tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ψάχνω ένα οποιοδήποτε manual αυτοκινήτου σε pdf μορφή.Με ενδιαφέρουν οι τελευταίες σελίδες που έχουν κάτι κενά πινακάκια που σημειώνεις πότε έγινε το service, τί άλλαξες, πόσο κόστισε και τα σχετικά.Υπάρχει κάτι;Έχω κατεβάσει αρκετά manuals αλλά δεν τις έχουν πουθενά αυτές τις σελίδες σημειώσεων
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μπορείς να φτιάξεις κάτι δικό σου, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Αν θες σου δείχνω ένα δικό μου πως είναι να πάρεις ιδέα.
tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω να περνάω πίνακες σε pdf και δυσκολεύομαι, γι αυτό ψάχνω κάτι έτοιμο.Και δεν ξέρω και τι στήλες να βάλω
kage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 γιατι συνηθως δεν ειναι μαζι με το manual ειναι ξεχωριστο για να μην κουβαλαγες 200σελιδες. μηπως απλα να πηγαινες απο καποια αντ/πεια και να ζηταγες μονο αυτο που θες? αλλωστε θα πρεπει να υπαρχει ενα επισημο book service(οχι το μανουαλ)
tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κατέβασα και τύπωσα το manual για ένα φίλο που το είχε χάσει και παρατήρησα οτι δεν έχει στις τελευταίες σελίδες αυτό που ψάχνω.Απλά επειδή είναι ευκαιρία πριν το πάω για δέσιμο το βιβλιαράκι να το εμπλουτίσω λίγο
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τι μάρκα αυτοκινήτου έχεις, να σου φτιάξω ένα στα γρήγορα;
tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τι μάρκα αυτοκινήτου έχεις, να σου φτιάξω ένα στα γρήγορα; Ford Focus ST 2.5 έχει το παιδί
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 vivlio-service.pdf Έτοιμος. Είναι σε Α5 μέγεθος. --- EDIT --- Oops, τώρα είδα ότι έχει ξεφύγει μια δεύτερη σελίδα στο PDF. Anyway, απλά στην εκτύπωση βγάζεις μόνο την πρώτη.
tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 vivlio-service.pdf Έτοιμος. Είναι σε Α5 μέγεθος. --- EDIT --- Oops, τώρα είδα ότι έχει ξεφύγει μια δεύτερη σελίδα στο PDF. Anyway, απλά στην εκτύπωση βγάζεις μόνο την πρώτη. Πάρα πολυ καλό! Να σαι καλά! Το εκτυπώνω αμέσως.Πόσες σελίδες τέτοιες να του βάλω; 30 είναι καλά;
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Και πολλές είναι. Το δικό μου έχει 5 σελίδες όλες κι όλες.
tarantules Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ωραίος.... Τη μπλε τη φάσα αν και ωραία θα την κάνω λευκή και τα γράμματα μπλέ για να μην μου φάει πολύ μελάνι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.