Προς το περιεχόμενο

Wildfire S ή Ideos X5?

makischa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Έχω ήδη παραγγείλει το Ideos X5 (το οποίο δεν ξέρουν πότε θα το φέρουν) αλλά σήμερα είδα μια προσφορά στο groupon για το Wildfire S στα €169. Δεν ξέρω τι να κάνω και πρέπει να αποφασίσω άμεσα γιατί θα χαθεί η προσφορά.

Αυτά που με ενδιαφέρουν κατά σειρά προτεραιότητας είναι απλές σχετικά εφαρμογές (όχι βαριά παιχνίδια κτλ), αυτονομία συσκευής, ιντερνετ, gps, αντοχή συσκευής. Προτιμώ τη μεγάλη οθόνη του Ideos αλλά ΟΚ, δε μπορεί κανείς να τα έχει όλα...

Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες σας :)

Δημοσ.

Wildfire S και 169Ε λιγο δυσκολο!Μαλλον το απλο wildfire ειδες!Τωρα οσον αφορα τη συγκριση εγω θα προτιμουσα να παω σε HTC!

To S είναι για όποιον ενδιαφέρεται -αν και απ'όσο βλέπω δεν είστε πολλοί :P . Έχει και άλλα σε προσφορά αλλά ξέφευγαν από το budget μου ή δεν ήταν android οπότε δεν ασχολήθηκα καθόλου

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/tradegr-android-sidedeal/589688

ΟΚ, λοιπόν, κρατάω τη παραγγελία μου για το ideos αφού σχεδόν παμψηφεί όλοι σας αυτό προτείνετε! Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση!

Δημοσ.

Wildfire S και 169Ε λιγο δυσκολο!Μαλλον το απλο wildfire ειδες!Τωρα οσον αφορα τη συγκριση εγω θα προτιμουσα να παω σε HTC!

καλα είδε, είναι προσφορά από τη groupon, όντως είναι το wildfire s

Δημοσ.

καλα είδε, είναι προσφορά από τη groupon, όντως είναι το wildfire s

ναι αλλα εξακολουθει το wildfire s να μην κλανει τιποτα μπροστα στο χ5!

Δημοσ.

μπορει το ιντεοσ να πιασει ραδιοφωνο αν του βαλω hands free με δεκτη ραδιοφωνου οπωσ γινεται στο nexus s?

Μα δεν "πιάνει" το κινητό το ράδιο, αλλά το ίδιο το ράδιο.

Είναι σαν να κουβαλάς μαζί σου ένα ραδιόφωνο που απλά το συνδέεις στο κινητό σου για να μπορείς από τα ακουστικά και να μιλάς.

Τρίχες δηλαδή. Ούτε RDS, ούτε τπτ...

Δημοσ.

Παιδια παμε για hawai ετοιμαστειτε :-D

ΤΙ τηλ ειναι αυτο απο που ειναι κινεζικο....?

Τι sar εχει στην Ευρωπη?

Δημοσ.

Παιδια παμε για hawai ετοιμαστειτε :-D

ΤΙ τηλ ειναι αυτο απο που ειναι κινεζικο....?

Τι sar εχει στην Ευρωπη?

εχει νομιζω 0,34 sar

καλο κινητακι ειναι εχει καλες προδιαγραφες. αλλωστε τα περισσοτερα κινητα στην κινα φτιαχνονται....

Δημοσ.

εχει νομιζω 0,34 sar

καλο κινητακι ειναι εχει καλες προδιαγραφες. αλλωστε τα περισσοτερα κινητα στην κινα φτιαχνονται....

Νε ειναι ωραιο τηλεφοωνακι σε αυτη την τιμη κιολας εγω το βρισκω τοσο απο εδω http://www.skroutz.gr/s/335051/Huawei-Ideos-X5-U8800.html

Οπως καταλαβενεται εχει γινει παχσυγνωστο το skroutz για της φθηνες του τιμες B)

Απο εδω το ειδες το sar: http://www.phonearena.com/phones/Huawei-IDEOS-X5_id4456/fullspecs

αυτο λεει για Αμερικη.Εγω λεω για Ευρωπη ^_^

Εχει σενσορα κατα την διαρκεια της κλησης να σβηνει η οθονη.. και οταν πεφτει ποιο πλ φως πανω του να ειναι ποιο φωτηνει η οθονη του

Ευχαριστω για της απαντησεις σας

Δημοσ.
Εχει σενσορα κατα την διαρκεια της κλησης να σβηνει η οθονη.. και οταν πεφτει ποιο πλ φως πανω του να ειναι ποιο φωτηνει η οθονη του

Ναι και ναι ^^

Περι σαρ νομιζω οτι στα ευρωπας εχουμε χαμιλοτερο στα ιδια κινητα απο οτι στο αμερικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...