marmotation Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Έπειτα απο αναβάθμιση λογισμικού σε Windows 7 το μικρόφωνο μου δεν δουλεύει.. Νομίζω οτι οι drivers του είναι μαζί με της κάμερας, οπότε δοκίμασα διάφορους αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα??
ss13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Έπειτα απο αναβάθμιση λογισμικού σε Windows 7 το μικρόφωνο μου δεν δουλεύει.. Νομίζω οτι οι drivers του είναι μαζί με της κάμερας, οπότε δοκίμασα διάφορους αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα?? Aν πας Έναρξη - Εκτέλεση ( γράψε devmgmt.msc ) βλέπεις κανένα κίτρινο ερωτηματικό ; Aυτός είναι ο οδηγός που χρειάζεσαι αν έχεις κίτρινο ερωτηματικό !! http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_driver_details.jsp?service=EU&selCategory=null&selFamily=null&selSeries=null&selProduct=null&selShortMod=null&language=13&selOS=null&selType=null&yearupload=&monthupload=&dayupload=&useDate=null&mode=allmachines&search=&action=search&macId=&country=null&selectedLanguage=13&type=null&page=997&ID=68754&OSID=30&driverLanguage=42
Cham Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Στην ιστοσελίδα δεν έχει drivers για Win 7 ? Αν έβαλες αυτούς και δεν δουλεύει τότε θέλεις Servis.
ss13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Στην ιστοσελίδα δεν έχει drivers για Win 7 ? Αν έβαλες αυτούς και δεν δουλεύει τότε θέλεις Servis. Για γράψε στο wwww.google.gr αυτό webcam-20091023163909.zip η πρώτη επιλογή !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.