Προς το περιεχόμενο

το σκότωμα του galaxy s2

christopherv1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η επιτυχια της apple ειναι κατα 95% μαρκετινγκ.

ο υπευθυνος μαρκετινγκ πρεπει να εχει ολα τα supercars που υπηρξαν

Αρχίζω και πιστεύω πως είναι ο Chuck Norris!

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

...

η επιτυχια της apple ειναι κατα 95% μαρκετινγκ.

ο υπευθυνος μαρκετινγκ πρεπει να εχει ολα τα supercars που υπηρξαν

Εννοείται. Άλλωστε αυτό υπονόησα σε προγενέστερο μήνυμα. O Jobs είναι αυθεντία στο marketing και όχι μόνο.

Δημοσ.

Πριν από ενάμισυ μήνα όλοι έλεγαν για το galaxy s2 τι κινητάρα απαιχτο το καλύτερο... Kαι όντως...εξαιρετική οθόνη ...γρήγορο..εξαιρετική φωτογραφία και video mp4 hd .....Σήμερα με αφορμή το σκότωμα του απο πλαίσιο και άλλα καταστήματα έχει χάσει το λιγότερο 120€ της αξίας του. Σε αντίθεσή τα iphone 4 & 3gs που κρατάνε ακόμα την αξία τους σταθερή.... προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν....κύριοι... iphone και πάλι iphone...

τί αλλο θα δουμε εδω μεσα.. Παραπονιεται ο κοσμος επειδη πεφτουν οι τιμες των προιοντων.. Ο κοσμος εχει προβληματα σοβαρα και ενα απο αυτα φαινεται να ειναι οτι τα κινητα 600 ευρω δεν θα πρεπει να πεφτει η τιμη τους!

Κριστοφερ.. μαλλον πρεπει να γραψεις 600 φορες τιμωρια... "θα σταματησω να ειμαι τοσο χαπατο και να γινομαι beta tester της καθε εταιρειας!)

Αν και το μονο που περιμενουμε απο σενα, ειναι να παρεις το iphone 5 ή 4GS, whateva την πρωτη βδομαδα κυκλοφοριας. Τουλαχιστον τοτε θα εισαι εξασφαλισμενος οτι η μηλου δε θα ριξει ποτε την τιμη μου για κανενα χρονο..

Δημοσ.

Σε ενα μηνα που θα εχει πεσει στα 200 € θα στο στειλω δωρο

Μπορείς να στείλεις και σε μένα αν θέλεις.

Είναι λογικό να πέσουν οι τιμές, αφού πούλησε (και πουλάει) σαν ζεστό ψωμί. Λογικά η εταιρία έβγαλε ένα πολύ μεγάλο μέρος (αν όχι όλο) της επένδυσης που εκανε στο R&D κομμάτι και τώρα απλά βάζει λεφτά στα ταμεία. Επίσης μπορεί να κυνηγάει και το ρεκορ.

Όσο και να με χαλάει που το πλήρωσα ακριβά, η μείωση τιμών είναι η φυσική εξέλιξη ενός προϊόντος, εκτός αν μιλάμε για κρασί-ουίσκυ

Δημοσ.

Βλέποντας το αρχικό ποστ κατάλαβα γιατί βλέπω τόσα πολλά iphone 4 όταν βγαίνω έξω. Όταν έφερα πέρσι από Αγγλία το δικό μου και δεν το ήξεραν οι εκτός τεχνολογίας το προσπερνούσαν αδιάφορα. Μόλις ήρθε Ελλάδα και είδαν την τιμή του τότε άρχισαν να το παρατηρούν...

Οτιδήποτε έχει μήλο πάνω κρατάει την αξία του για παραπάνω καιρό... είναι γεγονός. Αυτό όμως είναι άσχετο με το πια συσκευή είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Σε ενα μηνα που θα εχει πεσει στα 200 € θα στο στειλω δωρο

σε προκαλω να τηρησεις την υποσχεση σου!! :devil:

Δημοσ.

