mandos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 δηλαδή να πειράξω εγώ τα καλογραμμένα drupal sites μου με τον κώδικα της google? μπααααα όποιος ξέρει φτιάχνει γρήγορα sites, όποιος δεν ξέρει υπάρχει άπειρο υλικό στο νετ ή μπορεί να πάρει καποιον να του τα φτιάξει custom κώδικα της google που θα κάνει το site να παίζει μόνο σε Chrome 17a δεν θέλω, ούτε θέλω το site μου να είναι γρήγορο μόνο σε Chrome 17a ή whatever
Fotis1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Ελπίζω να μήν είναι μόνο φήμες,και να γίνει! Μια νέα υπηρεσία που αναλαμβάνει να ξαναγράψει κάθε σελίδα ενός ιστοχώρου με σκοπό να βελτιώσει την ταχύτητά της έως και κατά 60% κυκλοφόρησε η Google. Πρόκειται για το Page Speed Service, που αναλαμβάνει να πάρει έναν ιστοχώρο και να ξαναγράψει τις ιστοσελίδες του εφαρμόζοντας όλες τις βέλτιστες πρακτικές (συμπίεση εικόνων, caching, συμπίεση σελίδων μέσω gzip κ.α.) που εκτιμάται ότι μπορούν να βελτιώσουν την ταχύτητα φόρτωσής τους γύρω στο 25% με 60%. Προς το παρόν η υπηρεσία θα διατεθεί δωρεάν και δοκιμαστικά σε περιορισμένο αριθμό χρηστών με την προοπτική, ωστόσο, αργότερα να γίνει επί πληρωμή σε ανταγωνιστική, όπως λέγεται, τιμή. Site: TechCrunch Ελπίζω να μήν είναι μόνο φήμες!
theomalegan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Η google έχει δίξει μια γενικότερη εμμονή με την ταχύτητα.
takjar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Αντε να δουμε εαν θα τα καταφερει αυτη η υπηρεσια ή θα παραπεσει σε καποια γωνια οπως πολλα αλλα projects της Google
pigeon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δείτε τι ακριβώς κάνει, εδω: http://code.google.com/speed/pss/docs/rewriters.html
xolloth Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ενταξει,μπηκα προχθες γραφτηκα και περιμενω. ποσο θα περιμενω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα