Προς το περιεχόμενο

το σκότωμα του galaxy s2

christopherv1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για να καταλαβω.

Γενικα επικρατει μια νοοτροπια "ριξτε τις τιμες". Ανεξαρτητως προϊοντος ε, ειτε αυτο ειναι αμαξι ειτε βατραχοπεδιλο. Και σας ενοχλει που τελικα ΕΠΕΣΕ η τιμη ενος Χ προϊοντος?

Για ποιον ακριβως λογο?

Για την αξια μεταπωλησης? Οκ, την χανει, αλλα tough luck, ετσι ειναι και οποιος αγοραζει ενα τεχνολογικο προϊον το ξερει αυτο.

Ακομα και μια ημερα πριν την πτωση να το εχει παρει καποιος, μπορει να πει "τι γκαντεμης που ειμαι", αλλα οχι "τι απαισια εταιρεια η Χ που το δινει φθηνοτερα". Λεγεται εμποριο ολο αυτο. Plus, παντα μα παντα καποιος θα το παρει μια ημερα πριν. Ε στην προκειμενη περιπτωση ειμαστε εμεις (εγω το πηρα 500+ ευρω). Οκ, that's how the story goes.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ασε ρε φιλε ειδες τι χολη και τι βρυσιδι επειδη τολμησα να πω πως τα iphones δεν χανουν τοσο γρηγορα την τιμη τους σε σχεση με το samsung που αν και καλυτερο και νεωτερο μοντελο εχει χασει πολυ απο την αρχικη τιμη.λες και τους ζητησα λεφτα.

android.png

Eχμ δεν ξεκινησες ακριβως ετσι το τοπικ, τουλαχιστον τοσο "αθωα" οσο διατεινεσαι. Φαντασου οτι ο τροπος σου προκαλεσε μεχρι και εμενα που δεν ασχολουμαι με κινητα και gadgets και τυχαια διαβασα το τοπικ

Πριν από ενάμισυ μήνα όλοι έλεγαν για το galaxy s2 τι κινητάρα απαιχτο το καλύτερο... Kαι όντως...εξαιρετική οθόνη ...γρήγορο..εξαιρετική φωτογραφία και video mp4 hd .....Σήμερα με αφορμή το σκότωμα του απο πλαίσιο και άλλα καταστήματα έχει χάσει το λιγότερο 120€ της αξίας του. Σε αντίθεσή τα iphone 4 & 3gs που κρατάνε ακόμα την αξία τους σταθερή.... προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν....κύριοι...iphone και πάλι iphone...

Δημοσ.

μηπως να ζητησω και συγνωμη επειδη τολμησα να εκφρασω τον προβληματισμό μου και εθιξα την καλη samsung και εκανα θετικά σχολια για την κακη apple? νομιζω οτι εχω εξαντλησει το θεμα αρκετα οπως επισης ομολογω οτι κουραστηκα αρκετα απο τους χλευασμους σας

δεχομαι οτι ετσι λειτουργει η αγορα αλλα και καποιοι πρεπει να δεχθουν αυτο που αναφερω κι εγω που εν τελει ειναι μια πραγματικοτητα. απο κει και περα δεν μπορω σε καμμια περιπτωση να κατανοησω τετοιο μενος...λες και τους εβρισα και εγω δεν ξερω....απο το καλα να παθεις μεχρι χαπατο και βλακα για να μην πω κατι αλλο.....στο κατω κατω δεν ζητησα τα ρεστα απο κανεναν.....

τελικα κακως που εκανα το ποστ....να στε καλα μαγκες ...σας ευχαριστω....καλη συνεχεια......

Δημοσ.

μηπως να ζητησω και συγνωμη επειδη τολμησα να εκφρασω τον προβληματισμό μου και εθιξα την καλη samsung και εκανα θετικά σχολια για την κακη apple? νομιζω οτι εχω εξαντλησει το θεμα αρκετα οπως επισης ομολογω οτι κουραστηκα αρκετα απο τους χλευασμους σας

δεχομαι οτι ετσι λειτουργει η αγορα αλλα και καποιοι πρεπει να δεχθουν αυτο που αναφερω κι εγω που εν τελει ειναι μια πραγματικοτητα. απο κει και περα δεν μπορω σε καμμια περιπτωση να κατανοησω τετοιο μενος...λες και τους εβρισα και εγω δεν ξερω....απο το καλα να παθεις μεχρι χαπατο και βλακα για να μην πω κατι αλλο.....στο κατω κατω δεν ζητησα τα ρεστα απο κανεναν.....

