Προς το περιεχόμενο

σιχαμερες γουνες

pavlinaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φτιαχνω πολυ καλυτερα. και χωρις να ματωσει κανενα ζωο.

Τα αυγά που έχει μέσα αυτή η πάστα τα γέννησες μόνη σου; ή είναι από κείνα τα κοτόπουλα που είναι στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο χωρίς να βλέπουν φως;

Το γαλατάκι το βρέχει ο ουρανός; ή νομίζεις ότι κάποιος με τα χεράκια του αρμέγει ευγενικά την αγελάδα;

Δημοσ.

Το γαλατάκι το βρέχει ο ουρανός; ή νομίζεις ότι κάποιος με τα χεράκια του αρμέγει ευγενικά την αγελάδα;

Όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα κι αν δεν πρόκειται για περίπτωση βίαιης θανάτωσης ή βασανισμού ζώου, μπορούμε με σιγουριά να μιλήσουμε για περίπτωση σεξουαλικής παρενόχλησης. Τώρα μασουλάω τη Μίλκα μου και δακρύζω που τα σκέφτομαι.

Δημοσ.

οτι αβγο μπαινει σε αυτο το σπιτι ειναι απο μια γιαγια σε ενα χωριο της φλωρινας που εχει κοτες. το γαλα που παιρνουμε ειναι ΑΓΝΟ η ΟΛΥΜΠΟΣ δε νομιζω οτι εινα κολοσσιαιες επιχειρησεις που στοιβαζουν τα γελαδια σε κλουβια, εχω περασει εξω απο την ΑΓΝΟ κι εχω δει τα γελαδια να κοβουν βολτες και να γουσταρουν( ε τα θελατε τωρα)

ΥΓ μην το παιζετε ξερολες, δεν σας παει

μιαμ

post-222894-0-64855200-1311947211_thumb.jpg

Δημοσ.

Έχω περάσει έξω απ' τον Κορυδαλλό κι έχω δει τους κρατούμενους να κόβουν βόλτες και να γουστάρουν.

Δημοσ.

οτι αβγο μπαινει σε αυτο το σπιτι ειναι απο μια γιαγια σε ενα χωριο της φλωρινας που εχει κοτες. το γαλα που παιρνουμε ειναι ΑΓΝΟ η ΟΛΥΜΠΟΣ δε νομιζω οτι εινα κολοσσιαιες επιχειρησεις που στοιβαζουν τα γελαδια σε κλουβια, εχω περασει εξω απο την ΑΓΝΟ κι εχω δει τα γελαδια να κοβουν βολτες και να γουσταρουν( ε τα θελατε τωρα)

Με αυτη τη λογικη υπαρχουν κ φαρμες ζωων οπου τα ζωα πριν τη σφαγη ζουν σε αξιοπρεπεις συνθηκες. Ουτως η αλλως, αν δεν ειναι καλες οι συνθηκες, και ο τροπος σφαγης προκαλει μεγαλο προθανατιο στρες στα ζωα, η ποιοτητα του κρεατος χειροτερευει.

Δημοσ.

αυριο θα παω για μπανιο. σε ειπα να μην φας αρνι παιδακι μου? πηγαινε φαε και ρινοκερο. φαε και την αδερφη σου, τι με νοιαζει?

Δημοσ.

πραγματικα τα επιχειρηματα σας ειναι ακυρα. ωραια τωρα εγω τι να κανω?

Το δικο μου ειναι αναλογο με το δικο σου. Γιατι ειναι ακυρο? Επισης το κρεας εχει καλυτερης ποιοτητας πρωτεινες απο οτι τροφες εκτος του κρεατος, για πολλους ειναι σημαντικες ;)

Σεβαστο οτι σε πιανει ευαισθησια που πεθαινει το αρνακι ή το γουρουνακι ή η κοτα...

σε ειπα να μην φας αρνι παιδακι μου? πηγαινε φαε και ρινοκερο. φαε και την αδερφη σου, τι με νοιαζει?

Νομιζω οτι πανω κατω στο θρεντ λες οτι δεν πρεπει να τρωμε ζωα λογω αθλιων συνθηκων διαβιωσης και σφαγης τους?

Αν δεν προσπαθεις να μας πεισεις για κατι, τοτε ολα κομπλε

Δημοσ.

Για όλους είναι σημαντικές οι πρωτεϊνες. Είστε παμφάγοι. Αυτοκτονήστε ή έστω υιοθετήστε για τη ψυχούλα του Δαρβίνου. Θα το κάνω κι εγώ. =ρ

Δημοσ.

σιγα μην μπω στον κοπο να σας πεισω. close minded persons που δεν εχετε καν την ορεξη να ακουσετε διαφορετικες αποψεις. πηγαινετε με την μαζα κι εσεις..

Δημοσ.

σιγα μην μπω στον κοπο να σας πεισω. close minded persons που δεν εχετε καν την ορεξη να ακουσετε διαφορετικες αποψεις. πηγαινετε με την μαζα κι εσεις..

Κοιτα απο τα ποστς σου μεχρι στιγμης βλεπω οτι δεν απαντας στα επιχειρηματα που σου προβαλλουν, αλλα το ριχνεις στα Ad hominem. Περι στενομυαλιας, κοιταξου πρωτα στον καθρεπτη,γιατι παρουσιαζεις τα ιδια συμπτωματα. Εισαι αγκυλωμενη σε μια αποψη που την θεωρεις αντικειμενικα σωστη και απολυτα αληθινη.*

Ισως πολλοι στο θεμα ειρωνευτηκαν εγω ομως δεν ειρωνευτηκα καθολου.

*Εγω θελω να ακουσω διαφορετικη αποψη, αν μπορεις με επιχειρηματα να απαντησεις σε οσα ρωταω. Εσυ θες να ακουσεις διαφορετικη αποψη?

Δημοσ.

close minded persons που δεν εχετε καν την ορεξη να ακουσετε διαφορετικες αποψεις. πηγαινετε με την μαζα κι εσεις..

saya εσύ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...