PavlosProGamer Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Για σας φίλη μου μια μέρα αποφάσισα να γίνω Hacker όμως ο λόγος που θέλω να γίνω Hacker είναι ότι η φίλη μου μου έστειλαν ένα Keyloger η πώς λέγετε και μου έκλεψαν όλα μου τα E-mail και όλους μου τους κωδικούς από διάφορα Game και αποφάσισα να γίνω Hacker για να πάρω εκδίκηση για όλα αυτά που μου έκαναν. Έψαχνα καιρό πώς να πάρω τους κωδικούς μου πίσω αλλά δεν βρήκα τίποτα κατέβασα όλα τα Hack που βρήκα όμως τίποτα δεν ξέρω από που να αρχίσω για να γίνω Hacker και να πάρω τους κωδικούς μου πίσω.Πριν με κλέψουν η φίλη μου έλεγαν ότι έχουν ένα πρόγραμμα που γράφουν το E-mail που θέλουν και σε μερικές ώρες τους έβρισκε τον κωδικό. Εγώ δεν τους πίστεψα και τους είπα άμα θέλετε να σάς πιστέψω θα μου κάνετε μια επίδειξη με αυτό το Hack που λέτε ένας φίλος μου μου λέει δεν σου κάνουμε καμία επίδειξη γιατί θα δις το Hack όμως για να δεις ότι λέμε αλήθεια θα σου κάνουμε μια άλλη επίδειξη με ένα άλλο Hack θα πάμε στα Internet Cafe και θα βάλουμε ένα Hack και ποιος κωδικός μπήκε FaceBook,Yahoo,HotMail, θα τον κλέψουμε. Εγώ τους λέω πώς θα είμαι τόσο σίγουρος ότι κλέψατε όλα αυτά που λέτε Και μου απαντάνε όταν θα τα κλέψουμε θα τα κάνουμε αντιγραφή και επικολλήσει στο Word Pad και θα σε φωνάξουμε να μπεις και εσύ μέσα στα Internet Cafe εγώ λέω καλά. Πα ναι την επομένη μέρα στα Interner Cafe και κάνουν το Hack και όταν με φωνάζουν μέσα είδα ένα Word Pad γεμάτο με E-Mail και τους κωδικούς από τα E-Mail και τους λέω που ξέρω ότι δεν τα γράψατε εσείς όλα αυτά και δοκιμάζουν να μπούνε σε έναν από τους χιλιάδες κωδικούς που είχαν εκεί μπήκαν σε ένα Yahoo μετά μπήκαν σε ένα FaceBook από ένα κορίτσι και μετά μπήκαν σε ένα HotMail. Εγώ τους λέω θα μου το δώσετε το Hack και μου λένε "Ναι" εγώ εκκινεί την στιγμή πετούσα και μου λένε όμως θα στο βόλι το Hack κάποιος από εμάς εγώ τους λέω εντάξει και έρχονται να μου βάλουν το Hack και μου λένε σε εσένα δεν μπορεί να παίξει γιατί πρέπει να κατεβάζουμε κάτι άλλο και θα στο κάνουμε άλλη φορά και εκκινεί την ήμερα μ πέρασαν τον ιό και ότι και αν πληκτρολογούσα στο Pc μου το έβλεπαν και μόλις μπήκα στα E-Mail μου είδαν τον κωδικό και με έκλεψαν και μετά μόλις με έκλεψαν με περνούν τηλεφωνώ και μου λένε δεν θέλουμε να σε έχουμε άλλο φίλο. Από εκκινεί την μέρα θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω για όλα αυτά που μου έκαναν αλλά δεν μπορώ πώς να γίνω Hacker η πως να κλέψεις E-mail.
