Anastazio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Υποθέτω πως η ένσταση έγκειται αλλού. Τα κοτόπουλα τα εκτρέφουν για να τρέφεται ο πληθυσμός και όχι για καλλωπιστικούς λόγους. Το κυριότερο όμως είναι ο τρόπος θανάτωσης. Ξέρεις καλύτερα ίσως από μένα ότι η γούνα είναι καλύτερης ποιότητας όταν τη βγάζουν καθώς το ζώο είναι ακόμα ζωντανό. Είναι λίγο cruel δεν μπορείς να πεις... Από την άλλη μεριά, κάποιες χώρες προκειμένου να παράγουν πλούτο και να εξάγουν, αποφασίζουν να μολύνουν υπερβολικά την ατμόσφαιρα, να χύνουν τα απόβλητά τους στις θάλασσες, άλλες αποφασίζουν να δημιουργούν slave labor camps με μικρά παιδάκια κτλ. Οπότε το να εκτρέφεις ζώα τα οποία στη συνέχεια θα θανατώνονται δεν το βρίσκω κακή ιδέα προκειμένου να αναπτυχθεί μια περιοχή οικονομικά. I say fuck them all. Go Καστοριά, ζέστανε τους κρυόκωλους Ρώσους. Όσο για τα μινγκ, το είχα διαβάσει κι εγώ. Οι ηλίθιοι που τα ελευθέρωσαν δε γνώριζαν ότι με αυτό τον τρόπο προκάλεσαν τεράστια καταστροφή στην πανίδα της περιοχής, διότι το μινκγ δε ζει στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε μια μεγάλη ανισορροπία... κατέστρεψαν και έφαγαν τα πάντα στο πέρασμά τους και στη συνέχεια ψόφησαν. Σκέψου το ξανά την άλλη φορά μαλάκα δήθεν οικολόγε. Ρε παιδες μη λεμε οτι να ναι κανενα ζωο δεν γδερνεται ζωντανο...οσον αφορα ζωα φαρμας τουλαχιστο!Υπαρχουν συγκεκριμενοι τροποι θανατωσης,για ψαχτειται λιγο,μη κοιτατε μονο βιντεακια απο τον καθε ψυχακια.
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ρε παιδες μη λεμε οτι να ναι κανενα ζωο δεν γδερνεται ζωντανο...οσον αφορα ζωα φαρμας τουλαχιστο!Υπαρχουν συγκεκριμενοι τροποι θανατωσης,για ψαχτειται λιγο,μη κοιτατε μονο βιντεακια απο τον καθε ψυχακια. Το βίντεο το είδες...;; Ψυχάκιας είμαι εγώ ή η Peta;
Anastazio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το βίντεο το είδες...;; Ψυχάκιας είμαι εγώ ή η Peta; Ειδες καμια φαρμα?Εχεις δει ποτε σου για να μπορεις να ξεχωρισεις τι βλεπεις? Ενα κωλοπαζαρο ειδα σε μια τριτοκοσμικη χωρα.
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ειδες καμια φαρμα?Εχεις δει ποτε σου για να μπορεις να ξεχωρισεις τι βλεπεις? Οχι μόνο εσύ τα έχεις δεί όλα...ελεος πραγματικά! Ενα κωλοπαζαρο ειδα σε μια τριτοκοσμικη χωρα. Για την Κίνα μιλάμε ε..χμμμ
pavlinaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κάπου είχα δει ενα βίντεο οπου σκοτώναν με ανάλογους τρόπους πρόβατοκατσικοειδή. Αλλά βέβαια επειδή αυτά είναι για φαϊ περνάει στο ντούκου ε; σ'εμενα το λες αυτο? το εχω κοψει το κρεας εδω και χρονια. πες το στους υπολοιπους αν και δε νομιζω οτι ενδιαφερονται κιολας.
Anastazio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Οχι μόνο εσύ τα έχεις δεί όλα...ελεος πραγματικά! Για την Κίνα μιλάμε ε..χμμμ Δε βγαζω ακρη,βολικα θα μπορουσες να πεις ενα ναι η ενα οχι,το ελεος δεν ειναι απαντηση,ουτε επιχειρημα. Εχεις την εντυπωση οτι η κινα ειναι αναπτυγμενη?(Μιλαμε για την κινα,οληκληρη)εχεις παει?Τη διαφορα ανεπτυγμενης και αναπτυσομενης την αντιλαμβανεσαι?
