Stavmitsos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Χαιρετω την κοινοτητα! Επειδη το pc μου παλιωσε, αποφασισα να κανω μια αναβαθμιση. Εχουμε και λεμε: Ποσό που διαθέτουμε : 700 € Χρήση υπολογιστή : Gaming, movies, επεξεργασια εικονας Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Ενα σωρο βαρια παιχνιδια, vlc player, photoshop cs5 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Oχι. Εχω την Samsung SyncMaster 2243mw την οποια πηρα προσφατα. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Θα μου αρεσε ενα βαρβατο σετ ηχεια. Εχω ομως. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Σαμο αλλα δε μας πειραζει. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα με βολευε να ειναι ενα καταστημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στησω μονος μου! Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 7 Ultimate 64 bit σπασμενα Να σημειωσω πως εχω τροφοδοτικο και καρτα γραφικων. Nvidia 450gts και xilence 800w. Υ.Γ.: Τα παντα θα αγοραστουν σε τιμες χονδρικης οποτε εχουμε ενα καποιο παραπανω περιθοριο.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Χαιρετω την κοινοτητα! Επειδη το pc μου παλιωσε, αποφασισα να κανω μια αναβαθμιση. Εχουμε και λεμε: Ποσό που διαθέτουμε : 700 € Χρήση υπολογιστή : Gaming, movies, επεξεργασια εικονας Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Ενα σωρο βαρια παιχνιδια, vlc player, photoshop cs5 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Oχι. Εχω την Samsung SyncMaster 2243mw την οποια πηρα προσφατα. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Θα μου αρεσε ενα βαρβατο σετ ηχεια. Εχω ομως. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Σαμο αλλα δε μας πειραζει. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα με βολευε να ειναι ενα καταστημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στησω μονος μου! Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 7 Ultimate 64 bit σπασμενα Να σημειωσω πως εχω τροφοδοτικο και καρτα γραφικων. Nvidia 450gts και xilence 800w. Υ.Γ.: Τα παντα θα αγοραστουν σε τιμες χονδρικης οποτε εχουμε ενα καποιο παραπανω περιθοριο. gaming pc με 450gts ειναι απιθανο!
Spyros7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εκτός αν πάρει άλλη μία και τις κάνει SLI. Κάτι γίνεται..
Arisyo13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Βαλε και μονος σου ενα dvd drive και εισαι ετοιμος
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ενα 150αρι εδωσα μη μου λες τετοια ορίστε σε συγκριση με την δικια μου που ειναι παλια http://www.hwcompare.com/7647/geforce-gts-450-vs-geforce-gtx-275/ και http://www.hwcompare.com/7770/geforce-gts-450-1gb-vs-geforce-gtx-275/
cabdik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ενα 150αρι εδωσα μη μου λες τετοια σορρυ, αλλα εχει δικιο...!!! 150 για GTS450? αν παιρνεις και τετοιες τιμες χονδρικης, να λειπει το βυσσινο..!!!!
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Aυτό απο εμένα φίλε..να μπορείς τουλάχιστον να παίζεις αξιοπρεπώς! Και το αντίστοιχο απο το κόκκινο στρατόπεδο!
Stavmitsos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Οχι την γραφικων την ειχα παρει λιανικης πριν κανα 2μηνο. Μα δεν μπορει βρε παιδια τοσα λεφτα και να ειναι τοσο μαπα. Βασικα μπηκα μεσα και πηρα οτι ακριβοτερο ειχε το multirama γιατι μεχρι και το wow επαιζε στο low. Και αυτη τη στιγμη με cpu 2.1ghz και 3 gb ram ddr2 333mhz παιζω wow στο ultra και nfs hot pursuit στo full χωρις προβληματα. Edit: Γραψε λαθος 130 την ειχα παρει.
Dbzakias2 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Οχι την γραφικων την ειχα παρει λιανικης πριν κανα 2μηνο. Μα δεν μπορει βρε παιδια τοσα λεφτα και να ειναι τοσο μαπα. Βασικα μπηκα μεσα και πηρα οτι ακριβοτερο ειχε το multirama γιατι μεχρι και το wow επαιζε στο low. Και αυτη τη στιγμη με cpu 2.1ghz και 3 gb ram ddr2 333mhz παιζω wow στο ultra και nfs hot pursuit στo full χωρις προβληματα. Edit: Γραψε λαθος 130 την ειχα παρει. σου πιασανε τον κωλο και οι εξπερτ στα multidrama σου εδωσαν gts καρτα για παιχνιδια; τεσπα πας σε καινουρια καρτα! καλυτερα να ειναι nvidia για να κανεις sli μπας και γινει κατι καλυτερο...
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Λογικά έχει την έκδοση με τα 2GB για αυτό και έδωσε τόσα..
Stavmitsos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Πραγματι! GTS 450 2GB SDDR3 DVI/VGA/HDMI
Arisyo13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δεν ειναι λιγο too much η cpu? Φιλε μου ειναι οτι καλυτερο υπαρχει (5ος στην θεση με τους καλυτερους επεξεργαστες.. εκτος και αν πας στον 2500K που δεν εχουν τρελες διαφορες και αυτα τα χρηματα τα βαζεις για καποια καρτα γραφικων και να δωσεις την υπαρχουσα που διαθετεις.. Ερωτηση: σκληρο δισκο εχεις;
Stavmitsos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εχω. Οχι τεραστιας χωριτικοτητας, ενας 320αρης ειναι αλλα για αποθηκη καλος ειναι. Εχω ενα σκασμο εξωτερικους οποτε θα παρω πιο μετα εναν sata 3 για να πεταω παιχνιδια μεσα. Στον ssd θα εχω μονο λειτουργικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.