celicamania Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σας παιδια,ειμαι καινουριος στο Forum και θα ηθελα τα φωτα σας.Μπαινω σε δυο συγκεκριμενα sites οπως το flickr και δεν μου εμφανιζει τις εικονες,αυτο μπορει μια βδομαδα να εχω προβλημα και μετα για κανα 10αρια μερες οχι.Δεν μπορω να καταλαβω.HELP!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αυτο συμβαινει με το internet browser και να δοκιμασεις ??? Εγω τωρα μια χαρα τις βλεπω με ie και με firefox
celicamania Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αυτο συμβαινει με το internet browser και να δοκιμασεις ??? Εγω τωρα μια χαρα τις βλεπω με ie Ναι με οτι και να δοκιμασω,με το κινητο μπαινω ομως.
hawkpilot Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Έχεις εγκατεστημένα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας (πχ photoshop κλπ)?
celicamania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Εχω περασμενο το photoshop,παιζει ρολο;
hawkpilot Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Εχω περασμενο το photoshop,παιζει ρολο; Έχεις pm. Δοκίμασε το ccleaner κι αν δεν έχεις αποτέλεσμα, κάνε επανεγκατάσταση τον browser που χρησιμοποιείς.
celicamania Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τελικα ειναι απο την γραμη μου γιατι πρωτον μετα απο την αναβαθμιση σε 24αρα στο speedtest μου δινει μεχρι 4.30 και δευταιρον πηγα το λαπτοπ σε μια καφετερια και μου τα ανοιγε ολλα κανονικα.Να δουμε τωρα τι ακρη θα βγαλω με τον ΟΤΕ. :wacko:
hawkpilot Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Τελικα ειναι απο την γραμη μου γιατι πρωτον μετα απο την αναβαθμιση σε 24αρα στο speedtest μου δινει μεχρι 4.30 και δευταιρον πηγα το λαπτοπ σε μια καφετερια και μου τα ανοιγε ολλα κανονικα.Να δουμε τωρα τι ακρη θα βγαλω με τον ΟΤΕ. :wacko: Μήπως, λέω μήπως, έχεις ενεργοποιήσει κάποιο web φίλτρο πάνω στο router? Η ταχύτητα δεν έχει σχέση με το πρόβλημα των εικόνων. Θα σου πρότεινα να κάνεις reset σε factory defaults στο modem σου, και αφού βάλεις τα στοιχεία του λογαριασμού σου και μόνο να τσεκάρεις αν λύθηκε.
celicamania Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δεν λυθηκε,μολις το εκανα.Οσον αφορα τον ΟΤΕ.....ακοοοοομα ερχεται.
celicamania Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ηρθαν σημερα τελικα απο τον οτε και μου φτιαξανε την ταχυτητα αλλα το προβλημα με τις εικονες παραμενει.Δοκιμασα να κανω ενα ping test μεσα απο την speedtest και μου δινει οτι απο τα 250 πακετα που στελνει μου γυρνανε πισω τα 10 ξερει κανεις τι μπορει να σημαινει αυτο και γιατι;Μηπως ειναι θεμε του ρουτερ τελικα; Να δοκιμασω να βαλω ενα αλλο ρουτερ;Εχω ενα sagem
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αυτο θα σου έλεγα να δοκιμάσεις και ενα αλλο router πιθανόν να φταίει αυτο.
celicamania Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Τελικα παιδια βρηκα λυση,αλλαξα το ρουτερ και ολλα οκ.Αν περιμενα απο τον ΟΤΕ.......καλα κρασια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.