k_dinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 http://www.plaisio.gr/Campaign/Turbo-X-desktop-150711.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Plaisio-facelift-20110726 Πανω απο 400 δινουν ηχεια, πανω απο 750 δινουν οθονη
Vasilis 07 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αφού τα Turbo-X δεν τα παίρνει ο κόσμος ούτε με έκπτωση, είπαν να τα δώσουν δωρεάν για να μην τα στείλουν για ανακύκλωση
hawkpilot Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Αφού τα Turbo-X δεν τα παίρνει ο κόσμος ούτε με έκπτωση, είπαν να τα δώσουν δωρεάν για να μην τα στείλουν για ανακύκλωση κακίες
ipal Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 αν καναν το αντιστροφο , κατι θα ελεγε σαν προσφορα... χαχα.
antgen Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Εφτιαξα μια συνθεση για εναν φιλο πριν 2 μερες και τους ειπα να το συναρμολογήσουν χωρις να ξερω οτι θα ειναι σαν Turbo-X στην αποδειξη. Οχι μονο "δωρο" δεν πηρε αλλα μεσα στην καρτα (Sappire 6970) επρεπε να ειναι ο κωδικός για να κατεβάσεις το Dirt3, ο οποιος λείπει(ολα τα αλλα χαρτια και παρελκομενα ηταν μεσα). Αφου μιλησα μαζι τους, μου ειπαν οτι πρεπει να κανω register την καρτα στο site της Sappire και να μου δωσουν αυτοι τον κωδικο, πραγμα που δεν ισχυει γιατι μετα απο 3 μαιλ στην Sapphire(με serial number και φωτο του κουτιου) καταλήξαμε οτι το χαρτακι επρεπε να ειναι μεσα στο κουτι.(ετσι ηταν και η δικια μου Sapphire 5850 με το Dirt2). Θα περασω απο το καταστημα να δω αν βγαλω ακρη, αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να μπω σε μια τέτοια περιπέτεια και σπασιμο νευρων για κατι που δικαιουμαι. Το παιχνιδι δεν ενδιαφερει ουτε τον φιλο ουτε εμενα, αλλα ειναι το γαμωτο και η πουσ**α που κανουνε, και οποιος την φαει. Λιγο offtopic αλλα ειπα να μην ξεκινησω αλλο Θεμα.
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 μεγαλη προσφορα θα παρεις πραγματα υπερτιμημενα κατα 15-20% και θα σου δωσουν και μια μουφα οθονη και κατι τρεχει στα γυφτικα.
McDuck Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 μεγαλη προσφορα θα παρεις πραγματα υπερτιμημενα κατα 15-20% και θα σου δωσουν και μια μουφα οθονη και κατι τρεχει στα γυφτικα. To Πλαίσιο πάντα ''τσίμπαγε'' κάποια κομμάτια αλλά είχε φοβερή after sales υποστήριξη.Αυτό βέβαια μέχρι πριν κανά δυο χρόνια που τους πήγα ένα Turbo-X πενταετίας με καμμένο τροφοδοτικό και motherboard και όταν με ειδοποιήσαν να το παραλάβω μου είπαν ότι δε φτιάχνεται γιατί ήταν παλιός και δεν είχαν ανταλλακτικά!Το πιο ωραίο δε μου ζητάγαν και καμμιά δεκαριά ευρώ για το χρόνο που χάλασαν....Βέβαια με μια βόλτα Cosmodata και Ε-shop βρήκα τα...σπάνια ανταλλακτικά και το έφτιαξα εγώ
sakis.kom Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το παιχνιδι δεν ενδιαφερει ουτε τον φιλο ουτε εμενα, αλλα ειναι το γαμωτο και η πουσ**α που κανουνε, και οποιος την φαει. Έτσι... έτσι...
Cham Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Όταν κοντεύει να σε ξεπεράσει το carrefour η βάλε σαλάμι κ τυρί και εσύ η κλειστο,η επιτελούς σοβαρέψου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.