Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Αν και δεν το ηθελα το εκανα, περιμενω τωρα σε σειρα προτεραιότητας σκεψου τι κλέψιμο παιζει αλλο λεω να ανεβαζεις τις αναρτησεις με μορφη φωτογραφιας με Watermark Πανω
black_widow Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 αλλο λεω να ανεβαζεις τις αναρτησεις με μορφη φωτογραφιας με Watermark Πανω Να ρωτήσω κάτι χαζό , μη με κράξετε Αν ανεβάζει τις αναρτήσεις με μορφή εικόνας και όχι κειμένου δε θεωρείται λιγάκι ANTI - SEO ; Επειδή δεν το έχω δει κάπου να γίνεται για αυτό ρωτάω...
black_widow Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κοιτα αυτο το κανω απο χομπι οποτε δεν θα εχει αξια αν κλεβω τη δουλεια του αλλο ασε που δεν ειναι σωστο, βεβαια για να λεμε και την αληθεια το 90% περνει την ειδηση απο το εξωτερικο και τι μετραφραζει ελαχιστοι εχουν τους πορους και τις διασυνδεσεις να κανουν κατι εντελος μονη τους. Κακά τα ψέμματα , έτσι γίνεται συνήθως ... anti-seo = ? Μήπως σε βρίσκουν λιγότεροι εννοώ μετά από αναζήτηση στο Google . Δεν είμαι του χώρου οπότε λογικό είνα να ακούγονται λίγο περίεργα αυτά που ρωτάω...
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 αλλο λεω να ανεβαζεις τις αναρτησεις με μορφη φωτογραφιας με Watermark Πανω Νομιζω οπως ειπαν και οι προηγουμενη σου ριχνει το SEO, ασε που αυτα ειναι ημιμετρα, να κανω hands on στο iPhone 5 μαλιστα να βαλω watermark
REDODIN7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Τελικα μου ηρθε μυνημα οτι του κατεβασαν τις αναρτησεις μου Αν το ξανακανει παλι καταγγελια η πλεον εχει μπει στη μαυρη λιστα της Google
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Οταν μια υπηρεσια δουλευει σωστα... Να τανε και στην Ελλαδα ετσι ρε γαμωτο
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Φανταστείτε όταν κάποιος κλέβει πνευματική ιδιοκτησία η οποία έχει δημιουργηθεί με χρήμα και με σκοπό το χρήμα. Πόσο πονάει. Ταινίες, software, μουσική.. Εδώ ο φίλος το κάνει από χόμπι και πάλι είναι μαλακία.
black_widow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Τελικα μου ηρθε μυνημα οτι του κατεβασαν τις αναρτησεις μου Αν το ξανακανει παλι καταγγελια η πλεον εχει μπει στη μαυρη λιστα της Google Η διαδικασία πώς έγινε ; Έχει το blog του στο blogger , δεν έχει hosting δηλαδή κάπου δικό του και τον έκανες report εκεί ;
REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Η διαδικασία πώς έγινε ; Έχει το blog του στο blogger , δεν έχει hosting δηλαδή κάπου δικό του και τον έκανες report εκεί ; Έχω domain στο παπάκι αλλα το hosting είναι στο μπλόγκερ, αλλα και στο μπλόγκερ να μην ήταν αφού ο άλλος έχει το hosting στο μπλόγκερ το ίδιο είναι οι "κατεγγελιες" είναι αμφίδρομες. Οταν μια υπηρεσια δουλευει σωστα... Να τανε και στην Ελλαδα ετσι ρε γαμωτο Πολλά θες Φανταστείτε όταν κάποιος κλέβει πνευματική ιδιοκτησία η οποία έχει δημιουργηθεί με χρήμα και με σκοπό το χρήμα. Πόσο πονάει. Ταινίες, software, μουσική.. Εδώ ο φίλος το κάνει από χόμπι και πάλι είναι μαλακία. Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα υπαρχουν δυο διαφορες 1) Αυτοι βγαζουν τρελα λεφτα, ξερεις ποσες εταιρειες δυνουν δωρεαν και παλι εχουν τεραστια κερδοι απλα μερικοι ειναι απλιστοι. 2) Μπορει να χανουν κερδοι αλλα η αναγνωρησημοτητα τους ειναι ιδια μη σου πω και αυξανει λογο πειρατειας, ενω ενα χομπιστας μπλογκερ και λεφτα δεν παιρνει και "διασημοτητα" δεν παιρνει.
Physics_Rulez Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα υπαρχουν δυο διαφορες 1) Αυτοι βγαζουν τρελα λεφτα, ξερεις ποσες εταιρειες δυνουν δωρεαν και παλι εχουν τεραστια κερδοι απλα μερικοι ειναι απλιστοι. 2) Μπορει να χανουν κερδοι αλλα η αναγνωρησημοτητα τους ειναι ιδια μη σου πω και αυξανει λογο πειρατειας, ενω ενα χομπιστας μπλογκερ και λεφτα δεν παιρνει και "διασημοτητα" δεν παιρνει. Υπάρχουν δύο παράδοξα στις δύο διαφορές σου: 1) Δεν μπορεί να υπάρξει άπληστη εταιρία. Η εταιρία έχει σκοπό ο κέρδος, δεν έχει συναισθήματα. 2) Δεν τους ενδιαφέρει η αναγνωρισιμότητα, αν αυτή δεν φέρει κέρδος... και η αναγνωρισιμότητα φέρει κέρδος μέσω των πωλήσεων. Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου ε, μη φανταστείς
REDODIN7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Υπάρχουν δύο παράδοξα στις δύο διαφορές σου: 1) Δεν μπορεί να υπάρξει άπληστη εταιρία. Η εταιρία έχει σκοπό ο κέρδος, δεν έχει συναισθήματα. 2) Δεν τους ενδιαφέρει η αναγνωρισιμότητα, αν αυτή δεν φέρει κέρδος... και η αναγνωρισιμότητα φέρει κέρδος μέσω των πωλήσεων. Κάνω το δικηγόρο του διαβόλου ε, μη φανταστείς Eχεις δικιο σε αυτα που λες αλλα θα ηθελα να προσθεσω οτι εταιρεια απο εχει αλλο σχεπτικο στο θεμα κερδος, οσο για της πωλησεις μη νομιζεις αυτη τα περνουν απο παντα ραφιοφωνα,καναλια,διαφημησεις και πολλα αλλα το χρημα απο τα cd-DVD-κλπ τα περνουν οι εταιρεις οι οποιες ποτε δεν ειναι χαμενες για απλα υπερεκτιμουν εως και 1000% σε πολλες φορες τα προηοντας τους . Τωρα στο δικο μας θεμα το κυριοτερο ειναι οτι σε ξενερονουν, βασικα το χειροτερο ειναι το copy-paste αναρτησεων και αμεσως μετα οι εξυπνακηδες-σας γ@μ@ω ολους επισκεπτες.
pournaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Καλα ολες τις ειδησεις απο σενα τις επαιρνε; Σημερα εξαφανιστηκε τελειως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.