arxangelos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εχω ενα απο αυτο και μια κεραια 5Dbi. (Η κατεραμενη φτωχεια....λεμεεε τωρα ...μας οθησε στο να σπασουμε το ασυρματο του γειτονα.) Οταν ανοιγω το pc και μπαινω πιανω 5mbps και μετα κανα μισαωρο πεφτει η ταχυτητα στα 0,5 mbps...Βγαζω το usb απο το pc και το ξανα βαζω πιανω παλι 5 και μετα 10 λεπτα παλι 0,5-1 . Ξερει κανεις γτ γινεται αυτο?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Προφανως δεν εχεις καλο σημα απο τον γειτονα, γιαυτο αναγκαζεται το link να λειτουργει σε χαμηλοτερες ταχυτητες οταν το σημα αδυνατιζει. Ο λογος που δεν πιανει απτο γειτονα καλα μπορει να ειναι ο προφανης, δηλαδη η θεση του και η θεση σου να κανουν το link αρκετα αδυναμο. Μπορει ομως να εχετε δυνατο link και να παρεμβαλλονται τυχαια εμποδια εκεινη τη στιγμη που παρατηρεις πτωση στο σημα. Τα οποια εμποδια μπορει να ειναι οτιδηποτε. Φυσικα μπορει ναναι και παρεμβολες απο αλλα wireless δικτυα που λειτουργουν στο ιδιο καναλι.
bele Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ακριβως.Αυτο που σθμβαινει ειναι οτι δεν εχεις δυνατο σημα.Η κεραια ειναι αρκετα καλη για μικρες και μετριες αποστασεις ( αυτην εχω και εγω), απλα το σημα σου πιθανον λογω εμποδιων δεν ειναι καλο.Σε τετοιες περιπτωσεις μην ξεχνας οτι ακομα και 1-2 εκ. να μετακινησεις την κεραια μπορει να εχει μεγαλη διαφορα.
arxangelos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Στο ιδιο καναλι δεν δουλευει κανενα...αν παρω αλλη καρτα θα δω διαφορα? Υ.Γ εχω καλωδιο και το εχω στο μπαλκονι τον ανταπτορα
SPANK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Οτι είπανε τα παιδιά απο πάνω ειναι καθαρά θέμα σήματος και πόσο μακριά εισαι απο τον γείτονα. Σίγουρα με μια τέτοια επιλογή της Alfa θα ειναι καλύτερα τα πράγματα αλλα εντάξει μην περιμένεις και θεαματικά αποτελέσματα
bele Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Οτι είπανε τα παιδιά απο πάνω ειναι καθαρά θέμα σήματος και πόσο μακριά εισαι απο τον γείτονα. Σίγουρα με μια τέτοια επιλογή της Alfa θα ειναι καλύτερα τα πράγματα αλλα εντάξει μην περιμένεις και θεαματικά αποτελέσματα Σωστα...αν παρεις βεβαια και μια κατευθυντικη κεραια θα εισαι ακομη καλυτερα, αλλα απο εκει και περα ξεφευγεις απο αποψη οικονομικου. Offtopic:Spank, τα specs του pc σου στην υπογραφη ειναι φοβερα!Εχεις τον υπολογιστη των ονειρων μου!Δυστυχως τα λεφτα ειναι πολλα
poulinos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 δοκιμασε να βαλεις την καρτα se b mode αντι για G να δεις αν θα παιξει καλυτερα η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.