να το εκανα σωστα.και μια ερωτηση ακομα,μπορω να κανω inage ολα ta partitions του δισκου και να τα περασω στον καινουργιο?
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 εκανα κλωνο ολο τον δισκο.acronis main screen>disk and partition backup>configure disk backup process>backup now, πιστευω να το εκανα σωστα.και μια ερωτηση ακομα,μπορω να κανω inage ολα ta partitions του δισκου και να τα περασω στον καινουργιο? Αν έχεις αμφιβολία ότι κάτι έκανες λάθος δες αναλυτικά τα βήματα εδώ http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/various/acronis-true-image-r201 Φυσικά και μπορείς να πάρεις όλα τα partition image.... Τέλος για την επαναφορά του Image στο νέο δίσκο θα χρειαστείς το bootable cd του Acronis True image και αυτή τη φορά αντί για Back up επιλέγεις restore... Ορίζεις το δίσκο στόχο που θα ρίξεις πάνω του το image και τον δίσκο από τον οποίο θα πάρει το image (προσοχή μόνο μην τα μπερδέψεις) και προχωράς...
beerman63 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 δηλαδη δεν παταω απλα f11 θα πρεπει να κανω και σιντι εκκινησης?καλα που μου το ειπες καρμεν θα εκανα πατατα
Cham Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καινούριο δίσκο με image από τον παλιό ? Μια φορματαρα ξεγυρισμένη θα έκανα... ! Φυσικά τα λέω αυτά γιατί όλα μου τα δεδομένα τα έχω σε εξωτερικό .
beerman63 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 δεν εχει τπτ ο δισκος απλα θελω να βαλω πιο μεγαλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.