kideias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους,με την ευκαρια αγορας ενος ssd agility 3 60gb ειπα να δω πως παει και απο θερμοκρασιες και κατεβασα το speccy το οποιο δειχνει τα παντα,εκει εμεινα ομως απορρημενος αφενος μεν δειχνει τον ssd στους 128 βαθμους και αφετερου οτι τον δειχνει μονο σαν sata, οι εξης αποριες μου ποσο πρεπει να ειναι η θερμοκρασια ενος ssd και αν στην συνδεση του αντι για sata3 ενφανιζεται σαν απλος sata το ιδιο βεβαια μου δειχνει και στην συνδεση ενος seagate 500gb sata3,και οι 2 δισκοι ειναι σε θυρες sata3 επανω καθως και εχω ενεργοποιηση και το sata3 στο bios. Οι δισκοι παντως δουλευουν μια χαρα και το συστημα παει σφαιρα,υπαρχει κατι που πρεπει να αλλαξω η να διορθοσω πανω σε αυτο το θεμα η να το αφησω οπως ειναι Η μητρικη μου ειναι μια gigabyte 880ga-ud3p,απο κατω συναπτω και 2 εικονες για να καταλαβεται τι γινεται οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη!!! ευχαριστω προκαταβολικα
stm00192 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Προφανώς και η ένδειξη θερμοκρασίας είναι λανθασμένη... μην δίνεις και πολύ σημασια δεν ανεβάζουν θερμοκρασία οι ssd, πολλοί δεν έχουν καν αισθητήρα!!!
karmen1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Don't worry be happy Με τον ssd Σου. Στην ίδια μοίρα είμαστε False alarm ας πούμε...
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Confirm.! οι SSD είναι σχεδόν εντελώς σε θερμοκρασία περιβάλλοντος όταν λειτουργούν.είναι θέμα αισθητήρα.
kideias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 παιδια ευχαριστω πολυ για τις απσντησεις περι θερμοκρασιας,αλλα το σατα3 ετσι το δειχνη σε ολους? η μηπως παιζει κατι με τον controller της μητρικης? αν και απο την αλλη δεν με χαλαει οπως ειναι απλα απο περιεργια τα εχουμε που τα εχουμε τουλαχιστον ας δουλευουν και σωστα
firewalker Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Γενικά τιμές 128, 256 να σας πονηρεύουν σαν εσφαλμένες.
kideias Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Γενικά τιμές 128, 256 να σας πονηρεύουν σαν εσφαλμένες. θα τον κανω αυριο ενα τεστ στο πισι φιλου αλλα νομιζω οτι τα ιδια θα βγαλει μου εχει τυχει με προηγουμενη μητρικη να βλεπω θερμοκρασια 98 στην cpu και ειχα τρελαθει λιγακι και λεω πως γινεται να δουλευει αψογα και να δειχνει τοσο οποτε καταλαβα οτι ηταν αποκλειστικα λαθος του αισθητηρα (ειχα ενεργοποιηση και στο biοs για το οταν ανεβει απνω απο 65 βαθμους να κλεινη) τεσπα θα το ψιλοπαρακολουθω παντως, γιατην συνδεση φιλε πως την βλεπεις εσυ?σαν sata3 η σαν sata απλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.