Προς το περιεχόμενο

σιχαμερες γουνες

pavlinaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η για να εχουμε κατι να λεμε?

Τυχερη θα εισαι αν το θεμα δεν καταληξει τελικα στον Χιτλερ και την cia :P

ontopic ...τουλαχιστον η μεθοδος θανατωσης να ειναι ανωδυνη.Για τα αλλα χαλια που βλεπουμε στα videos,τι να πεις .Ανθρωπαρια για πολλες κλωτσιες .

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τρώω κρέας και τη παλεύω.

και ποιος σου ειπε οτι εγω δεν την παλευω? λιγη οικολογικη συνειδηση δεν βλαπτει φιλε.

Δημοσ.

και ποιος σου ειπε οτι εγω δεν την παλευω? λιγη οικολογικη συνειδηση δεν βλαπτει φιλε.

Για αυτό σου έγραψα να αφοδεύεις σε γλάστρες. Μαζί σου είμαι και προσπαθώ να σε κάνω ακόμη καλύτερο άνθρωπο.

Δημοσ.

Δεν επικροτείς;Δηλαδή που τα κουρεύουν;Γιατί έχω πολλά πλεκτά Αλπάκα.

Θα σε φτύνουν στην κόλαση αιώνια 10000 αλπάκα ρε άκαρδο σπισιστικό τέρας.

Δημοσ.

Οικολογική συνείδηση πάντως δεν είναι το να πηγαίνεις κόντρα στη φύση. Ο άνθρωπος δεν είναι χορτοφάγος, είναι παμφάγος.

Φυσικά και το να βασανίζονται ζώα για καλοπιστικούς λόγους είναι απαράδεκτο, αλλά το να φτάνουμε στο άλλο άκρο και είτε να μην τρώμε κρέας (ενώ η φύση έτσι μιας έφτιαξε) ή να λέμε ότι είναι «βάναυσο» το σφάξιμο, ακόμα κι όταν αυτό είναι 100% ανώδυνο (βολή με όπλο στο κεφάλι) είναι εξίσου γελοίο. Σάμπως η γάτα προσέχει μην τρομάξει ή μην πονέσει το περιστέρι όταν ορμάει να το φάει...

Δημοσ.

πραγματικα περιμενετε απαντηση σε αυτα που μου λετε? δεν καταλαβα, ειμαστε 10 εναντιον ενος επειδη τολμαω και δεν τρωω κρεας? ετσι γουσταρω ρε. σου ειπα να το κοψεις κι εσυ? πραγματικα τοση ωρα νομιζω οτι εχω να κανω με 16χρονα.τρελα επιχειρηματα.

Δημοσ.

Κοίτα ο άνθρωπος δεν δημιουργήθηκε για να τρώει,ούτε να κάνει σεξ,ούτε καν για να πίνει νερό.Όλα αυτά θα καταργηθούν την Δευτέρα Παρουσία.Είναι μεταπτωτικά αλλά όχι αμαρτωλά μέσα στα πλάισια που αρμόζουν.

Όσο για τα Αλπάκα τα κουρεύουν που έτσι και αλλιώς πρέπει να κουρευτούν,τι θέλεις να πιάσουνε φτύρες;

Δημοσ.

Δε σου τη λέει κανείς επειδή δε τρως κρέας. Γούστο και καπέλο σου. Μην μας προβάλεις όμως ως «οικολογική συνείδηση» το να πηγαίνουμε κόντρα στη φύση.

Δημοσ.
Όσο για τα Αλπάκα τα κουρεύουν που έτσι και αλλιώς πρέπει να κουρευτούν,τι θέλεις να πιάσουνε φτύρες;

hell-medieval-damned-souls-sanctuary-of-notre-dame-fontaines-la-brigue.jpg

Το βλέπεις; Έτσι θα σε ροκανίζει ο Λεβιάθαν μεθαύριο, μιαρέ υβριστή ορατών τε πάντων και αοράτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...