ababapanos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 καλησπερα, μου ειπαν για ενα παιχνιδι στο οποιο εισαι επιχειρηματιας, χτιζεις ξενοδοχεια ,σπιτια κλπ... ο φιλος μου ειπε οτι μαλον hotel λεγεται και ειναι σχετικα παλιο. υπαρχει κατι τετοιο? γιατι οσο εψαξα δεν βρικα κατι
mikelamar Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Πωωωω τι μου θύμησες τώρα!!! Ήταν επιτραπεζιο, το έπαιζα στα νιάτα μου, 15 χρόνια πριν!!! Αγοράζω το Ταζ Μαχαλ και το President τα αγαπημένα μου ξενοδοχεία!!!
Iridium Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Έλα ρε συ το Ταζ μάπα ήταν.Εμένα μου άρεσε ένα που το λέγανε royal ή κάπως έτσι.Ωραίο το hotel πάντως
fotobave Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 χοτελ το λενε,ειναι απ τα αγαπημένα μου! η φωτογραφία ειναι λιγο απο παλια εκδοση..εγω το εχω απο την πιο καινούρια λιγο!
ababapanos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 ευαρηστω παιδια αλλα δεν ενουσα σε επιτραπαιζιο , αλλα σε videogame. υπαρχει αυτο η καποιο παρομοιο?
activex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 δες αυτο http://www.gamespot.com/pc/strategy/hotelgiantii/index.html?tag=result%3Btitle%3B0 και γενικά άμα κάνεις search με hotel όλο και κάτι βγάζει. Εκτός αν σε καλύπτει η κλασική σε Monopoly οπότε εννοείτε πως υπάρχει Υ.Γ Υπάρχουν και τα επίσης κλασικά simcity αλλά δε ξέρω αν ξεφεύγει από αυτό που θες... http://www.gamespot.com/pc/strategy/simcity4/index.html?tag=result%3Btitle%3B0
giorgos147 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 το tropico εχει καμια σχεση? η μπα? Και εκεί διευθύνεις, αλλά σε πιο ευρύ φάσμα... Διευθύνεις πόλη βασικά.
activex Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τώρα θα σε γελάσω , γω δε τα παίζω αυτά αλλά από ότι βλέπω όλα τα παραπάνω λίγο πολύ ως Business Strategy σε αυτό που θες ειδικεύονται.
fotobave Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 ευαρηστω παιδια αλλα δεν ενουσα σε επιτραπαιζιο , αλλα σε videogame. υπαρχει αυτο η καποιο παρομοιο? ααα οκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.