MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εγω που μπηκα εκεινη την ημερα στο σιτε γιατι ειχε αρκετα πιο πανω;;ελεγε η προσφορα ΑΠΟ 169ευρω.το wildfire ειχε αρκετα οαραπανω..
iGoPod Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Htc βεβαια και καλυτερο να ειναι το χ5 αλλη εταιρια η htc αλλη η huawei η htc σου εμπνεει εμπιστοσυνη
md03582 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 htc 7 trophy http://www.gsmarena.com/htc_7_trophy-3118.php
dancer_69 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Η htc μου εμπνεει πιασοκολισμο. ;-) Έτσι ακριβώς. Είχα το tattoo πριν το ideos(το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο από θέμα hardware με το wildfire και ήταν η χειρότερη αγόρα που έχω κάνει. Το πήρα και εγώ τότε λόγω htc. Αποτέλεσμα, κανένα update, ψευδείς φήμες ότι θα βγει που τις διαδέχτηκαν επίσης ψευδείς πληροφορίες ότι δε σηκώνει το froyo(ήδη είχα custom ρομ με gingerbead που έπαιζε καλύτερα από την μαμά ρομ, συν το ότι είχε υποστήριξη αποστολής/παραλαβής αρχείων με bluetooth ενώ η Official δεν είχε). Η συσκευή πολύ αργή, ο ήχος πολύ χαμηλός, η φωτεινότητα άθλια, φθορά στα εξωτερικά κουμπιά μέσα σε 6-7 μήνες με normal χρήση... Η πρώτη επαφή με το ideos ήταν μια ανακούφιση. Πολύ μα πολύ καλύτερο από το htc. Και πολύ φθηνότερο επίσης(το tattoo αυτή τη στιγμή έχει ακόμη γύρω στα 240€) Άλλωστε η huawei είναι αρκετά γνωστη εταιρεία, δεν είναι "κινεζια" με την έννοια που αναφερόμαστε στις απομιμήσεις συσκευών.
nikoskon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 μπορει το ιντεοσ να πιασει ραδιοφωνο αν του βαλω hands free με δεκτη ραδιοφωνου οπωσ γινεται στο nexus s? Ο δέκτης του handsfree δεν έχει καμία σχέση με το τηλέφωνο. Αν πάρεις handsfree με ράδιο, θα ακούς ράδιο αφού ο δέκτης ραδιοφώνου είναι κολλημένος στο καλώδιο του handsfree. Δεν θα έχεις όμως RDS, radio recording κλπ. Αν θες κινητό που να έχει και ράδιο και να είναι φθηνό, πας στο Alcatel OT-990 το οποίο κοστίζει 130€ και τα έχει ΟΛΑ! Τα μοναδικό μειονεκτήματά του είναι: α) Μικρότερη ανάλυση οθόνης β) 600Mhz CPU αντί για 800Mhz που έχει το Ideos X5 Αλλά έχει ράδιο με RDS και 2η κάμερα για βιντεοκλήσεις. Αν αποφασίσεις να δώσεις κάτι παραπάνω, στα 249€ υπάρχει σε προσφορά το Galaxy S.
humanoid Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεκάθαρα Ideos X5. Είτε με υποκειμενικά κριτήρια (εμφάνιση) είτε με αντικειμενικά (οθόνη, επεξεργαστής, κάμερα). Για να μην αναφερθώ στο γεγονός ότι είναι πιο φτηνό...
orlox Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 και το ideos εχει και adobe flash support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.