Προς το περιεχόμενο

Νέο ή μτχ;

vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ένα budget της τάξης των έως 200 ευρώ, αγοράζω καλύτερο (σε επιδόσεις) καινούργιο ή μεταχειρισμένο pc;

είναι σχετικό βεβαίως, γιατί κάποιος μπορεί να δώσει ένα σχετικά καλό pc με c2d και ανάλογο hardware, 150 ευρώ.

Αλλά γενικά σε τι λέτε να πάω; Να περιμένω καμιά προσφορά από τις αγγελίες ή σε νέο; (Κριτήριο είναι οι επιδόσεις).

Δημοσ.

Αμα δεν μας πεις αναλυτικά τι μηχανημα έχεις τωρα (συμπεριλαμβάνοντας μαρκα μοντελο psu, οθόνης και κουτιού, μιας και οι περισσότεροι ξεχνατε να τα αναφερετε)... για να δούμε τι μπορεις να κρατήσεις απο αυτό και κατα ποσο μπορεις με αυτό το ελαχιστο budget να πάρεις κάτι καλυτερο πως περιμένεις να σε βοηθήσουμε??

Επισης καλό θα ήταν να αναφέρεις και για τι χρήση το θέλεις!

Δημοσ.

τώρα έχω ένα μηχάνημα του 2002 με athlonXP, συνεπώς πιο εύκολα θα το δώσω όπως είναι σε κάποιον.

η χρήση θα είναι internet, office, ταινίες και λίγο image processing.

η αλήθεια είναι οτι βρήκα στις αγγελίες ένα μηχάνημα δυνατό με c2d και αντίστοιχα καλά υποσυστήματα, αλλά δεν το πρόλαβα!

Τι λέτε λοιπόν;

Δημοσ.

τώρα έχω ένα μηχάνημα του 2002 με athlonXP, συνεπώς πιο εύκολα θα το δώσω όπως είναι σε κάποιον.

η χρήση θα είναι internet, office, ταινίες και λίγο image processing.

η αλήθεια είναι οτι βρήκα στις αγγελίες ένα μηχάνημα δυνατό με c2d και αντίστοιχα καλά υποσυστήματα, αλλά δεν το πρόλαβα!

Τι λέτε λοιπόν;

Μόνο την κεντρική μοναδα θέλεις??

Δημοσ.

Με max τα 200€ εννοείται μεταχειρισμένο. Σε καινούριο δεν θα βρεις τίποτα αξιόλογο.

Δημοσ.

Για την δουλειά που το θέλει κάτι γίνεται με ελαχιστα λεφτά παραπανω από το budget του!!

post-74154-0-81930100-1311945395_thumb.jpg

Δημοσ.

τι να σώσω από ένα pc 10ετίας; τίποτα... μόνο για κεντρική μονάδα μιλάω.

αυτός που προτείνεις (amd 1.6) είναι γρηγορότερος από ένα c2d στα 2,5-3 Ghz;

και βασικό επίσης να είναι αθόρυβος..

Δημοσ.

Ποιο αθορυβο από το παραπάνω σύστημα που σου εφτιαξα δεν προκειται να βρεις::

Τωρα το αλλο που ρωτάς εξαρτάται από παρα πολλα... όπως για ποιον ακριβως C2D μιλαμε.. τι άλλα εξαρτήματα θα έχει το μηχανημα και πολλα αλλα..

Για την χρήση που το θέλεις πάντως το συστηματάκι που σου έφτιαξα σε καλύπτει καλά.... και επίσης έχει τραγικα μικρή κατανάλωση οποτε κερδιζεις και από εκεί κατι!!

Δημοσ.

αυτό που με προβληματίζει είναι το γεγονός οτι ο E-350 δεν είναι και κανένας γρήγορος επεξεργαστής.

Θα μου πεις με 200 ευρώ τι περιμένεις να πάρεις;

σε benchmark tests τον βλέπω πολύ χαμηλά...χωρίς να τον έχω δουλέψει βέβαια.

http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+E-350

Δηλαδή οι περισσότεροι c2d του ρίχνουν στ'αυτιά.

Δημοσ.

vision ορίστε και από μένα μια ''αθόρυβη'' σύνθεση

post-178948-0-11358200-1312099996_thumb.png

Και αυτή είναι μια καλή λυση!! +1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...