Δεν ειχα παρατηρησει τι fanboyσμος πεφτει εδω μεσα. Καλη φαση, να παρακολουθω τακτικοτερα τα επικα thread.

Ο φιλος μας εδω ποσταρε οτι τα samsung galaxy2 ειναι μια κακη αγορα μπροστα στα iphone επειδη κατεβασαν την τιμη τους. Προφανως ενιωσε πολυ καλυτερα και μεγαλη χαρα μολις ειδε την τιμη του ανταγωνιστη να χαμηλωνει. Τοσο μεγαλη χαρα που ανοιξε τον υπολογιστη του/κινητο του, ανοιξε τον web browser, μπηκε στο insomnia, εκανε login, πατησε new thread και εγραψε το κειμενο του, ωστε να μοιραστει τη χαρα του μαζι μας...

Ε ρε τι τραβαει ο κοσμος.

ΥΓ. Κι επειδη θα βγει να με πει ατζεντη της samsung η πικραμενο samsungakia, να δηλωσω ευθαρσως οτι διαθετω εδω και 3 χρονια ενα nokia 6300 των 140 ευρω, που κανει τη δουλεια μου ΑΨΟΓΑ και κατα συνεπεια δε σκοπευω να το αλλαξω! Δε λεω, καλα κινητα και αυτα τα smartphones εχουν και κατι αισθητηρες και touch screen για να θαυμαζω την εξελιξη της τεχνολογιας οποτε τα βλεπω απο κατι φιλους μου σαν εκθεσιακα κομματια. Α ενας μου ειπε, οτι γυαλιζει και στο ματι της γκομενας αν εχεις smartphone. Κριμα και ηταν νορμαλ καποτε...!

Δημοσ.

Βλέποντας το αρχικό ποστ κατάλαβα γιατί βλέπω τόσα πολλά iphone 4 όταν βγαίνω έξω. Όταν έφερα πέρσι από Αγγλία το δικό μου και δεν το ήξεραν οι εκτός τεχνολογίας το προσπερνούσαν αδιάφορα. Μόλις ήρθε Ελλάδα και είδαν την τιμή του τότε άρχισαν να το παρατηρούν...

Οτιδήποτε έχει μήλο πάνω κρατάει την αξία του για παραπάνω καιρό... είναι γεγονός. Αυτό όμως είναι άσχετο με το πια συσκευή είναι καλύτερη.

iphone ειδα πρωτη φορα τον σεπτεμβρη του 2008 οταν μπηκα φανταρος στο ΠΝ.

Δημοσ.

ευτυχώς που πρόλαβα και παντρεύτηκα πριν 13 χρόνια αν ήμουνα ελεύθερος τώρα χωρίς μήλο δε θα έβγαζα γκόμενα.

Δημοσ.

Όσο σχέση έχει το κινητο με το να βρεις γκομενα , άλλο τόσο έχει το αμάξι που έχεις η τα ρούχα που φοράς...

Άμα είσαι επιδειξιας , το κανείς με διάφορους τρόπους.

Στο θέμα μας ... Και εγω έχω χαλαστει που το αγόρασα 619€ απο το Πλαίσιο την πρώτη μέρα που το φέρανε

αλλα απο την άλλη χαίρομαι που έχει γίνει πιο φθηνό . Όχι για μένα , εγω το έχω ήδη , αλλα για τους υπόλοιπους.

Δημοσ.

Όσο σχέση έχει το κινητο με το να βρεις γκομενα , άλλο τόσο έχει το αμάξι που έχεις η τα ρούχα που φοράς...

Άμα είσαι επιδειξιας , το κανείς με διάφορους τρόπους.

Στο θέμα μας ... Και εγω έχω χαλαστει που το αγόρασα 619€ απο το Πλαίσιο την πρώτη μέρα που το φέρανε

αλλα απο την άλλη χαίρομαι που έχει γίνει πιο φθηνό . Όχι για μένα , εγω το έχω ήδη , αλλα για τους υπόλοιπους.

αγορι μου beta tester εσυ!! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...