Προς το περιεχόμενο

Αγορα PC στα 550€

Jonny Depp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν γειά σας και καλώς σας βρήκα.Επειδή πριν 3 μέρες ο υπολογιστής που είχα απεβίωσε και έχω μείνει χωρίς PC τώρα και δεν αντέχω ,θα ήθελα να μου φτιάξετε μια σύνθεση σοβαρή γιατί το PC που θα μου συνθέσετε σκοπεύω να το έχω για τουλάχιστον 4-5 χρόνια.Τον προηγούμενο τον είχα τεσσεράμιση χρόνια.

Αναφέρω

Ποσό που διαθέτουμε :

550€ ακριβώς. ούτε πιο πάνω ούτε πιο κάτω.αυτό θέλω να το τηρήσετε please.

Χρήση υπολογιστή :

Βαριά Games κατα κύριο λόγο, Ταινίες HD 1080p, Internet.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Windows 7 64 bit,Κανενα photoshop,adobe Premiere,vlc player με βαριές ταινίες

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?

ΟΧΙ .

Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Έχω την EIZO FlexScan S1911

http://www.skroutz.gr/s/32665/Eizo-FlexScan-S1911-19%22.html#price_container

edit: διόρθωση

Έχω την LCD-TV : LG 32LD450 32"

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-lcd-tv-32LD450.jsp

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

ΟΧΙ Έχω.

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Κρήτη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Θέλω να μου το συναρμολογήσουν στο κατάστημα.Οπότε τι διαλέγω?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Να συναρμολογηθεί στο κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Θα βάλω τα Windows 7 64 bit τα έχω ,δε θέλω να τα αγοράσω

Επίσης θέλω να μου βάλετε αρκετή μνημη RAM ωστε να αξιοποιηθουν απο τα Windows 7 64 bit.

Επίσης δε θέλω SSD σκληρό δίσκο.

Ευχαριστώ πολύ να 'στε καλά

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τωρα με την ανάλυση που υποστηρίζει η οθόνη σου τι σοβαρο και βαρύ gaming θα κανεις δεν ξέρω!!

Αυτά απο εμένα!!

post-74154-0-16348000-1311896959_thumb.jpg

Δημοσ.

Α ξέχασα να πω οτι έχω αυτή την οθόνη. LCD-TV : LG 32LD450 32"

http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-lcd-tv-32LD450.jsp

την οποία την χρησιμοποιώ για το playstation 3.

Μπορώ να την χρησιμοποιήσω και στο computer το καινούργιο ,δε μπορώ?

Χρειάζεται να αλλάξει τίποτα στην σύνθεσή σου τώρα που σου είπα για αυτην την οθόνη?

Δημοσ.

Ναι μπορείς!!Και όχι κατα την γνώμη μου δεν χρειάζεται να αλλάξεις κατι!!

Δημοσ.

Να 'σαι καλά ευχαριστώ πολυ.

Απο ποιο κατάστημα να την κάνω την παραγγελία?

Ηθελα να πω απο πιο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι το screenshot σου,ώστε να κάνω την παραγγελία

Δημοσ.

Πολύ καλή η σύνθεση του stm00192,συμφωνώ , ίσως να έβαζες την nVidia GeForce GTX 550 Ti DirectCU 1GB DDR5 PCI-E VGA DVI HDMI (Asus) για να κερδίσεις τα μεταφορικά επειδή το κατάστημα είναι το visionstudio που βρίσκεται στη Θεσ/νίκη.

Αν έχεις μόνο 550Ε τότε θα πρέπει να κόψεις από κάπου , αλλιώς όπως είναι η σύνθεση του stm00192

Δημοσ.

ειναι καλη η συνθεση με την 6850! η 550 ειναι πιο αδυνατη καρτα! στην αναλυση που θα παιζει, καλυτερα 6850!!

Δημοσ.

+10 στην πρόταση του stm00192,Jonny Depp( :P ) προσωπικά δεν νομίζω ότι σ'αυτά τα λεφτά μπορεί να γίνει πιο καλή και ισορροπημένη σύνθεση.

Δημοσ.

Πολύ καλή η σύνθεση του stm00192,συμφωνώ , ίσως να έβαζες την nVidia GeForce GTX 550 Ti DirectCU 1GB DDR5 PCI-E VGA DVI HDMI (Asus) για να κερδίσεις τα μεταφορικά επειδή το κατάστημα είναι το visionstudio που βρίσκεται στη Θεσ/νίκη.

Αν έχεις μόνο 550Ε τότε θα πρέπει να κόψεις από κάπου , αλλιώς όπως είναι η σύνθεση του stm00192

Ειναι κρίμα για 10 - 15 ευρώ μεταφορικά να παίσει τόσο πολύ σε δυναμη καρτας γραφικών!!

Δημοσ.

μιας και εισαι κρητη θα προτεινα να παρεις απο αυτο το μαγαζι http://www.digital-master.gr/el-gr/Default.aspx

εχει πολυ καλες τιμες,παιζει και καλυτερες απο το vizi

Μπα και πιο αkριβό είναι και τραγική έλλειψη ποικιλίας έχει!! Η μητρική και ο 955 ας πουμε δεν υπάρχουν καν...

Η πρώτη AM3+ combatible μητρική ξεκινάει απο τα 102Ε!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...