Προς το περιεχόμενο

σιχαμερες γουνες

pavlinaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οτι αβγο μπαινει σε αυτο το σπιτι ειναι απο μια γιαγια σε ενα χωριο της φλωρινας που εχει κοτες. το γαλα που παιρνουμε ειναι ΑΓΝΟ η ΟΛΥΜΠΟΣ δε νομιζω οτι εινα κολοσσιαιες επιχειρησεις που στοιβαζουν τα γελαδια σε κλουβια, εχω περασει εξω απο την ΑΓΝΟ κι εχω δει τα γελαδια να κοβουν βολτες και να γουσταρουν( ε τα θελατε τωρα)

πραγματικα τα επιχειρηματα σας ειναι ακυρα. ωραια τωρα εγω τι να κανω?

Το ότι δε θίγουμε τις γαλακτοβιομηχανίες όλυμπος και αγνό σημαίνει ότι εκεί τα ζώα ζούνε στα πούπουλα ή ότι βαριόμαστε να pointing the obvious?

Ξερωγώ η κακιά Δέλτα και η καλή Όλυμπος;

Αν η γιαγιά δεν έχει και αγελαδίτσες και κατσικούλες το έχασες το παιχνίδι.

Α. και δεν πιστεύω να φοράς μάλλινα ρούχα ε; μόνο συνθετικά.

Μη νομίζεις ότι το μαλλί το παίρνουν από τα πρόβατα χωρίς κατά τα άλλα να τρέχει κάστανο..

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε τι ακριβως θες να σ'απαντησω ρε μικρε? σε τι εχω αδικο δηλαδη?

Σε μενα αναφερεσαι? Πχ οτι το κρεας εχει καλυτερη ποιοτητα πρωτεινων απο οτι αλλες πηγες. ¨Η οτι μπορει να υπαρξει βιομηχανια παραγωγης κρεατος με αξιοπρεπεις συνθηκες διαβιωσης για τα ζωα.

Δημοσ.

σε τι ακριβως θες να σ'απαντησω ρε μικρε? σε τι εχω αδικο δηλαδη?

Εφυγες απο τις γουνες και αγγιξες το κρεατακι , το επονομαζομενο και τσιτσι.Εδω πλεον βαδιζεις σε ναρκοπεδιο , και το μονο που σε σωζει ειναι το γυναικειο προφιλ.Φανταζεσαι να μας μιλαγε για ...χορταρια καποιος ανδρας φορουμιτης ? :lol:

Δημοσ.

Σε μενα αναφερεσαι? Πχ οτι το κρεας εχει καλυτερη ποιοτητα πρωτεινων απο οτι αλλες πηγες. ¨Η οτι μπορει να υπαρξει βιομηχανια παραγωγης κρεατος με αξιοπρεπεις συνθηκες διαβιωσης για τα ζωα.

ας υπαρξει πρωτα και τα λεμε μετα. αν και δε νομιζω να το γυρισω ποτε.ακομη και τωρα το κρεας δεν με συγκινει.

Δημοσ.

ας υπαρξει πρωτα και τα λεμε μετα. αν και δε νομιζω να το γυρισω ποτε.ακομη και τωρα το κρεας δεν με συγκινει.

Μα υπαρχει.

Επιλογη σου το να μην τρως κρεας, επιλογη μου να τρωω

Δημοσ.

No it aint :P

Ανέκαθεν έχω θέμα με τους κατά "ιδεολογία" χορτοφάγους που θεωρούν απαίσιο το να σφάζουμε (έστω και με "ανθρώπινο" τρόπο) ζώα για βρώση, αλλά προφανώς και αντιστρόφως ανάλογα το να τους αγκιστρώσουν π.χ. τη μούρη και να τους τραβήξουν μέσα στη θάλασσα μέχρι να ψοφήσουν το θεωρούν αναγκαίο κακό.

Και γενικώς το να είναι κανείς αυστηρά χορτοφάγος μπορεί να είναι και επικίνδυνο.

Ιδιέταιρα σε μικρές ηλικίες.

Δημοσ.

Κλειδώθηκε πάντως.

οχι, οτι αυτο θα μεινει.

μην πατε κοντρα στην τροφικη αλυσιδα ρε!

Εκτος και αν θελετε να σκοτωσουμε ( :devil: ) ολα τα σαρκοφαγα ζωα επειδη τρωνε ''κρεας'' αλλων ζωων.

και μετα να τα φαμε... :devil:

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα κανα ραδικάκι ξερω 'γω ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ με χοιρινή θα 'ταν κυριλέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...