torres9 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 οι βασεις με ανεμηστιρακι κατα ποσο μπορουν να μειωσουν την θερμοκρασια???Και κατι ακομα,αυτη η βαση Logitech Comfort Lapdesk N500 ειναι ευκολο να μεταφερθει μεσα στην τσαντα του λαπτοπ???
Cham Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 -6 περίπου αλλά δεν έχει σημασία η τιμή και ιδία να μείνει που λέει ο λόγος, δημιουργεί περιβάλλον ομαλής λειτουργίας και αερισμού. Ανάλογα αν έχεις τσάντα λαπτοπ μεγάλη η μικρή αυτά τα comfortable πάντως δύσκολο..
torres9 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 δηλαδη και μια ακριβη βαση γυρω στα 60 ευρω,αποκλειεται να μειωση την θερμοκρασια του λαπτοπ κατα 10 βαθμους???
Cham Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ενδεχομένως, απλά σκέψου και την μεταβλητή,αν στο δωμάτιο έχεις 20 βαθμούς ο ανεμιστήρας θα φυσάει 20 βαθμούς άρα θα μειώσει περισσότερο.αν έχεις 40 το αντίστοιχο και λιγότερο. Αλλά σου είπα και πιο πάνω το σπουδαίο είναι οτι δημιουργεί καλές συνθήκες αερισμού, όχι το +-5 με το πέρασμα του χρόνου και εσύ θα δεις ότι σιγά σιγά η θα χαμηλώνεις τον ανεμιστήρα,η δεν θα τον ανάβεις καθόλου όπως εγώ.Ο ανεμιστήρας στην δική μου βάση ανάβει μόνο σε Game Mode καλοκαίρι. Φυσικά δεν έχω Amd αλλά Intel και βοηθάει και αυτό. Αυτός είναι και ένας λόγος που σου είχα προτείνει μεταλλικό, λειτουργεί και σαν Ψήκτρα.
McDuck Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλή περίπτωση θα ήταν να υπήρχε καμμιά βάση με σύστημα peltier αν και θα ανέβαζε τη κατανάλωση (πάλι ιδέες μου μπήκανε)!
Cham Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλή περίπτωση θα ήταν να υπήρχε καμμιά βάση με σύστημα peltier αν και θα ανέβαζε τη κατανάλωση (πάλι ιδέες μου μπήκανε)! Εσύ μπορείς να μην με στέλνεις στην wikipedia πρωί πρωί ?!
McDuck Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εσύ μπορείς να μην με στέλνεις στην wikipedia πρωί πρωί ?! Σε είδα πρωϊνό και λεω κάτσε να τον τρέξω λίγο!Καλημέρα!
torres9 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Cham μηπως μπορεις να μου στειλέις κανα λινκ με μεταλικες βασεις που λες οτι λειτουργουν και ως ψυκτρες χωρις να χρειαζεται ανοιχτο το ανεμηστιρακι????Και κατι ακομα,το καλοκαιρι αν μεσα στο δωματιο εχει 40 βαθμους,δεν θα λειτουργει αρνητικα η μεταλικη βαση,αφου θα θερμενεται λογω υψηλης θερμοκρασιας και θα θερμαινει μαζι και το λαπτοπ?????
Cham Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Cham μηπως μπορεις να μου στειλέις κανα λινκ με μεταλικες βασεις που λες οτι λειτουργουν και ως ψυκτρες χωρις να χρειαζεται ανοιχτο το ανεμηστιρακι????Και κατι ακομα,το καλοκαιρι αν μεσα στο δωματιο εχει 40 βαθμους,δεν θα λειτουργει αρνητικα η μεταλικη βαση,αφου θα θερμενεται λογω υψηλης θερμοκρασιας και θα θερμαινει μαζι και το λαπτοπ????? Οι περισσότερες μεταλλικές βάσεις μαζί και η δίκη μου είναι από κράμα αλουμινίου εγώ έχω μια akasa αν ο υπολογιστής σου λοιπόν έχει φτάσει στο κάτω μέρος 50 βαθμούς σημειακά μέρος αυτής της θερμοκρασίας γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα ελαστικά ποδαράκια που έχει και το κενό ανάμεσα που κυκλοφορεί ο αέρας μεταφέρεται σε μια επιφάνεια 40x30cm φαντάσου και φυσικά με το πολύ καλό θερμοαγώγιμο του υλικού απλώνεται κ αποβάλλεται μένοντας κατά κύριο λόγο η βάση πάντα δροσερή. Όπως έγραψα πιο πάνω οχι μόνο σε αυτόν τον υπολογιστή που έχω τώρα αλλά σε 3 που έχουν περάσει από πάνω της τα ανεμιστηρακια τα χρησιμοποιώ μονο σε Gamemode τις ζεστές μέρες. Είναι αυτή που σου έχω στο link αλλά ρίξε μια ματιά γενικότερα αν σ'ενδιαφερει.> http://www.akasa.com.tw/update.php?tpl=product/product.detail.tpl&no=181&type=Notebook%20coolers&type_sub=NB%20Coolers&model=AK-NBCH-02
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.