Dark_son20 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τι ειναι το kilt καλε η φουστα των Σκοτσεζων? yeap
xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Χα χα ...καλα τα λετε...πολλα ηθελε αυτος αλλα εχε χαρη που δε το χω και πολυ το θεμα...ελπιζω καποια με ποιο πολλα κοτσια να του δωσει ενα μαθημα.....
black_widow Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Έπρεπε να δεχτείς την δουλειά... και μετά να πας πρώτη μέρα με μίνι και αξύριστα πόδια. Η καλύτερη τιμωρία γι'αυτόν Άσε γιατί με την ανωμαλία που κυκλοφορεί στον κόσμο μπορεί να φτιαχνόταν περισσότερο ο τύπος. Εμένα μου έχει πει ο πατέρας μου να τους κοροιδεύω , να τους δίνω κάπου ραντεβού to know us better και καλά και μετά να τους στήνω και να κάθονται να περιμένουν... ρατσισμός... εμενα όταν άκουσε το αφεντικό ότι ψάχνω για kilt με στραβοκοίταξε αντί να μου δώσει αύξηση Βρε καημός με αυτό το kilt
washcloud Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 και να ρωταει υψος, κιλα, χρωμα μαλλιων, δερματος ...πώς λέγεται; Σειρηνάκης μήπως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.