Προς το περιεχόμενο

το σκότωμα του galaxy s2

christopherv1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορι μου beta tester εσυ!! :-D

Τα πάθη πληρώνονται. Ας μην είχα iPhone4 που πούλησα σε τιμη χρυσού και θα σου έλεγα τι θα έπαιρνα...

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οτιδήποτε έχει μήλο πάνω κρατάει την αξία του για παραπάνω καιρό... είναι γεγονός. Αυτό όμως είναι άσχετο με το πια συσκευή είναι καλύτερη.

Λάθος. Την αξία του την κρατάει οτιδήποτε κρατάει την τιμή του... και ας έχει και κατσίκα για λογότυπο. ;)

Όταν η Sammy ρίχνει από μόνη της την τιμή της συσκευής της στο μισό, ως επακόλουθο θα χάσει και σε μεταπωλητική αξία. Αφού πέφτει η τιμή αγοράς του καινούριου, πέφτει και του μεταχειρισμένου, αναπόφευκτα.

Η Apple από την άλλη δεν πουλάει iPhones για 300€, γι αυτό και κρατάνε την αξία τους.

Και καλά κάνει. Μπορώ να πουλήσω το iPhone μου σε ένα χρόνο και να πάρω το καινούριο συμπληρώνοντας +200€. Το εξίσου πανάκριβο Galaxy όμως, όταν η ίδια η Sammy του «πετσοκόβει» την τιμή επειδή «πάλιωσε»... με μαμάει. Και μου λέει σκάσε άλλα τόσα τώρα αν θες καινούριο top-notch μοντέλο.

;)

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου... ολοι οι αλλοι απο χαπατο με αποκαλεσαν....μεχρι να στειλω το βιογραφικο μου στην apple... Εγω απλσ μετεφερα μια σκεψη που ουσισστικα εχει βαση. τα προιοντα της apple ειτε για λογους marketing ειτε επειδη αυτοι που τα εχουν και αυτοι που επιθυμουν να τα εχουν..ενιοτε χαπατα....διατηρουν τη σχεση προσφορα-ζητηση, δεν χανουν τοσο γρηγορα την σξια τους.αυτο εινσι μια πρσγμστικοτητα οπως κσι να το κανουμε....αυτο ανεφερα κι εγω στο σρχικο ποστ. αλλωστε μην ξεχναμε οτι ουσισστικα τοσο το android οσο και το galaxy s2 ειναι copy paste του iphone. αο iphone

Συμφωνω απολυτα μαζι σου... ολοι οι αλλοι απο χαπατο με αποκαλεσαν....μεχρι να στειλω το βιογραφικο μου στην apple... Εγω απλσ μετεφερα μια σκεψη που ουσισστικα εχει βαση. τα προιοντα της apple ειτε για λογους marketing ειτε επειδη αυτοι που τα εχουν και αυτοι που επιθυμουν να τα εχουν..ενιοτε χαπατα....διατηρουν τη σχεση προσφορα-ζητηση, δεν χανουν τοσο γρηγορα την σξια τους.αυτο εινσι μια πρσγμστικοτητα οπως κσι να το κανουμε....αυτο ανεφερα κι εγω στο σρχικο ποστ. αλλωστε μην ξεχναμε οτι ουσισστικα τοσο το android οσο και το galaxy s2 ειναι copy paste του ios με επιρροες απο symbian και του iphone και ειναι βασισμενο σε αυτα που δεν κανει το iphone....αυτα ειχα να πω και σας ευχαριστω ολους για τα τοσο καλα σας λογια...

Δημοσ.

είναι νόμος ότι όποιος κυνηγά τη τεχνολογία χάνει,πάντα συμφέρει να την αφήσεις να "ωριμάσει" κερδίζεις και σε χρήμα γλυτώνεις και τις ¨παιδικές" αρρώστιες.

Δημοσ.

Ε τι να κανουμε εμεις τα χαπστα..οπως ειπε ο φιλος gaig...

Ραντεβου το σεπτεμβρη....γισ την αμερικη...το κυνηγι του κοκκινου οκτωβρη για την ελλαδα.....

Δημοσ.

Η υψηλη τιμη του μεταχειρισμενου iphone ειναι μοδα στην ελλαδα μονο. Εξω βρισκεις μεταχειρισμενα iphone 4 απο 150Ε πληρως λειτουργικα.

