Προς το περιεχόμενο

γολγοθας αναζητησης εργασιας

xri_ni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι 2 καλες ειναι. Ομως πιστευω η δικια μου θα να περισσοτερο τυπισσα/αλανι απο την ξανθια, οποτε παιρνει εξτρα μπονους σε σχεση με την ξανθια-γλαστρα :P

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα σε ηθελε ξεκωλλο , θα σε ηθελε για δουλεια... κατω απο το γραφειο :devil:

(Και οποιος καταλαβε καταλαβε λολ)

Οι άσχημες δεν κάνουν πιπες?

Δημοσ.

Σε αγγελια για δουλεια βαζεις οτι εισαι εμφανισιμη πραγματικα τι περιμενες??

Πρωτη φορα εβαλα το καλης εμφανισης αλλα οπως ειπα αλλιως το εννοω εγω αλλιως το καταλαβαινει η καθε ανωμαλαρα...τες πα το μαθημα γινεται μαθημα!Μα το κορυφαιο δεν ειναι που με ρωτησε το χρωμα της επιδερμιδας???χαχαχα

Δημοσ.

Έπρεπε ν' απαντήσεις κι εσύ «πράσινο». :)

Πάντως λίγη λογική θέλουν αυτά. Όταν βάζεις ως προσόν το «καλή εμφάνιση» θα τραβήξεις αυτούς που ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο. Κι εγώ αν γράψω ως προσόν "23 cm" θα προσελκύσω τις αντίστοιχες.

:P

Δημοσ.

Πρωτη φορα εβαλα το καλης εμφανισης αλλα οπως ειπα αλλιως το εννοω εγω αλλιως το καταλαβαινει η καθε ανωμαλαρα...τες πα το μαθημα γινεται μαθημα!Μα το κορυφαιο δεν ειναι που με ρωτησε το χρωμα της επιδερμιδας???χαχαχα

Εχεις τα στοιχεια του να του στειλουμε κανενα βιογραφικο και καλα απο μοντελο που ζηταει δουλεια γραμματεας;

Δημοσ.

Έπρεπε ν' απαντήσεις κι εσύ «πράσινο». :)

Πάντως λίγη λογική θέλουν αυτά. Όταν βάζεις ως προσόν το «καλή εμφάνιση» θα τραβήξεις αυτούς που ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο. Κι εγώ αν γράψω ως προσόν "23 cm" θα προσελκύσω τις αντίστοιχες.

:P

Κοιτα το να εχει η υπαλληλος μια καλη εμφανιση, ευπρεπη ειναι και αυτο προσον για αυτο και το προσεθεσα...οχι ομως να μου λεει ο αλλος να πηγαινω στη δουλεια με μινι....Αναρωτιεμαι τι γραφειο εχει αυτος...αρχιτεκτονας ειναι αν θυμαμαι καλα!

τα στοιχεία του τα πήρες? χρειάζεται τρελό χουνέρι ο τύπος. Τον έβρισες τουλάχιστον?

Εχω ενα κινητο και το ονομα του ....γενικα δεν ειμαι τσαμπουκαλου(δυστυχως) και δε του ειπα αυτα που επρεπε...Το θεμα ειναι πως με την ανεργια που υπαρχει ολο και καποιο κουτορνυθι θα παει ...Και οπως ειπα αρκετα καλα τα λεφτα...απο Δευτερα ηθελε να πιασω και δουλεια!!!

Δημοσ.

Κοιτα το να εχει η υπαλληλος μια καλη εμφανιση, ευπρεπη ειναι και αυτο προσον για αυτο και το προσεθεσα...οχι ομως να μου λεει ο αλλος να πηγαινω στη δουλεια με μινι....Αναρωτιεμαι τι γραφειο εχει αυτος...αρχιτεκτονας ειναι αν θυμαμαι καλα!

Προσον για να δουλευεις σε αναλογες θεσεις που εχει να κανει με κοσμο. Συνηθως οταν επιλεγουν ατομα τους νοιαζει να μπορουν να βγαλουν την δουλεια και οχι να φαινονται ομορφοι πισω απο το γραφειο τους

Δημοσ.

Εχω ενα κινητο και το ονομα του ....γενικα δεν ειμαι τσαμπουκαλου(δυστυχως) και δε του ειπα αυτα που επρεπε...Το θεμα ειναι πως με την ανεργια που υπαρχει ολο και καποιο κουτορνυθι θα παει ...Και οπως ειπα αρκετα καλα τα λεφτα...απο Δευτερα ηθελε να πιασω και δουλεια!!!

εκνευρίζομαι τα μέγιστα με κατι τέτοιους κομπλεξικούς μ- - - - - ς. :angry:

Δημοσ.

ρατσισμός...

εμενα όταν άκουσε το αφεντικό ότι ψάχνω για kilt με στραβοκοίταξε αντί να μου δώσει αύξηση :P

Τι ειναι το kilt καλε η φουστα των Σκοτσεζων?

Δημοσ.

Με τι κλειστό ; :devil:

Το στόμα :). Βασικά δεν πρόκειτε για τίποτα πονηρό η προστυχο η οτιδήποτε τετοιο. Δουλειά ειναι απλα ειναι λίγο περίεργη :P.

Δημοσ.

Έπρεπε να δεχτείς την δουλειά... και μετά να πας πρώτη μέρα με μίνι και αξύριστα πόδια. Η καλύτερη τιμωρία γι'αυτόν :devil:

Δημοσ.

Έπρεπε να δεχτείς την δουλειά... και μετά να πας πρώτη μέρα με μίνι και αξύριστα πόδια. Η καλύτερη τιμωρία γι'αυτόν :devil:

χαχαχαχα ..επίσης να είχες μαζί σου τον θείο σου τον εφοριακό που πήγε τυχαία για έλεγχο. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...