giorgos147 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Για σας φίλη μου μια μέρα αποφάσισα να γίνω Hacker όμως ο λόγος που θέλω να γίνω Hacker είναι ότι η φίλη μου μου έστειλαν ένα Keyloger η πώς λέγετε και μου έκλεψαν όλα μου τα E-mail και όλους μου τους κωδικούς από διάφορα Game και αποφάσισα να γίνω Hacker για να πάρω εκδίκηση για όλα αυτά που μου έκαναν. Έψαχνα καιρό πώς να πάρω τους κωδικούς μου πίσω αλλά δεν βρήκα τίποτα κατέβασα όλα τα Hack που βρήκα όμως τίποτα δεν ξέρω από που να αρχίσω για να γίνω Hacker και να πάρω τους κωδικούς μου πίσω.Πριν με κλέψουν η φίλη μου έλεγαν ότι έχουν ένα πρόγραμμα που γράφουν το E-mail που θέλουν και σε μερικές ώρες τους έβρισκε τον κωδικό. Εγώ δεν τους πίστεψα και τους είπα άμα θέλετε να σάς πιστέψω θα μου κάνετε μια επίδειξη με αυτό το Hack που λέτε ένας φίλος μου μου λέει δεν σου κάνουμε καμία επίδειξη γιατί θα δις το Hack όμως για να δεις ότι λέμε αλήθεια θα σου κάνουμε μια άλλη επίδειξη με ένα άλλο Hack θα πάμε στα Internet Cafe και θα βάλουμε ένα Hack και ποιος κωδικός μπήκε FaceBook,Yahoo,HotMail, θα τον κλέψουμε. Εγώ τους λέω πώς θα είμαι τόσο σίγουρος ότι κλέψατε όλα αυτά που λέτε Και μου απαντάνε όταν θα τα κλέψουμε θα τα κάνουμε αντιγραφή και επικολλήσει στο Word Pad και θα σε φωνάξουμε να μπεις και εσύ μέσα στα Internet Cafe εγώ λέω καλά. Πα ναι την επομένη μέρα στα Interner Cafe και κάνουν το Hack και όταν με φωνάζουν μέσα είδα ένα Word Pad γεμάτο με E-Mail και τους κωδικούς από τα E-Mail και τους λέω που ξέρω ότι δεν τα γράψατε εσείς όλα αυτά και δοκιμάζουν να μπούνε σε έναν από τους χιλιάδες κωδικούς που είχαν εκεί μπήκαν σε ένα Yahoo μετά μπήκαν σε ένα FaceBook από ένα κορίτσι και μετά μπήκαν σε ένα HotMail. Εγώ τους λέω θα μου το δώσετε το Hack και μου λένε "Ναι" εγώ εκκινεί την στιγμή πετούσα και μου λένε όμως θα στο βόλι το Hack κάποιος από εμάς εγώ τους λέω εντάξει και έρχονται να μου βάλουν το Hack και μου λένε σε εσένα δεν μπορεί να παίξει γιατί πρέπει να κατεβάζουμε κάτι άλλο και θα στο κάνουμε άλλη φορά και εκκινεί την ήμερα μ πέρασαν τον ιό και ότι και αν πληκτρολογούσα στο Pc μου το έβλεπαν και μόλις μπήκα στα E-Mail μου είδαν τον κωδικό και με έκλεψαν και μετά μόλις με έκλεψαν με περνούν τηλεφωνώ και μου λένε δεν θέλουμε να σε έχουμε άλλο φίλο. Από εκκινεί την μέρα θέλω να πάρω το αίμα μου πίσω για όλα αυτά που μου έκαναν αλλά δεν μπορώ πώς να γίνω Hacker η πως να κλέψεις E-mail. ...Μετά τον HackerW32, ο PavlosTheHacker, αναζητάει έναν νέο τρόπο να κερδίσει το αίμα του πίσω. Θα τα καταφέρει; To Be Continued. Εκδόσεις Insomnia.gr © Α, και τώρα που θα γίνεις χάκερ, μην αφήσεις τους καινούριους σου φίλους να σου την λένε επειδή θα ζηλεύουν και τους κάνεις χωρίς να το θέλεις κάνα μεγάλο κακό. Να ξέρεις επίσης ότι η ζωή του χάκερ είναι δύσκολη. Λίγοι επιβιώνουν. Δε τρως, δε κοιμάσαι. Καλύτερα μη κάνεις καμία τρέλα και κάνεις κάτι τέτοιο παλικάρι, θα το μετανιώσεις. Σου μιλάω εκ πείρας. Έγινα χάκερ, τα έχασα όλα και τώρα γράφω εδώ μέσα.
UpToDate_ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ !!! το ηξερα οτι ειχες λογαριασμο στο insomnia..
skarda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Καλό είναι να ξεκινήσεις με το τι είναι hacker http://earthlab.uoi....to-gr/#attitude ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ !!! το ηξερα οτι ειχες λογαριασμο στο insomnia.. +1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.