Mika Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 pavlinaki τωρα τρως μονο λαχανικα που δεν εχουν ζωη ε;
Doc1355 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δε βγαζω ακρη,βολικα θα μπορουσες να πεις ενα ναι η ενα οχι,το ελεος δεν ειναι απαντηση,ουτε επιχειρημα. Εχεις την εντυπωση οτι η κινα ειναι αναπτυγμενη?(Μιλαμε για την κινα,οληκληρη)εχεις παει?Τη διαφορα ανεπτυγμενης και αναπτυσομενης την αντιλαμβανεσαι? Αυτό σαν τί το βλέπεις; http://www.youtube.com/watch?v=m7aPoDg5fDc
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Εντάξει. Τα μινγκ στην Καστοριά δε γδέρνονται ζωντανά, θανατώνονται με εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα, που είναι η πλέον ενδεδειγμένη και ανώδυνη μέθοδος. Εγκεκριμένη και από τους αρμόδιους φορείς. Τώρα στην Κίνα και στη Γουατεμάλα που δε υπάρχουν νόμοι και σε καθαρίζουν για 1 δολάριο μπορεί να έχουν πιο άγριες μεθόδους.
freedubus Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τι γούνες ρε πκαυλινάκι καλοκαιριάτικα; Δεν πάτε καλά εσείς οι Σαλονικές. Έξω σκάει ο τζίζτικας έχουμε βγάλει τη μπέμπελη και σούρθε να θίξεις το θέμα της γούνας λες και είσαι σε καμιά Ρωσία; Ρίξε ένα πρόχειρο τίποτα πάνω σου και τράβα σε καμια παραλία να πούμε. Έλα σε παρακαλώ πολύ. Τι γίνεται στην Κίνα και στη Ρωσία. Βράζουν γατιά λέει. Γιατί δεν κοιτάς τι γίνεται στη νέα Υορκη που ψοφάνε σαν τα ποντίκια από τον καύσωνα; Πέτα τα ρούχα σου και κάνε γυμνισμό κειπέρα να δροσιστείς. Γούνες και αρλούμπες στη λινάτσα.
Anastazio Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αυτό σαν τί το βλέπεις; http://www.youtube.com/watch?v=m7aPoDg5fDc Βλεπω κατι που μοιαζει με φαρμα,τριτοκοσμικη,οι συνθηκες διαβιωσης και θανατωσης του ζωου εχουν μεγιστη σημασεια για την ποιοτητα της γουνας του.Κανενας σοβαρος εκτροφεας δεν θα αφηνε 1.000.000 ευρω σε αυτη την κατασταση.
pavlinaki Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 καλα τι εχω διαβασει εδω μεσα? ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του. δεν μου φαινεται περιεργο, εδω δεν σας νοιαζει ο συνανθρωπος σας, θα σας νοιαξουν τα αμοιρα τα ζωα που υποφερουν? αρκει να τρωμε τα κοψιδια μας και τα σουβλακια μας.να γεμισουν οι αδειες κοιλιες μας . και ναι οι γουνες επιβαλλονται στην ελλαδα με τετοιες πολικες θερμοκρασιες που εχουμε τον χειμωνα.
-nick- Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 καλα τι εχω διαβασει εδω μεσα? ο καθενας με το μακρυ του και το κοντο του. δεν μου φαινεται περιεργο, εδω δεν σας νοιαζει ο συνανθρωπος σας, θα σας νοιαξουν τα αμοιρα τα ζωα που υποφερουν? αρκει να τρωμε τα κοψιδια μας και τα σουβλακια μας.να γεμισουν οι αδειες κοιλιες μας . και ναι οι γουνες επιβαλλονται στην ελλαδα με τετοιες πολικες θερμοκρασιες που εχουμε τον χειμωνα. Ξερεις κατι , και τα φυτα νιωθουν πονο . Μην το ψαχνεις, life feeds on life . Απο κει και περα συμφωνω για τις γουνες, αλλα διαφωνω για το φαγητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.