Εδω ομως μπορεις να πουλησεις 150 το iphone 3g. Τι σου λεει αυτο για εμας σαν αγοραστες?

Το οτι υπαρχουν κοροιδα που αγοραζουν μεταχειρισμενα σε τοσο υψηλες τιμες δεν σημαινει οτι ειναι και το σωστο.

Και το galaxy S του θα μπορουσε να πουλησει καποιος τωρα να βαλει 200Ε και να παρει το galaxy S2 οποτε πια η διαφορα?

Το ολο σκεπτικο σας μου θυμίζει το σκηνικο με τις CBR

Εβγαζε καινουρια cbr η honda εριχνε την τιμη στο περσινο μοντελο και γκρινια οι κατοχοι γιατι χαναν μεταπωλητηκη αξια.

Τα πραγματα ομως δεν ειναι ετσι με την τεχνολογια. Κατι που εχεις αγορασει 2+ χρονια πριν θεωρειτε παρωχημένο. Εχεις δει να υποστηριζετε το iphone 3g?

Δημοσ.

Λάθος. Την αξία του την κρατάει οτιδήποτε κρατάει την τιμή του... και ας έχει και κατσίκα για λογότυπο. ;)

πριν βιαστείς να με βγάλεις λάθος ρίξε μια ματιά σε όλα τα προϊόντα της apple στις αγγελίες. Ακόμα και υπολογιστές πολλών ετών πωλούνται σε υψηλή τιμή. Αντίθετα αν κοιτούσες ακόμα και πριν την μείωση το galaxy s2 μπορούσες να το βρεις 450-470. Ακόμα πιο ξεκάθαρο παράδειγμα είναι ο άμεσως ανταγωνιστής του s2 το htc sensation του οποίου η τιμή δεν έχει πέσει ακόμα.

Δημοσ.

ρε τί λετε βραδιατικα? Τί αξια μεταπωλησης? Πιστευετε δηλαδη οτι η καθε samsung και apple σκεφτονται τα εκαστοτε παραμαγαζα του στυλ ινσομνια? Για τις 50-100 μοναδες που θα αλλαξουν χερια μεσα απο το φορουμ? Μηπως νομιζετε και οτι αποτελειτε την πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου?

ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.. εαν το φορουμ *αυτο* μας δινει αυτη τη δυνατοτητα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και -μεταξυ μας- φλερταρει με την παρανομια. Αλλα ειναι τοσο μηδαμινο το ποσοστο που δεν ενδιαφερει κανενα μεγαλοκαρχαρια. Ουτε 1% !!

Και μονο που το ακουσα μου αναψαν τα λαμπακια.. Μια ζωη δηλαδη, αυτη η κωλονοοτροπια του ραγια, να παρει ενα κινητο, να κοιταξει μπας και το σπρωξει σε κανεναν ασχετο, να τσιμπησει κανενα ψιλο να παει να παρει το καινουριο μοντελακι, μπας και μπει στο πετσι των πλουσιοπαιδων που αλλαζουν τα κινητα σαν τα πουκαμισα. Ψιλικατζηδες οσο δεν παει. 500 χρονια πισω. Και ο αλλος να νιωθει και προδωμενος μαλιστα που η ρουφιανα η samsung πηγε και εριξε τις τιμες των προιοντων της! Μα που ακουστηκε προιον που παλιωνει να πεφτει η τιμη του..?!

Και μεις πουλησαμε hardware και μαλιστα αρκετο.. οχι για να εχουμε 2 φραγκα παραπανω για να παρουμε το καινουριο μοντελο την πρωτη μερα κυκλοφοριας! Αλλα γιατι ηταν περιττο/ανεπαρκες πλεον και η τσεπη μας σηκωνε ΗΔΗ την αγορα καποιου αλλου προιοντος. Αλλιως στα αυγα μας.

Θα ελεγα τα κλασσικα περι φοιτηταριου, "μπαμπα", κλπ αλλα κρατω επιφυλαξεις οτι μπορει εγω να εχω μεγαλωσει σε αλλο κοσμο.. :-(

Δημοσ.

Φανταστειτε να τολμουσα να ελεγα και τιποτα αλλο τι θα ακουγα....!!!!

