melos Δημοσ. 30 Απριλίου 2003 Δημοσ. 30 Απριλίου 2003 Έχω πρόβλημα με το σβήσιμο των windows xp.Ενώ κάνω απενεργοποίηση αυτό δεν κλείνει πώς μπορώ να το αλλάξω και να κλείνει ? [email protected]
@_zerocool Δημοσ. 30 Απριλίου 2003 Δημοσ. 30 Απριλίου 2003 Δες http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB7&Number=306590&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1
melos Δημοσ. 30 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2003 Ζerocool σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αλλά δεν κατάφερα στα xp να βρω "NT Amp/legacy" ίσως γιατί δεν υπάρχει. Μήπως ξέρεις κάποια άλλη λύση? [email protected]
LEFteriz Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 Τι PC έχεις? Δοκιμασε απο το BIOS να κανεις enable το ACPI στο power management. Επίσης δες στο Device manager , Κλικ στο "computer" να δεις τι λεει... Αν λεει Standard PC τότε μαλλον κατι δε παει καλα
melos Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 LEFTteriz σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, δες τι έκανα:μπήκα στο bios είδα το ΑCPI και είναι enable αλλά το device manager δεν το βρήκα.Αυτό το device manager είναι η διαχείριση συσκευών? και αν ναι δεν γράφει πουθενά computer διαφώτισέ με λίγο σε παρακαλώ. Το πρόβλημα είναι στο computer της αδερφής μου το οποίο το αγόρασε τα Χριστούγεννα.'Εχουν βάλει τα xp HOME και είναι πέντιουμ 4. [email protected]
LEFteriz Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 ναι εννοω διαχείρηση συσκευών, και μετα μεσα κλικ στο Υπολογιστης και δες απο κατω τι γραφει, κανονικα πρεπει να γραφει ACPI ......PC
melos Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 To κοίταξα και είναι ΄όπως το λες δηλαδή ACPI ......PC .Tώρα τι κάνουμε? Όπως και να έχει σε ευχαριστώ ξια τη βοήθεια LEFTteriz. [email protected]
TeoNOKIA Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Θα σου περιγράψω πως το κάνω εγώ με τα αγγλικά ΧP, διότι η ελληνική μετάφραση με εκνευρίζει! Πήγαινε Control Panel, Power Options και στην καρτέλα APM ενεργοποίησε το Advanced Power Management Support.
LEFteriz Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Δες και αυτο που σε λέει ο TeoNOKIA, αλλα αφου ειναι ACPI και απο το BIOS και το pc ειναι σαν ACPI pc, τοτε δε καταλαβαινω γιατι δε κλεινει. Πάντως εννοεις σταματαει στο "μπορειτε να σβησετε τον υπολογιστη σας με ασφαλλεια" Ε?
melos Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Παιδιά τα έκανα όλα αλλά τίποτα. Μόλις πατώ το σβήσιμο και μαυρίζει(ασπρόμαυρη) η οθόνη μου, πατώ απενεργοποίηση λέει ότι ελέγχει την δισκέτα και μένει αναμμένο με το φόντο μόνο και τίποτε άλλο και δεν σβήνει καθόλου με έχει τρελάνει.Τι να κάνω άλλο πέστε μου αν γίνεται στα ελληνικά. [email protected]
melos Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Ξέχασα να γράψω αυτό { εννοεις σταματαει στο "μπορειτε να σβησετε τον υπολογιστη σας με ασφαλλεια" Ε?} δεν το γράφει πουθενά. [email protected]
LEFteriz Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Δε το γράφει? ε τοτε μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα και οχι στο ACPI. Εγκατέστησες τελευταία κανένα πρόγραμμα? άλλαξες μηπως οδηγό για καμια συσκευη? Δοκίμασε να κανεις μια Επαναφορά συστήματος
melos Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Έβαλε η αδερφή μου κάποια παιχνίδια από το ram ή κατι τέτοιο.Οδηγούς δεν πείραξα το μόνο που πρόσθεσα ήταν το word 2000 ΤΟ FLASH FXP και κάποια εκπαιδευτικά προγράμματα όχι τα γνήσια. Πώς γίνεται η επαναφορά συστήματος;Πρέπει να απεγκαταστήσω μήπως κάποια προγράμματα πρώτα; [email protected]
TeoNOKIA Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ όταν εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που μου υπολόγιζε το κόστος για το internet. Δες μήπως έχεις κάνει και εσύ το ίδιο... Τσέκαρε μέσω regcleaner πια προγράμματα εκτελούνται κατά την εκίνηση του pc σου και σβήσε αυτά που δεν σου χρειάζονται. Εμένα το epak.exe μου είχε κάνει τη ζημιά...
LEFteriz Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Δημοσ. 2 Μαΐου 2003 Κανε το εξής: Πατα ALT+CTRL+DEL, Διεργασίες? (δευτερη καρτέλα) και κλείσε ενα ενα τα προγράμματα που τρέχουν (εκτός απο explorer.exe svhost.exe και κατι αλλα που δε θα σου επιτρεπει το συστημα να τα κλεισεις) Και δες αν κολλήσει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η επαναφορά συστήματος ειναι στο Εναρξη , Προγραμματα, Βοηθήματα - Εργαλεία συστήματος - Επαναφορά συστήματος,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.