Προς το περιεχόμενο

επιλογη smartphone...

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω να αγορασω εδω και κανα 6μηνο ενα smartphone το οποιο να κανει τα εξης :

να εχει οσο το δυνατον μεγαλυτερη και με ζωντανα χρωματα οθονη (εχω δει κατι SAMOLED της Samsung πριν κανα μηνα και επαθα πλακα !)

να παιζει ολα τα format σε ταινιες,βιντεακια,μουσικη και φωτογραφιες χωρις προβληματα..καλα δεν θελω και mkv αλλα αν γινεται καλως ;)

να εχει 5~8 mpixel camera και να τραβαει βιντεο στη χειροτερη 720p (αν σημερα υπαρχουν και με 1080p και αξιζει κανενα προβλημα..)

το wifi του να ειναι απροβληματιστο και να εχει υποστηριξη flash και οποιας αλλης τεχνολογιας για σωστη απεικονιση των sites..

αυτα ειναι τα βασικα που θελω να εχει.. εχετε να μου προτεινετε κατι να τσεκαρω ?

εγω ειχα στο μυαλο μου ενα samsung wave αλλα μου ειπαν οτι δεν εχει android και θα εχω θεμα με τα applications και γενικα

συμβατοτητες με διαφορα.. ισχυει ακομα αυτο στα wave ? ειδα οτι εχει βγει και wave II ! αξιζει η οθονη του ? (Super Clear LCD)

Δημοσ.

ποιο ειναι το budget σου; θα σου ελεγα για πρωτη φορα το sgs αλλα με τοσο λαγκαρισμα μονο ταινια δεν θα δεις και δεν εχει φλας!

Δημοσ.

το πιο φτηνο που να κανει ολα αυτα που θελω..

ναι ρε παιδι μου αλλα αν σου δωσουμε ενα με 470€ μπορεις ή οχι; πες μας ταβανι για να σου πουμε!

Δημοσ.

Dbzakias2 μην σε δω να προτείνεις το Nexus S.

Σε περίπτωση που προταθεί από τον Dbzakias2 το Nexus S,

ο υποψήφιος αγοραστής ας κοιτάξει το λινκ της υπογραφής μου για να δει πως το Galaxy S είναι πολύ καλύτερο.

android.png

Δημοσ. · Κρυμμένο από Hal9000, 29 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Hal9000, 29 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Σε περίπτωση που προταθεί από τον Dbzakias2 το Nexus S,

ο υποψήφιος αγοραστής ας κοιτάξει το λινκ της υπογραφής μου για να δει πως το Galaxy S είναι πολύ καλύτερο.

android.png

πρωτα διαβασε το πρωτο μου ποστ και ξανα λεω: το sgs με τοσο λαγκαρισμα και κολλήματα που εχει μονο ταινια δεν πρόκειται να δει οποτε χιλιες φορες το nexus s που ειναι καλυτερο απο το sgs! :devil: μη φλομώνεις το φορουμ με τα ψεματα σου! απλα αν συνεχιζεις να λες τετοιες μ@λ@κιες θα παρεις ακομα περισσοτερους στο λαιμο σου και θα παρουν ενα μαπα κινητο που κολλαει ακομα και αν δεν το χρησιμοποιείς!

γιατι; για να μην παρει ενα καλυτερο κινητο απο το δικο σου;

Δημοσ.

να δει και αυτο το τοπικ ομως http://www.insomnia.gr/topic/413775-samsung-nexus-s-%CE%AE-samsung-galaxy-s/

Και η κόντρα σας καλά κρατεί!!! :lol:

εχουμε αποδειξει σε χιλια τοπικ πως το ns ειναι καλυτερο αλλα αυτος επιμενει να παρουν οι αλλοι ενα μαπα κινητο που κολλαει!

Δημοσ.

να δει και αυτο το τοπικ ομως http://www.insomnia.gr/topic/413775-samsung-nexus-s-%CE%AE-samsung-galaxy-s/

εχουμε αποδειξει σε χιλια τοπικ πως το ns ειναι καλυτερο αλλα αυτος επιμενει να παρουν οι αλλοι ενα μαπα κινητο που κολλαει!

Εγώ απ' ότι έχω καταλάβει το gs είναι καλό για όποιον θέλει καλή οθόνη και είναι διατεθειμένος να το ''πειράξει'' και να χάσει την εγγύησή του για να μην λαγκάρει...

Δημοσ.

ποιο ειναι το budget σου; θα σου ελεγα για πρωτη φορα το sgs αλλα με τοσο λαγκαρισμα μονο ταινια δεν θα δεις και δεν εχει φλας!

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα Nexus S αλλά δεν....δες πιο κάτω! B) :devil:

Τα πλεονεκτήματα του Galaxy S έναντι του Nexus S, είναι:

1. Super AMOLED οθόνη με Gorilla Glass

2. Δυνατότητα επέκτασης μνήμης έως και 40GB+

3. Bluetooth v3.0

4. Εγγραφή video 720p στα 30fps

5. Δέκτης FM Radio με RDS

6. Καλύτερη αυτονομία

7. Μικρότερος δείκτης SAR

8. ΤV-out

9. Μικρότερο βάρος

Το μοναδικό του μειονέκτημα:

1. Έλλειψη φλας στην κάμερα

Δημοσ.

Εγώ απ' ότι έχω καταλάβει το gs είναι καλό για όποιον θέλει καλή οθόνη και είναι διατεθειμένος να το ''πειράξει'' και να χάσει την εγγύησή του για να μην λαγκάρει...

Δυστυχώς δεν κατάλαβες σωστά.

Δημοσ.

Μπα φίλε , τα Wave δεν είναι αυτο που ψάχνεις , θα πρέπει να πας σε Android.

Το καλύτερο είναι το Samsung Galaxy S2 που κοστίζει 470€ και κάνει όλα αυτά που ζητάς με τον καλύτερο τροπο.

Απο εκεί και πέρα αρχίζεις να πεφτεις σε απαιτήσεις και ευρω

Δημοσ.

το galaxy s το εχω τσεκαρει..μου τη σπαει που δεν εχει flash..αποριπτεται..

τωρα οσον αφορα το s2..πρεπει να ειναι οτι καλυτερο και πληρες εχει βγει ποτε σε smartphone..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...