doutsos13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Greetings Internet mates. Έχω μία ερώτηση για εσάς φίλοι της μουσικής.. Πρόσφατα έπεσε μία κλασσική κιθάρα στα χέρια μου, ενδιαφέρομαι να μάθω να παίζω είδη έχω αρχίσει κάποια μαθήματα και όλα καλά *Μέσω ιντερνετ με οδηγούς φυσικά* my problem is το κούρδισμα της κιθάρας ενώ παίζω σωστά δεν ακούγεται το ίδιο με αυτό που θα έπρεπε σίγουρα η κιθάρα χρειάζεται κούρδισμα the fact is .. i don't know how υπάρχει καμία πρόταση λοιπόν? επίσης καμιά φορά όταν παίζω ακούγεται ένα βζζζουπ δηλαδή σαν να χτυπάει κάτι την χορδή όταν ταλαντώνεται... )
Sellers Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλό θα ήταν να αγόραζες ενα ηλεκτρονικό κουρδιστήρι να κάνεις εύκολα την δουλειά σου. Τώρα μόνο online κουρδιστήρια. http://www.howtotuneaguitar.org/ Έτσί όπως το βλέπεις, απο αριστερά προς τα δεξιά, το πρώτο κουμπί που λέει Ε, αφορά την πάνω πάνω χορδή της κιθάρας. Την πιο χοντρή. Έτσι θα πρέπει να την κάνεις να ακούγεται. Και μετά συνεχίζεις κανονικά κατεβαίνοντας μια μια τις χορδές. Η Α στην πέμπτη χορδή, η D στην τέταρτη κ.ο.κ
doutsos13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 πόσο κάνει το ηλεκτρονικό κουρδιστήρι σε ευχαριστώ για το site πάντος. π.χ κάτι τέτοιο κάνει ? http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=112894&Category=2004#
Sellers Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Αυτά που έχουν κλιπς πάνω συνήθως δουεύουν με τις δονήσεις της κιθάρας και όχι με τον ήχο. Προσωπικά είχα χρησιμοποιήσει 1-2 τέτοια αλλά με παίδευαν πολύ και δεν μου έκαναν καλή δουλειά. Έχω καιρό να ασχοληθώ με κουρφιστήρια γιατί έχει πάνω της η πεταλιέρα μου, οπότε δεν γνωρίζω απο τιμές και νέα μοντέλα. Πάνε πάντως στον Νακα αν έχεις κοντά σου και κανε του μια ερώτηση για ενα ηλεκτρονικό κουρδιστήρι. Δεν νομίζω να είναι πολύ ακριβά.
chrisv. Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Για μένα καλό είναι να πάρεις ένα κουρδιστηράκι,που το έχεις παντού,και είσαι κομπλέ!!!Τώρα όσον αφορά την τιμή,υπάρχει ποικιλία.Υπάρχουν και κουρδιστήρια που έχουν ενσωματωμένο πάνω μετρονόμο,κλπ,κλπ...Αλλά πιστεύω οτι με ενα 15αράκι θα βρεις κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.