Προς το περιεχόμενο

γολγοθας αναζητησης εργασιας

xri_ni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αχάριστες. Στους γκόμενους σας κάθεστε τσάμπα.

Τωρα που το λες στις μερες μας με τοση ανεργια και στους γκομενους θα πρεπει να κανουμε μια φιλικη τιμη.... ^_^

Δημοσ.

Θα γούσταρες λόγω εμφάνισης; ή λόγω του τι έχεις στο μυαλό σου ότι πηγάζει από κει;

Λογω εμφανισης κυριως

δεν πιανω. τι πηγαζει απο κει?

+1

Ξέρω γω; μπορεί να έχει συνδυάσει τη συγκεκριμένη εμφάνιση με κάτι.

Κάτι κίνκυ; κάτι s&m? :rolleyes:

Οχι καμμια σχεση. Λογω εμφανισης και στυλ

Δημοσ.

Δεν έχω πληρώσει ποτέ για σεξ φίλε. Για μαλακία ναι. Χαρτομάντηλα θες; Τσόντες θες; Ιντερνετ κονεξιον θες; Για σεξ ποτέ.

Δημοσ.

Σιγά το καινούργιο :mrgreen: Εγώ δεν έβαζα τίποτα για καλή εμφάνιση στο βιογραφικό μου ( μέγα λάθος φαίνεται :devil: ) αλλά μου κάνανε τέτοιες ερωτήσεις από κοντά. Μία συνέντευξη που είχα σε ένα γραφείο έληξε στα 2 λεπτά , σηκώθηκα και έφυγα πριν γίνω φονιάς ( standard θα του πέταγα κάτι στο κεφάλι ). Στην αρχή απογοητεύτηκε κιόλας που δεν είμαι αλλοδαπή ( δεν το είδες το όνομα στο βιογραφικό ρε κακομοίρη ; ). Τέτοιες ιστορίες έχω ουκ ολίγες.

Αγγελία ότι ψάχνω εργασία δε βάζω , μου φαίνεται λίγο κουλό να βρεις νορμάλ εργασία από κει. Ή ανώμαλοι θα σε παίρνουν τηλ. ή για τίποτα πωλήσεις - πυραμίδα.

Δημοσ.

Αν εχεις γκομενα φιλε το σεξ ειναι πληρωμενο, make no mistake.

Μπορώ να πω χρυσοπληρωμένο και με δόση γκρίνιας. :-D

Σιγά το καινούργιο :mrgreen: Εγώ δεν έβαζα τίποτα για καλή εμφάνιση στο βιογραφικό μου ( μέγα λάθος φαίνεται :devil: ) αλλά μου κάνανε τέτοιες ερωτήσεις από κοντά. Μία συνέντευξη που είχα σε ένα γραφείο έληξε στα 2 λεπτά , σηκώθηκα και έφυγα πριν γίνω φονιάς ( standard θα του πέταγα κάτι στο κεφάλι ). Στην αρχή απογοητεύτηκε κιόλας που δεν είμαι αλλοδαπή ( δεν το είδες το όνομα στο βιογραφικό ρε κακομοίρη ; ). Τέτοιες ιστορίες έχω ουκ ολίγες.

Αγγελία ότι ψάχνω εργασία δε βάζω , μου φαίνεται λίγο κουλό να βρεις νορμάλ εργασία από κει. Ή ανώμαλοι θα σε παίρνουν τηλ. ή για τίποτα πωλήσεις - πυραμίδα.

Λοιπόν αν εισαι εμφανίσιμη και ψάχνεις για δουλειά μπορώ να σου βρώ εγω. Ειδικά αν εισαι εμφανίσιμη με ταγιερ και μπορείς να κρατάς σημειώσεις και το στόμα σου κλειστό θα ειναι μια χαρα :P.

Δημοσ.

Λοιπόν αν εισαι εμφανίσιμη και ψάχνεις για δουλειά μπορώ να σου βρώ εγω. Ειδικά αν εισαι εμφανίσιμη με ταγιερ και μπορείς να κρατάς σημειώσεις και το στόμα σου κλειστό θα ειναι μια χαρα :P.

θα ειναι και το μονο κλειστο.... :whistle: :whistle: :whistle:

Δημοσ.

Φαντάζεσαι να ήσουν σαν το avatar του Nick ας πούμε;

αν και τα 2 καμμενα θα ναι,μαλλον οι περισσοτεροι θα προτιμησουν το 2ο:P

faststoneeditor.jpg

Και εγώ πάντως όταν διάβασα το πρώτο ποστ σου νόμιζα ότι θα ήσουν κανένα τρελό πεταλάκι.

πεταλακι=

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...