Προς το περιεχόμενο

Ζητάω Car Owner Manual

tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω ένα οποιοδήποτε manual αυτοκινήτου σε pdf μορφή.Με ενδιαφέρουν οι τελευταίες σελίδες που έχουν κάτι κενά πινακάκια που σημειώνεις πότε έγινε το service, τί άλλαξες, πόσο κόστισε και τα σχετικά.Υπάρχει κάτι;Έχω κατεβάσει αρκετά manuals αλλά δεν τις έχουν πουθενά αυτές τις σελίδες σημειώσεων

Δημοσ.

Μπορείς να φτιάξεις κάτι δικό σου, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αν θες σου δείχνω ένα δικό μου πως είναι να πάρεις ιδέα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω να περνάω πίνακες σε pdf και δυσκολεύομαι, γι αυτό ψάχνω κάτι έτοιμο.Και δεν ξέρω και τι στήλες να βάλω

Δημοσ.

γιατι συνηθως δεν ειναι μαζι με το manual ειναι ξεχωριστο για να μην κουβαλαγες 200σελιδες.

μηπως απλα να πηγαινες απο καποια αντ/πεια και να ζηταγες μονο αυτο που θες?

αλλωστε θα πρεπει να υπαρχει ενα επισημο book service(οχι το μανουαλ)

Δημοσ.

Κατέβασα και τύπωσα το manual για ένα φίλο που το είχε χάσει και παρατήρησα οτι δεν έχει στις τελευταίες σελίδες αυτό που ψάχνω.Απλά επειδή είναι ευκαιρία πριν το πάω για δέσιμο το βιβλιαράκι να το εμπλουτίσω λίγο

Δημοσ.

vivlio-service.pdf

Έτοιμος. Είναι σε Α5 μέγεθος. ;)

--- EDIT ---

Oops, τώρα είδα ότι έχει ξεφύγει μια δεύτερη σελίδα στο PDF. Anyway, απλά στην εκτύπωση βγάζεις μόνο την πρώτη. ;)

Δημοσ.

vivlio-service.pdf

Έτοιμος. Είναι σε Α5 μέγεθος. ;)

--- EDIT ---

Oops, τώρα είδα ότι έχει ξεφύγει μια δεύτερη σελίδα στο PDF. Anyway, απλά στην εκτύπωση βγάζεις μόνο την πρώτη. ;)

Πάρα πολυ καλό! Να σαι καλά! Το εκτυπώνω αμέσως.Πόσες σελίδες τέτοιες να του βάλω; 30 είναι καλά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...