nosfer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Γεια σας! αγόρασα πρόσφατα ένα xperia x8 android ήρθε με μια sd κάρτα 2 gb και έχω μερικές απορίες, πως μπορώ να αντιγράψω τις εφαρμογές μου σε μια μεγαλύτερη κάρτα ? copy-paste μέσα από το pc θα δουλέψει; κάνοντας copy από την κάρτα στο pc ενώ λέει οτι εχω γεμάτο χώρο 995 μβ αντέγραψε μόλις 550 ,τα υπόλοιπα ? και γιατί ενώ εχω καλύψει μόλις την μισή καρτα , το τηλέφωνο λέει οτι γεμίζει η μνήμη και πρέπει να κάνω εκκαθάριση ? επίσης πως μπορώ να έχω πρόσβαση στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και πόση είναι αυτή ? sorry για το πρήξιμο ευχαριστώ για της απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 οι εφαρμογες γινονται εγκατασταση στη μνημη του κινητου και οχι στην καρτα μνημης! για να τα εγκαταστησεις στην καρτα μνημης χρειαζεσαι την εφαρμογη app2sd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosfer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 οι εφαρμογες γινονται εγκατασταση στη μνημη του κινητου και οχι στην καρτα μνημης! για να τα εγκαταστησεις στην καρτα μνημης χρειαζεσαι την εφαρμογη app2sd. στο android market λέει ότι η εφαρμογή είναι για 2.2 και νεώτερη , ενώ το xperia x8 μπορεί να φτάσει μέχρι 2.1 υπάρχει άλλη λύση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν μπορεις να το κανεις αναβαθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nosfer Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν μπορεις να το κανεις αναβαθμιση? μέχρι εκεί φτάνει το χ8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνεις root και να περάσεις κάποια custom rom. Στους xda υπάρχει ακόμη και rom με GingerBread (2.3.5). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 δες εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.