Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή Theme

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά δεν ξέρω αν αφερέθηκε αλλα δεν μπορώ να επιλέξω το παλιό theme που με βόλευε αφάνταστα στα thread και τα topics οταν ειναι διαβασμένα η οχι

Δημοσ.

Είχαμε πει από την αρχή ότι μελλοντικά το τελευταίο theme θα γινόταν και το default στο site. Δυστυχώς δεν γίνεται να συντηρούμε 2 διαφορετικά skins για αρκετούς τεχνικούς λόγους. Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία του site χρησιμοποιεί αυτό το skin και συνεχίζουμε να κάνουμε αλλαγές σε τακτά χρονικά διαστήματα όπως θα γίνει σε λίγο καιρό με την επικείμενη αναβάθμιση του forum.

Βασικά δεν ξέρω αν αφερέθηκε αλλα δεν μπορώ να επιλέξω το παλιό theme που με βόλευε αφάνταστα στα thread και τα topics οταν ειναι διαβασμένα η οχι

Τι εννοείς ακριβώς γιατί και τώρα φαίνεται αν έχεις διαβάσει κάποια θέματα ή όχι (bold/ μη bold)

Δημοσ.

Ενοώ οτι δεν υπήρχε πρίν αυτο το συνεφάκι που ειναι bold η μη bolt αλλα ενα τετραγωνάκι αν θυμάμαι καλά για bold.

post-40279-0-16936000-1311882674_thumb.jpg

Αυτό μάλιστα το άλλαζε ανάλογα το theme που επέλεγα στο Skin and Language - > Theme και πριν ειχε 2 επιλογές ενα απλο insomnia και ενα insomnia 2011 νομίζω.

Πάντως σίγουρα ειχε 2 theme και αυτό που ειχα επιλέξει δεν ειχε σίγουρα το συνεφφάκι κατα τις 6 που χρησιμοποίησα το forum τελευταία φορά

Edit : Δεν ξέρω αν βρώ και μια φώτο με το παλιό για να γίνω πιο κατανοητός

Edit 2 : Τώρα διάβασα το σχόλιο σου οτι αυτο θα γίνει και το default theme οπότε μάλλον πρέπει να το συνηθίσουμε αν και εκ πρώτης όψεως δεν με βολεύει καθόλου

Ευχαριστώ για την απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...