Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το σβήσιμο των windows xp.

melos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζerocool σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου αλλά δεν κατάφερα στα xp να βρω "NT Amp/legacy" ίσως γιατί δεν υπάρχει.

Μήπως ξέρεις κάποια άλλη λύση?

[email protected]

Δημοσ.

Τι PC έχεις?

Δοκιμασε απο το BIOS να κανεις enable το ACPI στο power management.

Επίσης δες στο Device manager , Κλικ στο "computer" να δεις τι λεει... Αν λεει Standard PC τότε μαλλον κατι δε παει καλα

Δημοσ.

LEFTteriz σε ευχαριστώ για τις συμβουλές, δες τι έκανα:μπήκα στο bios είδα το ΑCPI και είναι enable αλλά το device manager δεν το βρήκα.Αυτό το device manager είναι η διαχείριση συσκευών? και αν ναι δεν γράφει πουθενά computer διαφώτισέ με λίγο σε παρακαλώ.

Το πρόβλημα είναι στο computer της αδερφής μου το οποίο το αγόρασε τα Χριστούγεννα.'Εχουν βάλει τα xp HOME και είναι πέντιουμ 4.

[email protected]

Δημοσ.

ναι εννοω διαχείρηση συσκευών, και μετα μεσα κλικ στο Υπολογιστης και δες απο κατω τι γραφει, κανονικα πρεπει να γραφει ACPI ......PC

Δημοσ.

To κοίταξα και είναι ΄όπως το λες δηλαδή ACPI ......PC .Tώρα τι κάνουμε?

Όπως και να έχει σε ευχαριστώ ξια τη βοήθεια LEFTteriz.

[email protected]

Δημοσ.

Θα σου περιγράψω πως το κάνω εγώ με τα αγγλικά ΧP, διότι η ελληνική μετάφραση με εκνευρίζει!

Πήγαινε Control Panel, Power Options και στην καρτέλα APM ενεργοποίησε το Advanced Power Management Support.

Δημοσ.

Δες και αυτο που σε λέει ο TeoNOKIA, αλλα αφου ειναι ACPI και απο το BIOS και το pc ειναι σαν ACPI pc, τοτε δε καταλαβαινω γιατι δε κλεινει.

Πάντως εννοεις σταματαει στο "μπορειτε να σβησετε τον υπολογιστη σας με ασφαλλεια" Ε?

Δημοσ.

Παιδιά τα έκανα όλα αλλά τίποτα. Μόλις πατώ το σβήσιμο και μαυρίζει(ασπρόμαυρη) η οθόνη μου, πατώ απενεργοποίηση λέει ότι ελέγχει την δισκέτα και μένει αναμμένο με το φόντο μόνο και τίποτε άλλο και δεν σβήνει καθόλου με έχει τρελάνει.Τι να κάνω άλλο πέστε μου αν γίνεται στα ελληνικά.

[email protected]

Δημοσ.

Ξέχασα να γράψω αυτό

{ εννοεις σταματαει στο "μπορειτε να σβησετε τον υπολογιστη σας με ασφαλλεια" Ε?}

δεν το γράφει πουθενά.

[email protected]

Δημοσ.

Δε το γράφει? ε τοτε μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα και οχι στο ACPI.

Εγκατέστησες τελευταία κανένα πρόγραμμα? άλλαξες μηπως οδηγό για καμια συσκευη?

Δοκίμασε να κανεις μια Επαναφορά συστήματος

Δημοσ.

Έβαλε η αδερφή μου κάποια παιχνίδια από το ram ή κατι τέτοιο.Οδηγούς δεν πείραξα το μόνο που πρόσθεσα ήταν το word 2000 ΤΟ FLASH FXP και κάποια εκπαιδευτικά προγράμματα

όχι τα γνήσια.

Πώς γίνεται η επαναφορά συστήματος;Πρέπει να απεγκαταστήσω μήπως κάποια προγράμματα πρώτα;

[email protected]

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ όταν εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που μου υπολόγιζε το κόστος για το internet. Δες μήπως έχεις κάνει και εσύ το ίδιο...

Τσέκαρε μέσω regcleaner πια προγράμματα εκτελούνται κατά την εκίνηση του pc σου και σβήσε αυτά που δεν σου χρειάζονται.

Εμένα το epak.exe μου είχε κάνει τη ζημιά...

Δημοσ.

Κανε το εξής:

Πατα ALT+CTRL+DEL, Διεργασίες? (δευτερη καρτέλα) και κλείσε ενα ενα τα προγράμματα που τρέχουν (εκτός απο explorer.exe svhost.exe και κατι αλλα που δε θα σου επιτρεπει το συστημα να τα κλεισεις)

Και δες αν κολλήσει σε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Η επαναφορά συστήματος ειναι στο Εναρξη , Προγραμματα, Βοηθήματα - Εργαλεία συστήματος - Επαναφορά συστήματος,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...