Προς το περιεχόμενο

Χαλαρή οθόνη laptop

McDuck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν στο laptop που χρησιμοποιώ η οθόνη έχει χαλαρώσει με αποτέλεσμα όταν κουνιέται λίγο να πέφτει.Δοκίμασα έσφιξα δυο βιδάκια που υπάρχουν μπροστά αλλά δεν είδα βελτίωση.Έχει αντιμετωπίσει άλλος ανάλογο πρόβλημα,υπάρχει λύση χωρίς αντικατάσταση;(Δέσιμο με κορδονάκι αποκλείεται-προς το παρόν τουλάχιστον :-D )

Δημοσ.

Φίλε μου τι laptop έχεις θέλεις να μας πεις ? και πόσα χρόνια ? μόνο έτσι αν θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ουσιαστικά.

Δημοσ.

Φίλε μου τι laptop έχεις θέλεις να μας πεις ? και πόσα χρόνια ? μόνο έτσι αν θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε ουσιαστικά.

Κοίτα επειδή έχω πολλά attacks δε θα ήθελα να πω το μοντέλο πάντως είναι παλιό 10ετίας,απλά αναρωτιέμαι αν έχει βγει κανά περίεργο αξεσουάρ για αυτές τισ περιπτώσεις-κάτι σε στυλ εξωτερικού μεντεσέ δε θα ήταν άσχημη ιδέα :-D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βρίσεκςι στο e-bay τους μεντεσέδες για τον φορητό σου και τους αντικαθιστάς, αφού βέβαια΄κάνεις βίδες την οθόνη....

Δεν είανι συνήθως ακριβοί, κανένς 30euro...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση στα Spare Part που έχουν υποστεί ζημιά (ανοχή λόγο χρόνο όπως είναι προφανές).

Μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση για hinge και bracket, μερικές φορές πάνε μαζί, άλλες όχι.

Δημοσ.

Αντικατάσταση θα κάνεις στα monitor hinges (google it) και είσαι οκ.

Για 10ετίας laptop δε ξέρω αν είναι και τόσο συμφέρον ή αν θα βρείς το spare part εύκολα πάντως.

Υπάρχει και η μπακάλικη μέθοδος, να λύσεις εντελώς και να βάλεις λίγο χαρτάκι ανάμεσα στα hinges (θα σε κρατήσει για λίγο και μετά πάλι ίσως φαγωθεί και αυτό), αλλά και πάλι για 10ετίας λάπτοπ εγώ θα το άφηνα απλά στην τύχη του (ή θα έκανα καμιά καγκουροπατεντία του τύπου "στήριξη καπώ αυτοκινήτου" ενα πράμα)... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...