Anastazio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 καλα τι εχω διαβασει εδω μεσα? ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του. δεν μου φαινεται περιεργο, εδω δεν σας νοιαζει ο συνανθρωπος σας, θα σας νοιαξουν τα αμοιρα τα ζωα που υποφερουν? αρκει να τρωμε τα κοψιδια μας και τα σουβλακια μας.να γεμισουν οι αδειες κοιλιες μας . και ναι οι γουνες επιβαλλονται στην ελλαδα με τετοιες πολικες θερμοκρασιες που εχουμε τον χειμωνα. Ρε τσακαλι,δεν εχεις κανα προβλημα στη ζωη σου να λυσεις?
pavlinaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 pavlinaki τωρα τρως μονο λαχανικα που δεν εχουν ζωη ε; να δεις κλαμα το μαρουλι οταν το πλενω
athlios Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μας τρολαρεις τερμα? Τη μια βγαινουν οι πιπες που εχεις στα ματια σου την αλλη οχι.
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κι εμένα άμα μου τσιμεντώσουν το στόμα και δε μπορώ να φωνάξω, δε πάει να πει ότι δε θα πονάω άμα αρχίσουν να μου κόβουν πόδια, χέρια, κλπ. Όπως τα κόβουμε στο μαρούλι.
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Βλεπω κατι που μοιαζει με φαρμα,τριτοκοσμικη,οι συνθηκες διαβιωσης και θανατωσης του ζωου εχουν μεγιστη σημασεια για την ποιοτητα της γουνας του.Κανενας σοβαρος εκτροφεας δεν θα αφηνε 1.000.000 ευρω σε αυτη την κατασταση. Ωραία συνδύασε αυτό που βλέπεις με το προηγούμενο βίντεο και θα καταλάβεις οτι αυτό το παζάρι όπως λές προέρχεται απο αυτό που όπως λές μοιάζει με φάρμα!
pavlinaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ρε τσακαλι,δεν εχεις κανα προβλημα στη ζωη σου να λυσεις? αυτο που ειπες το σκεφτηκες η για να εχουμε κατι να λεμε?
pavlinaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μας τρολαρεις τερμα? Τη μια βγαινουν οι πιπες που εχεις στα ματια σου την αλλη οχι. δεν ξερω τι παιζει με την φωτογραφια. εγω μια εχω.
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 να δεις κλαμα το μαρουλι οταν το πλενω Το οτι δεν κλαιει δεν σημαινει οτι οταν το κοβεις δεν ποναω. Ερευνες εχουν βρει οτι οταν κοβεις/ξεριζωνεις φυτα εκκρινουν τις ιδιες ορμονες με αυτες που εκκρινουν ζωα ή ανθρωποι οταν πονανε . Και τεσπα υπαρχουν και ζωα που ειναι σαρκοφαγα. Life feeds on life. Σου ξαναπα. Για τις γουνες ομως γενικα συμφωνω απο τη στιγμη οπυ υπαρχουν οι συνθετικες
pavlinaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κι εμένα άμα μου τσιμεντώσουν το στόμα και δε μπορώ να φωνάξω, δε πάει να πει ότι δε θα πονάω άμα αρχίσουν να μου κόβουν πόδια, χέρια, κλπ. Όπως τα κόβουμε στο μαρούλι. υπαρχει καποια αποδεδειγμενη ερευνα οτι πονανε? γιατι κι εγω αυτο εχω σπουδασει και κατι τετοιο μου διαφευγει. παντως δεν εχω δει να βασανιζει κανεις φυτα, οπως κανουν με τα ζωα.
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 και ναι οι γουνες επιβαλλονται στην ελλαδα με τετοιες πολικες θερμοκρασιες που εχουμε τον χειμωνα. Ναι. Άνοιξε κι ένα τόπικ για τα καημένα τα σκυλιά και τους ταράνδους που βάζουν οι άκαρδοι Έλληνες να τους σέρνουν τα έλκηθρα.
Haldol Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 υπαρχει καποια αποδεδειγμενη ερευνα οτι πονανε? Φυσικά! Google. «Πόνο» ονομάζουμε την αντίδραση κάθε πολυκύτταρου οργανισμού στην καταστροφή στον ιστών του. Δεν είναι το ίδιο πράγμα σε κάθε οργανισμό. «Πόνο» με την έννοια αυτής της ενοχλητικής αίσθησης που έχουμε εμείς ως άνθρωποι, δεν έχουν καν μερικά ήδη ζώων (όπως ο κάβουρας). Μάλιστα η κατανάλωση λαχανικών είναι ακόμα πιο βάρβαρη από την κατανάλωση κρέατος... γιατί; Διότι τις περισσότερες φορές τα τρώμε ζωντανά. Η ντομάτα δεν πεθαίνει μόλις κοπεί από τη ντοματιά. Άσε μια κομμένη πράσινη ντομάτα πάνω στο τραπέζι σου. Θα δεις ότι σε 2-3 μέρες θα έχει κοκκινήσει. Συνεχίζει να είναι ζωντανή και να ωριμάζει! Και μόλις τα δοντάκια σου βυθιστούν στη σάρκα της, τότε οι ιστοί της καταστρέφονται και νεκρώνεται. Φαντάσου να δάγκωνες μια κότα ζωντανή και να την έτρωγες. Κανιβαλίστικο; Ε, αυτό κάνουμε με τα φυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.