xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Λοιπον ειχα γραψει και σε αλλο τοπικ για τα οσα αντιμετωπιζω στην ανευρεση εργασιας με τους απατεωνες στις αγγελιες!Λοιπον ειχα βαλει αγγελια και με πηρε πριν λιγο καποιος απο καποια τεχνικη εταιρια για θεση γραμματειακης υποστηριξης, ολα καλα τα προσοντα τα εχω(πτυχιο ΑΕΙ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ECDL). Ελα ομως που μαλλον στις μερες μας δεν ειναι μονο αυτα τα προσοντα.Ειχα βαλει στην αγγελια καλης εμφανισης, ε τι το θελα....και να ρωταει υψος, κιλα, χρωμα μαλλιων, δερματος.Τι φορας συνηθως μου λεει, ε τι να του πω και γω γραφειο ειναι ε του λεω ευπρεπως θα ερχομουν στη δουλεια.Ε μου λεει θα ειχες προβλημα να φορας μινι φορεματα, φουστες και τετοια...ε καλα μη συνεχισω....με συγχισε μεσημεριατικα!!!!Και τα λεφτα πολυ καλα παρεπιπτοντως!!!
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τουλάχιστον έστω και με μίνι και τα συναφή εσείς τα θηλυκά βρίσκετε δουλειά. Εμείς είμαστε σε άσχημη θέση.
xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κοιτα δε θελω να το παιξω το τιμιο φτωχο κοριτσι απο ελληνικη ταινια αλλα δε μπορεις να φανταστεις τι ρωταγε!Μου λεει σε ρωταω για το ντυσιμο γιατι καποιες θελουν να ειναι κουμπωμενες.....ελεος...Εγω ντυνομαι του λεω οπως καθε κοριτσι στην ηλικια μου...ουτε ξεκολε(δε το πα ετσι) ουτε παρθενοπιπιτσα (ουτε αυτο το πα ετσι) Βεβαια αυτο που ψαχνει υπαρχει αφθονο στις μερες μας...δε θα κουραστει να το βρει!
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 καλα , μην κολλάς, ειναι φανερο που το πηγαινε. ακου εκει κουμπωμενη... idol ο εργοδοτης, idol!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Λοιπον ειχα γραψει και σε αλλο τοπικ για τα οσα αντιμετωπιζω στην ανευρεση εργασιας με τους απατεωνες στις αγγελιες!Λοιπον ειχα βαλει αγγελια και με πηρε πριν λιγο καποιος απο καποια τεχνικη εταιρια για θεση γραμματειακης υποστηριξης, ολα καλα τα προσοντα τα εχω(πτυχιο ΑΕΙ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ECDL). Ελα ομως που μαλλον στις μερες μας δεν ειναι μονο αυτα τα προσοντα.Ειχα βαλει στην αγγελια καλης εμφανισης, ε τι το θελα....και να ρωταει υψος, κιλα, χρωμα μαλλιων, δερματος.Τι φορας συνηθως μου λεει, ε τι να του πω και γω γραφειο ειναι ε του λεω ευπρεπως θα ερχομουν στη δουλεια.Ε μου λεει θα ειχες προβλημα να φορας μινι φορεματα, φουστες και τετοια...ε καλα μη συνεχισω....με συγχισε μεσημεριατικα!!!!Και τα λεφτα πολυ καλα παρεπιπτοντως!!! Ω θεε, οι ανωμαλοι πιασαν τοπο και στις αγγελιες εργασιας για να ικανοποιουν τις πρωινιατικες ορεξεις τους? ακου εκει κουμπωμενη... idol ο κατα φαντασιαν εργοδοτης, idol! Fixed
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Για να ειπες εσυ η ιδια απο μονη σου "καλη εμφανιση" συνεπαγεται οτι χρησιμοποιησες κατι περα των τυπικων προσοντων ως επιπλεον προσον , απο μονη σου, οποτε μην σε ξαφνιαζει που ο εργοδοτης πιαστηκε απο αυτο
xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 nick το καλης εμφανισης το εβαλα γιατι ειδα οτι ολοι το βαζουν στις αγγελιες αλλα μαλλον εκανα λαθος...γιατι πιανονται οι ανωμαλοι απο κει!Την εσβησα την αγγελια γιατι δε θα αντεξω κ αλλους τετοιους!Οταν ξανα βαλω θα το παραλειψω κ οποιος θελει!
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Φαντάζεσαι να ήσουν σαν το avatar του Nick ας πούμε;
Marria Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Η αληθεια ειναι πως σε μερικες θεσεις μετραει και η εμφανιση πχ αν πας σε θεση ρεσεψιονιστ μετραει αν εισαι ομορφη κοπελα. Φανταζομαι πως σε μια τετοια θεση δεν θα βαλουν μια ασχημη κοπελα να τρομαζει τους πελατες
xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Φαντάζεσαι να ήσουν σαν το avatar του Nick ας πούμε; Xαχα.. παντως οταν λες καλης εμφανισης εγω εχω στο μυαλο μου οτι εχεις μια αξιοπρεπη εμφανιση για υπαλληλος...οχι να εισαι και χαλια αλλα οχι να πας για δουλεια λες και πας γαι πεζοδρομιο!!!
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Φαντάζεσαι να ήσουν σαν το avatar του Nick ας πούμε; Εννοεις οτι θα γουσταρε ο εργοδοτης ή το αντιθετο ? Γιατι εγω θα γουσταρα να τα χω με τετοια τυπισσα
xri_ni Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Η αληθεια ειναι πως σε μερικες θεσεις μετραει και η εμφανιση πχ αν πας σε θεση ρεσεψιονιστ μετραει αν εισαι ομορφη κοπελα. Φανταζομαι πως σε μια τετοια θεση δεν θα βαλουν μια ασχημη κοπελα να τρομαζει τους πελατες Βρε δεν αντιλεγω..αλλα αυτος δεν ηθελε να εισαι απλως ωραια ηθελε να ντυνεσαι σαν ξεκωλο!!Και η θεση ηταν γραμματεας, φανταζομαι ηθελε κατι σαν την ταινια με τον Παπαμιχαηλ και τη Βουγιουκλακη..."ω με συγχωρειτε ηταν τυχαιο...."
kuzko21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 οδοντιατρος ειναι με μασκα χειρουργικη που εχει σχεδιο πανω...ημαρτον. ακυρο, λαθος καταλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.