slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αχάριστες. Στους γκόμενους σας κάθεστε τσάμπα.
xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αχάριστες. Στους γκόμενους σας κάθεστε τσάμπα. Τωρα που το λες στις μερες μας με τοση ανεργια και στους γκομενους θα πρεπει να κανουμε μια φιλικη τιμη....
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Θα γούσταρες λόγω εμφάνισης; ή λόγω του τι έχεις στο μυαλό σου ότι πηγάζει από κει; Λογω εμφανισης κυριως δεν πιανω. τι πηγαζει απο κει? +1 Ξέρω γω; μπορεί να έχει συνδυάσει τη συγκεκριμένη εμφάνιση με κάτι. Κάτι κίνκυ; κάτι s&m? Οχι καμμια σχεση. Λογω εμφανισης και στυλ
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αχάριστες. Στους γκόμενους σας κάθεστε τσάμπα. Και ομως και ομως...
slygeo87 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν έχω πληρώσει ποτέ για σεξ φίλε. Για μαλακία ναι. Χαρτομάντηλα θες; Τσόντες θες; Ιντερνετ κονεξιον θες; Για σεξ ποτέ.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Καπότα δηλαδή δεν βάζεις. Και πολλά συναφή
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αν εχεις γκομενα φιλε το σεξ ειναι πληρωμενο, make no mistake.
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αν εχεις γκομενα φιλε το σεξ ειναι πληρωμενο, make no mistake. The ANSWER ιζ Χιαρ! me likes.
black_widow Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Σιγά το καινούργιο Εγώ δεν έβαζα τίποτα για καλή εμφάνιση στο βιογραφικό μου ( μέγα λάθος φαίνεται ) αλλά μου κάνανε τέτοιες ερωτήσεις από κοντά. Μία συνέντευξη που είχα σε ένα γραφείο έληξε στα 2 λεπτά , σηκώθηκα και έφυγα πριν γίνω φονιάς ( standard θα του πέταγα κάτι στο κεφάλι ). Στην αρχή απογοητεύτηκε κιόλας που δεν είμαι αλλοδαπή ( δεν το είδες το όνομα στο βιογραφικό ρε κακομοίρη ; ). Τέτοιες ιστορίες έχω ουκ ολίγες. Αγγελία ότι ψάχνω εργασία δε βάζω , μου φαίνεται λίγο κουλό να βρεις νορμάλ εργασία από κει. Ή ανώμαλοι θα σε παίρνουν τηλ. ή για τίποτα πωλήσεις - πυραμίδα.
Dark_Duck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αν εχεις γκομενα φιλε το σεξ ειναι πληρωμενο, make no mistake. Μπορώ να πω χρυσοπληρωμένο και με δόση γκρίνιας. Σιγά το καινούργιο Εγώ δεν έβαζα τίποτα για καλή εμφάνιση στο βιογραφικό μου ( μέγα λάθος φαίνεται ) αλλά μου κάνανε τέτοιες ερωτήσεις από κοντά. Μία συνέντευξη που είχα σε ένα γραφείο έληξε στα 2 λεπτά , σηκώθηκα και έφυγα πριν γίνω φονιάς ( standard θα του πέταγα κάτι στο κεφάλι ). Στην αρχή απογοητεύτηκε κιόλας που δεν είμαι αλλοδαπή ( δεν το είδες το όνομα στο βιογραφικό ρε κακομοίρη ; ). Τέτοιες ιστορίες έχω ουκ ολίγες. Αγγελία ότι ψάχνω εργασία δε βάζω , μου φαίνεται λίγο κουλό να βρεις νορμάλ εργασία από κει. Ή ανώμαλοι θα σε παίρνουν τηλ. ή για τίποτα πωλήσεις - πυραμίδα. Λοιπόν αν εισαι εμφανίσιμη και ψάχνεις για δουλειά μπορώ να σου βρώ εγω. Ειδικά αν εισαι εμφανίσιμη με ταγιερ και μπορείς να κρατάς σημειώσεις και το στόμα σου κλειστό θα ειναι μια χαρα .
black_widow Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μπορώ να πω χρυσοπληρωμένο και με δόση γκρίνιας. και το στόμα σου κλειστό θα ειναι μια χαρα . Με τι κλειστό ;
xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Λοιπόν αν εισαι εμφανίσιμη και ψάχνεις για δουλειά μπορώ να σου βρώ εγω. Ειδικά αν εισαι εμφανίσιμη με ταγιερ και μπορείς να κρατάς σημειώσεις και το στόμα σου κλειστό θα ειναι μια χαρα . θα ειναι και το μονο κλειστο.... :whistle:
kage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Φαντάζεσαι να ήσουν σαν το avatar του Nick ας πούμε; αν και τα 2 καμμενα θα ναι,μαλλον οι περισσοτεροι θα προτιμησουν το 2ο Και εγώ πάντως όταν διάβασα το πρώτο ποστ σου νόμιζα ότι θα ήσουν κανένα τρελό πεταλάκι. πεταλακι=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.