Προς το περιεχόμενο

Επανακκινησεις υπολογιστή

stellakige

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το pc κάνει διαρκώς σε άσχετες φάσεις επανεκκίνηση... Μόλις το πήρα από το σέρβις της Multirama και μου κάνανε καθαρισμό φορματ και αντικατάσταση μητρικής (προληπτικά) Είπαν πως ήταν θέμα λογισμικού. Καθαρό το μηχάνημα τώρα και ξεκινάω να κάνω κάποιες εγκαταστάσεις προγραμμάτων ( Skype, Msn, Chrome, Adobe Reader, Microsoft Security Essensials kai Photoshop σπασμένο)και πάλι έκανε επανεκκίνηση κατά τον τερματισμό.. Έχουν σπάσει τα νεύρα μου.. τα ίδια ακριβώς προγράμματα τρέχω στο λάπτοπ και σε ένα άλλο Desktop και δεν υπάρχει πρόβλημα τουλάχιστον όχι επανεκκινήσεις.. Κάποιος μου ανέφερε για το ρεύμα και την πρίζα όπου τροφοδοτείται το μηχάνημα αλλά δεν θα γινόταν το ίδιο σε οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα μέσα στο ίδιο δωμάτιο? Πείτε μου τι να κάνω...

Δημοσ.

Τις θερμοκρασίες σου τις έχεις κοιτάξει καθόλου. Είναι πολύ πιθανό να σου κάνει επανεκκίνηση λόγο υψηλών θερμοκρασιών

Δημοσ.

Αφού το πήγες για servis k υποτίθεται στο έφτιαξαν να το ξαναπάς εκεί φίλε μου

Άσχετο με το διάγνωση θα βγει από εδώ.Μπορεί να είναι αυτό που σου είπε το παιδί από πάνω,μπορεί τροφοδοτικό,μπορεί μνήμες.

Δημοσ.

Πίσω στο service φίλε γιατι έχουν την ευθύνη απο την στιγμή που φτιάξανε το μηχάνημα και σου ειπαν οτι δεν έχει πρόβλημα τώρα

Δημοσ.

λοιπόν τα windows είναι γνήσια τα restart γίνονται κατά τον τερματισμό ή κατά την εγκατάσταση ενημερώσεων που κατεβάζει και καμιά φορά κατά την έναρξη. τις θερμοκρασίες δεν τις ελεξα εγω αλλα στο σερβις κανονικα δεν τις ελεξαν?

ελέγχθηκαν οι θερμοκρασίες..cpu 44 σταθερά το πολύ 45 και system 37 σταθερά και πάλι.. ουτε τα volt παίζουν και αυτά σταθερά είναι

• Moderators
Δημοσ.

Απο τη στιγμη που δεν ειναι μονο στον τερματισμο και μια και περασε απο service προτεινω και εγω να το επιστρεψεις για διεξοδικο test.

Εαν τωρα εχεις ορεξη να το κανεις μονος σου, ετοιμασου να αφιερωσεις λιγο χρονο.

Δημοσ.

Υποτίθεται τα κάνανε αυτοί στο service αλλά αν το πειράξω το μηχάνημα θα χάσω την εγγύηση και φοβάμαι μήπως είναι hardware το πρόβλημα.....

• Moderators
Δημοσ.

Υποτίθεται τα κάνανε αυτοί στο service αλλά αν το πειράξω το μηχάνημα θα χάσω την εγγύηση και φοβάμαι μήπως είναι hardware το πρόβλημα.....

Οταν μιλαμε για hardware tests δεν εννοουμε πως θα 'βαλεις χερι' στο pc.Μεσω software θα γινουν ολα και δεν θα επηρρεασει κανενα την εγγυηση σου.Εαν παρ ολα αυτα διατηρεις εστω και λιγους ενδοιασμους -δεν μας ξερεις και απο χτες και με το δικιο σου-, παιρνεις το κουτι παραμασχαλα και επιστροφη στο καταστημα. Εισαι εντος εγγυησης, υποτιθεται πως λειτουργει σωστα μετα απο service και παρ ολα αυτα εχεις προβληματα, δεν χρειαζεται κατι παραπανω να πεις.

Παντως η εμφανιση προβληματων ακομα και μετα το format, δεν 'δειχνει' προβλημα λογισμικου οπως σου ειπαν..

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά όπως και να έχει.. Είπε θα έρθει ο τεχνικός να το δει από το σπίτι γιατί λέει εκεί(στο μαγαζί) δεν κάνει επανεκκίνηση!!!

Δημοσ.

Πεσ του να βαστάει κ ένα τροφοδοτικό μαζί. ;)

+1 Και μένα όταν μου είχε κάψει τροφοδοτικό και μητρική μου έκανε παρόμοια προβλήματα-ίσως αν δε το παραμελούσα να γλύτωνα τη μητρική :(

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση τραβάω βίντεο για να του αποδείξω ότι όντως κάνει επανεκκινήσεις τώρα τρίτη θα σας πω τι θα μου πει...

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση τραβάω βίντεο για να του αποδείξω ότι όντως κάνει επανεκκινήσεις τώρα τρίτη θα σας πω τι θα μου πει...

χαχα καλά ξηγιεσε !! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...