REDODIN7 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παιδιά θέλω τη συμβουλή σας σε ένα θέμα, το τελευταίο καιρό βλέπω κάποιους να αντιγράφουν αναρτήσεις μου που βάζω σε μεγάλα sites όπως πχ το insomnia.gr και να μην βάζουν το blog μου σαν πηγή. Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε πριν καιρό, του ζήτησα ευγενικά να βάλει το blog μου σαν πηγή αλλά ακόμα δεν είδα τίποτα ούτε πήρα απάντηση, πείτε μου τι να κάνω ? Το site που αναφέρω για αντιγραφή είναι αυτο.
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 θα λεγα να τις ανεβαζεις ως φωτογραφιες και να βαζεις watermark απο πανω
-nick- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλεις DMCA η πως λεγεται και τους κοβουν το blog
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 θα λεγα να τις ανεβαζεις ως φωτογραφιες και να βαζεις watermark απο πανω Το αρθρο ειναι δικο μου αλλα η φωτο οχι για αυτο βαζω και πηγη απο κατω αρα αυτο δεν τους σταματαει ασε που βαζουν και αλλη φωτο. Καλεις DMCA η πως λεγεται και τους κοβουν το blog Αυτο το ξερω αλλα δεν ειναι λιγο ακραιο ?
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 θα λεγα να τις ανεβαζεις ως φωτογραφιες και να βαζεις watermark απο πανω Το αρθρο ειναι δικο μου αλλα η φωτο οχι για αυτο βαζω και πηγη απο κατω αρα αυτο δεν τους σταματαει ασε που βαζουν και αλλη φωτο.
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Χα ίδια είναι. Καλά γιατί δεν κάνουν τον κόπο να το μεταφράσουν οι ίδιοι; ΟΚ προφανώς για να γλυτώσουν χρόνο κι επειδή όλοι αυτό κάνουν αλλά...
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τελικα μερικοι εχουν πολυ θρασος κανε αυτο που σου πα
antonl Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 @^: Πόσο επηρεάζει κάτι τέτοιο την εύρεση μέσω search engines;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Τελικα μερικοι εχουν πολυ θρασος Να ρωτησω κατι απο περιεργεια. Ξερω οτι ειναι σπαστικο και ενοχλητικο να σε αντιγραφουν παρα τη θεληση σου, αλλα γιατι σε καιει τοσο πολυ? Θεμα οικονομικης ζημιας δεν υφισταται απτην πλευρα σου αποτι καταλαβαινω, θεμα να σου τραβανε επισκεψιμοτητα παλι δεν πολυυφισταται, ο λογος ειναι μονο το γοητρο στο στυλ "αφου εγω ανακαλυψα την πηγη, δεν θελω οι αλλοι να τρωνε μασημενη τροφη?". Ξεφτυλες φυσικα αυτοι που αντιγραφουν, με τον τροπο που αντιγραφουν, αλλα γενικα ειναι πολυ διαδεδομενη αυτη η μεθοδος στο Διαδικτυο με πολυ σοβαροτερες μορφες κιολας. Σκεψου για παραδειγμα να σου κλεβανε τον κωδικα απο ενα σημαντικο προγραμμα που σου πηρε μηνες-χρονια να το ετοιμασεις και να το παρουσιαζαν σαν δικο τους
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 κανε αυτο που σου πα Αν και δεν το ηθελα το εκανα, περιμενω τωρα σε σειρα προτεραιότητας σκεψου τι κλέψιμο παιζει Να ρωτησω κατι απο περιεργεια. Ξερω οτι ειναι σπαστικο και ενοχλητικο να σε αντιγραφουν παρα τη θεληση σου, αλλα γιατι σε καιει τοσο πολυ? Θεμα οικονομικης ζημιας δεν υφισταται απτην πλευρα σου αποτι καταλαβαινω, θεμα να σου τραβανε επισκεψιμοτητα παλι δεν πολυυφισταται, ο λογος ειναι μονο το γοητρο στο στυλ "αφου εγω ανακαλυψα την πηγη, δεν θελω οι αλλοι να τρωνε μασημενη τροφη?". Ξεφτυλες φυσικα αυτοι που αντιγραφουν, με τον τροπο που αντιγραφουν, αλλα γενικα ειναι πολυ διαδεδομενη αυτη η μεθοδος στο Διαδικτυο με πολυ σοβαροτερες μορφες κιολας. Σκεψου για παραδειγμα να σου κλεβανε τον κωδικα απο ενα σημαντικο προγραμμα που σου πηρε μηνες-χρονια να το ετοιμασεις και να το παρουσιαζαν σαν δικο τους Φιλε μου λογος οικονομικος δεν υπαρχει για μενα αφου τα εσοδα μου απο διαφημησης ειναι μηδαμηνα αλλα αυτη κλεβοντας απο εδω και απο εκει βγαζουν τρελα λεφτα με τον κοπο των αλλων . Εκτος αυτου υπαρχει και προβλημα με τη δημοτηκοτητα του site καθομαι και ψαχνω ειδησεις για να βαζω φρεσκο "πραγμα" για να ανεβασω την δημοτικοτητα μου στα search engines και αυτη με χαντακονουν αφου λογο καλυτερου ranking βγαινουν πιο πανω απο μενα στη δικα μου αναρτηση !!! Τελος υπαρχει και το θεμα του εγωισμου οταν πας να δεις πως παει η δουλεια σου και βλεπεις οτι σε αλλα blog αναφερουν σαν πηγη το κλεφτη και οχι εσενα τοτε τρελενεσαι και αν τους πεις και τιποτα θα σου πουν εσενα δεν σε ξερει ουτε η μανα σου και εκει τρελενεσαι δυο φορες.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το πιο fail ειναι που μερικοι κανουν μεταγλωτησεις,και καποια νουμερα,περνουν τον υποτιτλο και βαζουν το ονομα τους απο κατω.Τι λε ρε φιλε,μπραβο.Αυτο ειναι που λεμε απατεωνεια και μεγα μακακια.
REDODIN7 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Κλέψε και εσύ Κοιτα αυτο το κανω απο χομπι οποτε δεν θα εχει αξια αν κλεβω τη δουλεια του αλλο ασε που δεν ειναι σωστο, βεβαια για να λεμε και την αληθεια το 90% περνει την ειδηση απο το εξωτερικο και τι μετραφραζει ελαχιστοι εχουν τους πορους και τις διασυνδεσεις να κανουν κατι εντελος μονη τους. Ρίξε ένα DMCA όπως σου είπαν. Το εκανα και περιμενω στην σειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.