Εκτος απο χαπατα ψιλικατζηδες και ραγιαδες.... το ιδιο πραγμα λεμε ολοι....το μεν ενα προιον χανει την αξια του οσο παλιωνει ενω το αλλο οχι τοσο γρηγορα σε σχεση με το πρωτο.συτο ειναι ολο..ολα τα αλλα για χαπατα ψιληκατζηδες πλουδιοπαιδα ραγιαδες ...τι να πω.... απο κει και περα ο καθενσς κανει τις επιλογες του η οπως ειπωθηκε καθεται στα αβγα του και δεν βγαζει πλεον αχνα...

Δημοσ.

chris οπως σου ειπα αυτο ειναι ελληνικο φαινομενο. Εξω iphone4 μτχ 150Ε+

Ξερεις γιατι? Γιατι ο ελληνας ειναι ψωνιο...

Δημοσ.

Καλά να πάθεις, γιατί δεν έχεις μάθει να απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμά σου.... Αφού δεν σου περισσεύουν που δεν σου περισσεύουν και κάθεσαι και μετράς τα κουκιά, τι το αγόρασες;

Και μάθε σε περίπτωση που δεν το ξέρεις ότι και η Σάμσουνγκ και η LG εδώ και χρόνια τα ίδια κάνουν με τις τιμές τους και στα απλά μοντέλα...Και πολύ καλά κάνουν όταν επί της ουσίας πωλούν στην αρχή φύκια για μεταξωτές κορδέλες... Όσοι έχουν συναίσθηση του χρήματος χαίρονται όταν πέφτει η τιμή τους σε λογικά πλαίσια σε σχέση με αυτό που αντιπροσωπεύουν...

Και αν δεν το έλεγε ο φίλος παραπάνω και εγώ το ίδιο θα έλεγα όσον αφορά στις παιδικές ασθένειες.... Άντε ρε με το καλό να χρυσοπληρώσεις από την πρώτη μέρα, το επόμενο Μήλο που θα έχει σοβαρότατο πρόβλημα επικοινωνίας(όπως με την κεραία και την πλαστική θήκη), απλά για να κάνεις το κομμάτι σου. Γιατί τη δουλειά σου, δεν το κόβω.... Δεν φαίνεται να σε νοιάζει το αν κάνεις τη δουλειά σου, παρά μόνο αν θα κοστίζει και σε 2 μήνες όσο το αγόρασες την πρώτη μέρα.... Όχι να κάνεις λιγο κράτει να δεις αν αξίζει η συσκευή

(αν είναι αξιόπιστη) και αν θα πέσει η τιμή της στις μάρκες που προανέφερα!

Δημοσ.

Αν ειχες διαβασει το αρχικο ποστ αλλα και τα επομενα μου θα εβλεπες οτι λειτουργικα αναφερω οτι το s2 τα σπαει. Απλσ ανεφερα το φαινομενο με τις τιμες και ολοι πεσατε να με βριζετε και να με φατε. Ελεος ρε ... τετοιο μενος επειδη ανεφερα την apple ουτε ψωνιο ειμαι ουτε φαντασμενος και ουτε οικονομικο προβλημα εχω για τα 200 € που εχει χασει . ανεφερα μια πραγματικοτητα. Αυτο ειναι ολο .και κακως που ανεβασα το ποστ εαν ηξερα τι βρυσιμο θα ετρωγα. Το ποστ επιθυμω να κλεισει εδω.

Επισης το τι θα κανω ειναι δικος μου λογαριασμος δεν ζητησα απο κανεναν δανεικα καταλαβατε?

android.png

Δημοσ.

Πάντως στο eBay που κοιτάω από περιέργεια τα μεταχειρισμένα iPhone 4 έχουν το λιγότερο $350. Τα περισσότερα παίζουν σε κάτι πιο λίγα από $500. Τώρα που τα είδατε τα 150€ δε ξέρω...

Δημοσ.

Ασε ρε φιλε ειδες τι χολη και τι βρυσιδι επειδη τολμησα να πω πως τα iphones δεν χανουν τοσο γρηγορα την τιμη τους σε σχεση με το samsung που αν και καλυτερο και νεωτερο μοντελο εχει χασει πολυ απο την αρχικη τιμη.λες και τους ζητησα λεφτα.

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...