τελικα κακως που εκανα το ποστ....να στε καλα μαγκες ...σας ευχαριστω....καλη συνεχεια......

Οταν λιγο πολύ λες κακώς που χαμήλωσαν την τιμή σε ένα προιον... εεε ξέρεις δεν είναι λογικό. Τι περιμένεις να σου πούνε; Ενας λογικός καταναλωτής θα αναρωτιόταν γιατί σκατά δεν πέφτει η τιμή του iPhone και όχι γιατί έπεσε η τιμή ενός αλλου.

Και τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω προς τι η αγανάκτηση; Στο πουλούσανε 600+, και εσύ έκρινες πως τα αξίζει, και τα έδωσες και έμεινες ευχαριστημένος οπως λες. Τι σε νοιάζει πόσο κάνει πλέον; :shifty:

Οπως ειπώθηκε το πλέον λογικό είναι να πέσει η τιμή. Καταναλωτικό αγαθό είναι, οχι επένδυση και μάλιστα οντας τεχνολογικό προιόν έρχετε και παρέρχετε ταχύτατα.

Επίσης ειναι απόλυτα πλασματικό το γεγονός οτι διατηρουνε τα iphone καλύτερη μεταπώληση*. Ειναι σαν τα VW Golf... που πουλιουνται ακριβα ως μτχ... και κομπάζουν σε τι καλή τιμη το δώσανε... αυτο ομως που ξεχνάνε είναι σε τι ακριβή τιμή το πείρανε! Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως το iphone 4 το δίνανε 700++

* αν και δεν καταλαβαίνω τι να την κάνει κάποιος την μεταπώληση σε ένα κινητό. Δεν είναι ακίνητο, χωράφι, η δεν ξέρω και γω τι... και στο τέλος της μέρας μπορεί να σου πέσει και να μην έχεις καν κινητο. :mrgreen:

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 31 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 31 Ιουλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

κριστοφερ, απο αποψε μπορεις να ξαναμιλας στα γκομενακια που "πεφτουν" με iphone.. Και αμα σου πει καμια κακιασμενη τιποτα, κρατα μαζι σου ενα printscreen απο πλαισιο να της το κολλησεις στη μουρη! (γτ για κατι αλλο δε σε βλεπω.. :P )

Δημοσ.

Προς χαρα του christopher το Sgs2 στο πλαισιο κανει και παλι 580 ευρω

Πούλα το τώρα που είναι ευκαιρία.

σας ευχαριστω ολους .......παρακαλω θερμα το θεμα να κλεισώσει εδω. Απευθυνομαι στους υπευθυνους του forum. Ευχαριστω.

κριστοφερ, απο αποψε μπορεις να ξαναμιλας στα γκομενακια που "πεφτουν" με iphone.. Και αμα σου πει καμια κακιασμενη τιποτα, κρατα μαζι σου ενα printscreen απο πλαισιο να της το κολλησεις στη μουρη! (γτ για κατι αλλο δε σε βλεπω.. :P )

ναι φιλε μου ακριβως αυτο θα κανω αφου μαλιστα ενα απο τα γκομενακια που μου λες ειναι ενα πολυ γνωστο σου ατομο....θα της αρεσει πολυ....

ναι φιλε μου ακριβως αυτο θα κανω αφου μαλιστα ενα απο τα γκομενακια που μου λες ειναι ενα πολυ γνωστο σου ατομο....θα της αρεσει πολυ....

Με τις εξυπνάδες που λες, αντί να κλειδώσει το thread, θα κλειδώσει το account σου.

Πούλα το τώρα που είναι ευκαιρία.

ευκολα...

τελικα εβγαλες ακρη ποιο πακετο καρτοκινητης ειναι πιο φτηνο? εγω παντως σου προτεινα λυση.....

Με τις εξυπνάδες που λες, αντί να κλειδώσει το thread, θα κλειδώσει το account σου.

εσενα αν σου εγραφαν αυτα τι θα ελεγες?

εσενα αν σου εγραφαν αυτα τι θα ελεγες?

Τί σε νοιάζει εσένα βρε για δαύτους...

iPhone και πάλι iPhone...

Ασ' τ'ς να λεν' ...

νταξ, δεν παρεξηγουμαστε.. συγχωρειται λογω ηλικιας!

γιατι αμα τα δουλευε αυτα τα 600 ευρω, αυτο το thread δε θα ειχε δημιουργηθει ποτε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...